Konu: İllegal Kural İhlali - ECLIPSE  (Okunma sayısı 324 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 24.07.2026 23:43

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Toby Pearson - @Impaler & Ezra Tesfaye - @thankfulone

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Alex Nazaryan - @cheyenne

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Birliklerde artık en az 1 ay önce kendi konusuna/karakter tanıtımına rol ss'i/mesajı atmamış kişiler hiçbir şekilde çatışma rollerine giremeyecek.

Bir karakter kişisel gelişimi/karakter altyapısı olmadan hiçbir şekilde şehrin işleyişine, gidişatına ve savaş durumlarına müdahale edemez. Bu yüzden FM ekibinin ortak kararıyla en az 1 ay boyunca karakter gelişimi göstermeyen, en az 20 farklı rollerden, farklı gelişim içeren SS/hikaye mesajı atmamış profiller hiçbir savaşa katılamayacak.

Bir ay boyunca oyunda en az 50 saat aktif olmamış karakterler(pasifse/pasif bir dönemindeyse) DM/çatışma rollerine katılamaz/DM sayılır.

Bir karakter bir birliğe dahil olduktan sonra bir hafta boyunca hiçbir savaşa/DM rolüne katılamaz.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Toby Pearson karakterini daha önce hiç Eclipse rollerinde görmedim, iletilerine bakarsanız daha önce hiç SS'de göndermemiş. 1 aylık 50 saat kuralını da doldurmamış, bariz bir şekilde illegal kural ihlali yapmışlardır. Ezra karakterinden de aynı şekilde şikayetçiyim, illegal kural ihlali kapsamında cezalarını almalarını istiyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

« Son Düzenleme: 24.07.2026 23:49 TAR Û MAR »

#1 - 24.07.2026 23:48
şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 25.07.2026 00:00
Birlikte 50 saatimi doldurdum ayrıca yazdığın kuralı kurallar kısmında göremedim.

#3 - 25.07.2026 00:27
Sadece saat doldurman gerekmiyor, birlik tanıtımına SS'de göndermek zorundasın.

#4 - 25.07.2026 15:00
@impaler  @thankfulone  24 saat içinde kapsamlı savunmalarınızı iletin.

#5 - 25.07.2026 23:52
Roma Rosiella karakteri IC olarak bölgenize gelene ateş açabilirsiniz demişti bende sizi bölgede görünce önce arabanıza sıktım sonra aranızdan birisi onfoota inince sıktım

#6 - 26.07.2026 17:26
Bu gece içerisinde detaylı savunmamızı yapacağım.

#7 - 26.07.2026 17:58
Arkadaşlar gördüğüm üzere jail yemiş. Bu arkadaşların jaili bittiğinde, bir de bu konudan jail yemelerini istiyorum.

#8 - 28.07.2026 23:37
Birliğe ne yapılırsa yapılsın eğer birlikte 1 haftanızı doldurmadıysanız veya birlik içinde bir rol gelişiminiz yoksa savaşlara dahil olamazsınız.
Toby_Pearson ve Ezra_Tesfaye karakterleri aldıkları DM jaili dışında illegal kural ihlali kapsamında cezalandırılacak.