Konu: Winston Chu - DM  (Okunma sayısı 195 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 29.07.2026 23:55

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Winston Chu @KoYunaKoYun Kenji Sagawa @X3berkay  Martin Evans @Frkn

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 29.07.2026 23:33

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: DM

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Sıkan kişileri tanımıyorum, durduk yere sıktılar, dm attılar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://i.imgur.com/D3zjdy6.png https://i.imgur.com/W91NMOU.png https://i.imgur.com/11tiDih.png

Ek açıklamalar(varsa): Devir değişti.

« Son Düzenleme: 30.07.2026 01:06 6locc 6a6ye »

#1 - 30.07.2026 00:01
Emote vs. de hata yok, savaş rolündeyiz motor çetesiyle ve hoodumuza gittiğimizde hoodumuzun motorculardan basıldığını gördük. Bu arkadaş da motorla oradan geçiyordu bizden kaçınca diğerleriyle beraber drive by atarak vurup kaçtık. Çok yanlış zamanda yanlış yerde yanlış araçla bulunuyordu orada. Hatalıysak özür dileriz tabii ki. Gezdiği motor da harley chopper, savaştığımız birliğin kullandığı motorun ta kendisi.

#2 - 30.07.2026 00:40
Emote vs. de hata yok, savaş rolündeyiz motor çetesiyle ve hoodumuza gittiğimizde hoodumuzun motorculardan basıldığını gördük. Bu arkadaş da motorla oradan geçiyordu bizden kaçınca diğerleriyle beraber drive by atarak vurup kaçtık. Çok yanlış zamanda yanlış yerde yanlış araçla bulunuyordu orada. Hatalıysak özür dileriz tabii ki. Gezdiği motor da harley chopper, savaştığımız birliğin kullandığı motorun ta kendisi.
Savaştığınız birliktekilerle aynı motorum olduğu için kusura bakma, hata bende. Evim 200 metre arkada, evden çıkıp gidiyordum. Oradan geçtim. Sizin savaşacağınızı hesap edemedim.
Sonuçlanabilir.

#3 - 30.07.2026 00:49

3 refuse kural zımbırtısını ezberleyeceğine sunucu kurallarını ezberle  O:-)

#4 - 30.07.2026 01:02

3 refuse kural zımbırtısını ezberleyeceğine sunucu kurallarını ezberle  O:-)

Seni ilgilendiren bir durum var mı bu şikayette? Yoksa kaybolabilirsin dostum.

#5 - 30.07.2026 15:31

#6 - 30.07.2026 20:38
Silahla sıkmanız için yeterli sebep gözükmemekte.
Winston_Chu, Kenji_Sagawa ve  Martin_Evans karakterleri DM kapsamında cezalandırılacak.

Şikayet ile alakası olmayanlar forum uyarı puanı alacak.