Konu: David Merces - Oyuncu Şikayeti  (Okunma sayısı 62 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 30.07.2026 00:03

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: David_Merces @Farid21

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 00:00 30 Temmuz

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Retarted RP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş agresif rol yaparken " Defol lan kancık!" dedi kesinlikle ceza almasını istiyorum.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://www.upload.ee/image/19598227/sa-mp-118.png

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 30.07.2026 08:37

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: David_Merces @Farid21

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 00:00 30 Temmuz

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Retarted RP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş agresif rol yaparken " Defol lan kancık!" dedi kesinlikle ceza almasını istiyorum.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://www.upload.ee/image/19598227/sa-mp-118.png

Ek açıklamalar(varsa): N/A

Arkadaş Retarted rp den şikayet açmışta, kanka ooc severim seni ama kural ihlali yok. Haberin olmayabilir veya bilincsiz şekilde sana gelmiş olabilir. Mekan sahibi benim bildiğin gibi, Ty de benim çalısanım. Sen salvado adlı elemanıma yaptığın hareket(Araçla önüsünü kesme + senin bu davranışını terslediği için küfür edişinden dolayı.) ve tavırdan(Tehdit ve küfür) dolayı agresif rol iyiyorsun şuan orda ve senin liderinde seninle konuşucam dedi ama sanırım seninle konuşmadı.
Özelikle belirtiğin cümledeki sorun ne ben anlamadım? Açıklarsan sevinirim.
« Son Düzenleme: 30.07.2026 08:39 Farid21 »

#2 - 30.07.2026 15:13
@Farid21 Kankacım resmen "Defol lan kancık" demişsin cümle tamamen role uymayan rol dışı bir cümle; türkçe terim ihlalleri var.

#3 - 30.07.2026 19:48
David Merces karakteri Türkçe Terim ihlali nedeniyle cezalandırılacak.