Konu: Yaralı kural ihalali Güvenli bölge ihlali  (Okunma sayısı 257 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 26.07.2026 20:22

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:[Pakrad_Kasparov @derin devlet bakhtiyar   ] N/A

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:[19:49] N/A

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:[ YKI GB]

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:[Güvenli bölgede silah çekip tarıyolar yaralanmama rağmen] N/A

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:[ https://streamable.com/msex95 ] N/A

Ek açıklamalar(varsa):[Gördüğünüz gibi 16.35'de düşürmüşler 19:49'da tekrar düşürmüşler güvenli bölgede ] N/A

#1 - 26.07.2026 20:29
Pakrad Kasparov gibi bir karaktere agresif rol yapıyorsun, üstüne gbi'a kaçıyorsun ceza alman gerekiyor
Spoiler: GösterGizle

#2 - 26.07.2026 20:44
Ateş kes var rolde bizim hooda gelip tehdit ediyorsun savaştayız bende agrasif rol yaparım eğer agrasif rol yapıyosam birliğime gider ckmı istersin ama bu durumun ykı ile alakası yok üstüne güvenli bölgedeydim laf attığımdan beri güvenli bölgeden çıkmadım sığınmadımda

coi

*
v3 Oyuncusu v4 Güncellemesinde Oyundaydı2026 Yılbaşında Oyundaydı
#3 - 26.07.2026 20:46

Kişi bu olay öncesi rk yiyor, ardından oyuncuya tekrar silah sıkıyor.

#4 - 26.07.2026 20:53
ssin tam halini at bakayım yeğenim

#5 - 26.07.2026 21:01
Ateş kes var rolde bizim hooda gelip tehdit ediyorsun savaştayız bende agrasif rol yaparım eğer agrasif rol yapıyosam birliğime gider ckmı istersin ama bu durumun ykı ile alakası yok üstüne güvenli bölgedeydim laf attığımdan beri güvenli bölgeden çıkmadım sığınmadımda
Güveli bölgede agresif rol yapamazsın kanki

#6 - 26.07.2026 21:01

Kişi bu olay öncesi rk yiyor, ardından oyuncuya tekrar silah sıkıyor.
Ss'in tam halini atmana gerek yok GBİ'da sıkılmış ss'te belli zaten hangi akılla atmışsın acaba bunu

Ek olarak bu arkadaşların illegal kural ihlali ve GBİ'dan ceza almasını istiyoruz market caddesinde sıktığı ssi atmış bir de utanmadan. Huxley Dwainstar'ı daha önce eclipse rollerinde ve birliğinde görmedim, ss i falanda yok.

DM için birliğinizi kötüye sürüklemeyin arkadaşlar, rkdan kalkıp sıkıyorsunuz üstüne jail yiyorsunuz ss alsanızda bir şey ifade etmiyor.

Arkadaşlar açtığı şikayette kendi ihlallerini açığa çıkartıyor, pek konuşmaya gerek yok sonuçlanabilir. Agresif rol yapıp GBİ'a kaçıyorsun, herhangi bir ihlal söz konusu değil ki zaten vurulduğun yer Centilmenler Masası'nın önü İllegal Rollerin düzenlendiği bir yer nasıl GBİ olabilir. RKLI adama sıkma konusuda rklı rolü yapmıyorsun bu bir ikincisi seni Pakrad Kasparov düşürmemiş rklı olduğunu nereden nasıl tahmin etsin kardeşim

« Son Düzenleme: 26.07.2026 21:09 tommyelchavo »

#7 - 26.07.2026 21:16
Ben zaten güvenli bölgedeydim agresif rol yapan da ben değilim sizsiniz lan silah çekiyonuz güvenli bölgede rklı  olmama rağmen buraya ben şikayet açtım siz şikayet ediyonuz şikayet edecek bir şeyiniz varsa kendiniz şikayet açabilirsiniz kardeşim sonuçlanabilir şikayet sonucu olumlu olursa göz altından çıkmamı ve pdnin aldığı uziyi geri talep ediyorum admin kardeşlerden

#8 - 26.07.2026 21:19
Lan yazmana gerek yok ''Sikerim Kasparovu'' yazmışsın Pakrad karakterini ne yapacak gül mü atacak ayrıca GBİ'da değilsin, orası Centilmenler Kulübünün yanı

coi

*
v3 Oyuncusu v4 Güncellemesinde Oyundaydı2026 Yılbaşında Oyundaydı
#9 - 26.07.2026 21:29
ssin tam halini at bakayım yeğenim
Oyun pencere modundayken prtsc tuşu ile alınmış bir ss, saat ve tarih yazmakta.