Konu: hustler ekibinden birileri dm  (Okunma sayısı 102 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 25.07.2026 13:56

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Requan Rodger = @Vigo    /     Taevion Rashaun = @TyrellJackson   /     Jose Lawrance =  @JohnyBravo   / maskeli#64741

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: videoda var

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
5. Deathmatching

Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Bir kişiye araçla çarpma yeterli bir emote verilmeden yapılmamalıdır. Aynı şekilde araçla kişinin üstünde bekleyerek canını bitirip düşürmeye de izin verilmemektedir.
- /me adamı ezer.  gibi bir yetersiz bir emote ile yapılan hareket ihlal olarak değerlendirir.
Örnekler
- Trafik kazası sonucu kavga çıkarmak veya ateş açmak
- Küfürleşme, tartışma, saygısızlık gibi iletişimle alakalı bir olaydan birisini anında vurmak
- Birisi size saldırsın diye sürekli sataşmak, provoke etmek
- Bir MC (motor kulübü) ile olan bir savaşta tanımadığınız birisini bölgeden motorla geçiyor diye vurmak
- Herhangi bir bölge saldırısında olayla alakalı alakasız herkese ateş açmak

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: onaylı hoodda jacob garajdaydı ve bir anda jacob ın tanımadığı maskeli insanlar gelip jacob ı dövdüler

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): jail yediklerinde bir daha yapmayacaklarını düşünüyorum çoğu r15 üstü

« Son Düzenleme: 25.07.2026 13:59 noires tam senlik »

#1 - 25.07.2026 14:04
Attığım emoteden de anladığımız üzere kişiler uyuşturucu etkisinde değişik konuşmaları ve saldırgan olma sebepleri bunlar çok çirkinsiniz diyerek kavgayı alevleyen sensin zaten bunun için şikayet açtığına bile inanamıyorum.

#2 - 25.07.2026 14:08
senin nick neden tyrell jackson kafama takıldı

#3 - 25.07.2026 14:29
yakısıklıyız bu arada kanka :garip:

#4 - 25.07.2026 14:29
arkadaşlar rica etti kimseyi kırmaya gerek yok şikayeti geri çekiyorum, dostlarınızın ailenizin değerlini bilin . bu dünyaya bir kez geliyoruz kimseyi üzmeyin her zaman iyi bir insan olmaya çalışın belki bir gün sizde mutlu olursunuz. size güzel bir gelecek dilemiyorum , size çok güzel anlar diliyorum umarım şuanki bir an gelecekteki anlarınızdan daha güzel olur çünkü bazen bir geleceğiniz olmayabilir.

#5 - 25.07.2026 14:32
seni seviyorum muah :-* :-*

#6 - 25.07.2026 14:36
güzel insanlar kalmış demekki
cansın :sampanya:

#7 - 25.07.2026 15:57
Şikayet geri çekilmiş olsa da hood onaylı bir bölgede bu tür roller sergileyemeyeceğinizin de altını çizelim. Tekrarında ciddi yaptırımlar uygulayacağız.