Konu: [28.07.2026 Sonya Markova] PD rolünde quit  (Okunma sayısı 252 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 28.07.2026 05:42

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Sonya_Markova @TİFFANY

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @et yiyen çiçek / @ege the b3st

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss/video

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
VCPD rolünde quit

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Sonya Markova'yı arkadaşıyla birlikte düşürüyoruz tam olay anında polis arabası bize müdahaleye gelmişken kendisi Q atıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Düştüğünün ve ileriden ekip arabasının geldiğinin kanıtı
Spoiler: GösterGizle

DCNear alttaki süreden ve chatlogdan her şeyin kısa sürede gerçekleştiği belli oluyor

Ek açıklamalar(varsa): Orada düştüğü için gelen polise yakalanmak istemedi, muhtemelen bu yüzden quit attı.

#1 - 28.07.2026 05:58
Mark_McMillan ile saha devriyemizdeyken bir araca ateş açıldığını uzaktan fark edebildik ancak karakterleri göremedik. Ateşe doğru drive-by'a çıkmış vaziyette geldik ve karşı ateş açtık. Sivillerin başından savdık kişileri, olay yerine geldiğimde sadece Liang Chu'yu görebildim. Sonya Markova'yı göremedim, bu konuda şahitliğimi ekleyebilirim. Onun dışında gereken rolleri sağladık,

Rol partnerim doğrulayacaktır veya ekleme yapacaktır isterse.  " @walsorimOG  "

#2 - 28.07.2026 06:04
Mark_McMillan ile saha devriyemizdeyken bir araca ateş açıldığını uzaktan fark edebildik ancak karakterleri göremedik. Ateşe doğru drive-by'a çıkmış vaziyette geldik ve karşı ateş açtık. Sivillerin başından savdık kişileri, olay yerine geldiğimde sadece Liang Chu'yu görebildim. Sonya Markova'yı göremedim, bu konuda şahitliğimi ekleyebilirim. Onun dışında gereken rolleri sağladık,

Rol partnerim doğrulayacaktır veya ekleme yapacaktır isterse.  " @walsorimOG  "

Partnerimin söylediği gibi biz uzaktan olaya dahil olduk, olay yerine vardığımızda Sonya ve Liang'ın bulunduğu araçta sadece Liang vardı fakat Sonya'nın varlığına dair bir şey görmedim. Konuyla alakalı bunları söyleyebilirim.

#3 - 28.07.2026 08:33
Merhaba,

Öncelikle, /q atmadım veya isteyerek bağlantımı kesmedim. Bize ateş açan kişiler silahlarını kullanmaya başladıkları anda, kullandığım effect modu nedeniyle oyunum çöktü (crash yedim). Araca isabet eden mermilerin oluşturduğu efektler ile silahtan çıkan efektler modlarla çakıştığı için oyundan düştüm.

Ayrıca, polis aracını hiç görmedim. Dikkatim tamamen bize ateş açan kişilerin bulunduğu araçtaydı. Polis memurlarının da belirttiği üzere, kendileri o sırada oldukça uzaktaymış. Bu nedenle polisten kaçmak amacıyla bilinçli olarak bağlantımı koparmam söz konusu değildir.

Üzerimde herhangi bir silah da bulunmuyordu. Dolayısıyla o anda oyundan düşmeseydim ve polis yanıma gelseydi, benim açımdan herhangi bir sorun yaşanmayacaktı. Eğer polisten kaçmak amacıyla bağlantıyı kestiğim düşünülüyorsa, bunun doğru olmadığını özellikle belirtmek isterim.

Oyundan düştükten hemen sonra effect modunu kaldırıp tekrar giriş yaptım. Yaklaşık 2-3 dakika içerisinde oyuna geri döndüm; ancak olay yerinde kimse kalmamıştı.

Savunmam bu şekildedir. Takdiri yetkili ekibe bırakıyorum, sonuçlandırılabilir.

#4 - 28.07.2026 10:45
Merhaba,

Öncelikle, /q atmadım veya isteyerek bağlantımı kesmedim. Bize ateş açan kişiler silahlarını kullanmaya başladıkları anda, kullandığım effect modu nedeniyle oyunum çöktü (crash yedim). Araca isabet eden mermilerin oluşturduğu efektler ile silahtan çıkan efektler modlarla çakıştığı için oyundan düştüm.

Ayrıca, polis aracını hiç görmedim. Dikkatim tamamen bize ateş açan kişilerin bulunduğu araçtaydı. Polis memurlarının da belirttiği üzere, kendileri o sırada oldukça uzaktaymış. Bu nedenle polisten kaçmak amacıyla bilinçli olarak bağlantımı koparmam söz konusu değildir.

Üzerimde herhangi bir silah da bulunmuyordu. Dolayısıyla o anda oyundan düşmeseydim ve polis yanıma gelseydi, benim açımdan herhangi bir sorun yaşanmayacaktı. Eğer polisten kaçmak amacıyla bağlantıyı kestiğim düşünülüyorsa, bunun doğru olmadığını özellikle belirtmek isterim.

Oyundan düştükten hemen sonra effect modunu kaldırıp tekrar giriş yaptım. Yaklaşık 2-3 dakika içerisinde oyuna geri döndüm; ancak olay yerinde kimse kalmamıştı.

Savunmam bu şekildedir. Takdiri yetkili ekibe bırakıyorum, sonuçlandırılabilir.
Oyuna yaklaşık yarım saat giriş sağlamadın, bunu savunmaya şahitlik sağlayan diğer arkadaşlarda doğrulayacaktır çünkü çatışma bölgesinde iki tarafta kalmaya devam etti, Liang Chu bölgede iken sen ise ortalıkta yoktun. Üstelik biz sana sıktığımızda değil 30-40 saniye sonra quit atıyorsun bu da attığım DCNear ssinde chatlogdan belli oluyor.

2-3 dk içinde girmediğinin kanıtı da burada. Uygun görülürse yönetimi kandırmaya çalışmaktan ekstra işlem görebilir.

#5 - 28.07.2026 11:39
yakışmadı beyler

#6 - 28.07.2026 16:02
bulleti süren bendim, sonya vurulduktan sonra polisi görüp q atıyor olayı doğruluyorum

#7 - 28.07.2026 23:42
@TİFFANY 5 dakika içinde oyuna tekrar giriş sağladığınıza dair kanıtınız varsa ekleyin.

#8 - 29.07.2026 06:02
@TİFFANY 5 dakika içinde oyuna tekrar giriş sağladığınıza dair kanıtınız varsa ekleyin.
Malesef ekran görüntüm yok, o an aklıma böyle bir senaryo yaşanacağı gelmedi. Sonuçlanabilir.

#9 - 30.07.2026 20:33
Sonya_Markova karakteri Aktif rolde bağlantı koparma sebebi ile cezalandırılacak.