Konu: Role uymamak.  (Okunma sayısı 175 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 24.07.2026 21:58
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Joshua_Murillo @wandex

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 22.07.2026 02:16

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Role Uymamak - Aktif Rolde  B Bölmek

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşı Idlewood pizzacıda düşürdük ıc rol yapıp. Daha sonra sürükleyerek araca bindirdik, daha rol başlamadan b bölmeye başladı kendi kendine triplere girip r20 karakter aşağılanamaz falan yazdı bi dur dostum daha bismillah rol başlamamış ne aşağılayacağız seni. Role uyum sağlamadı kendiside yazmış zaten, b bölüp durdu kısacası rolümüzü baltaladı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): -

#1 - 25.07.2026 00:15
((ARKADAŞIM ADINA)) Herkese selamlar, arkadaşlar sanırsam birlik liderlerine karşı olan tutumları okumadan rol yapıyorlar. Birlik lideri hiç bir şekilde kaçırılamaz, bir kişinin bana karşı yaptığı hatalı rol sebebiyle bu rolü sürdürmek zorunda değilim, arkadaşın kendi rol eksikliği sebebiyle ortaya çıkan sonuçtan kendimi sorumlu tutmuyorum.

#2 - 25.07.2026 01:34
R20 diye kafanda yazmıyor rolsel olarak da bilmiyoruz, en azından rolüne uyup devam etmeliydin her zamanki gibi b bölüp role uymamayı tercih ettin. Gereken cezayı almasını talep ediyorum.

#3 - 25.07.2026 02:11
((ARKADAŞIM ADINA)) Herkese selamlar, arkadaşlar sanırsam birlik liderlerine karşı olan tutumları okumadan rol yapıyorlar. Birlik lideri hiç bir şekilde kaçırılamaz, bir kişinin bana karşı yaptığı hatalı rol sebebiyle bu rolü sürdürmek zorunda değilim, arkadaşın kendi rol eksikliği sebebiyle ortaya çıkan sonuçtan kendimi sorumlu tutmuyorum.
Siz alışmışsınız mix yaparak rol sürdürmeye. Biz bu kafa ile rollerimizi surdurmuyoruz. Bizim R17 üyemizi kaçırıp dağa götürüp bacağınızı kırıyorsunuz. Biz ise bu yaşananlardan dolayı bahsettiğiniz "R20" oyuncusu adını cismini bilmeden sadece yüzünü tanıyarak bulup ve yaralayıp aynı duruma getirerek olması gereken bir intikam senaryosuna sürüklüyoruz rolü. Bu tarz durumlarda, B bölerek role uymayıp kin bürünmek yerine, Bahsedilen karakterin dövmelerinden olsun veya icde söyleyeceklerinden olayı netleştirebilirdiniz. Rol ortasında b bölüp kendini dokunulmaz hale getirerek araçtan inip gitmek hiçbir rol mantığına uymaz. Bu arkadaşın gerekli cezayı almasını istiyoruz, kurallar neticesinde rol yapmayı tercih etmediğiniz sürece bu tarz ihlaller ile burada buluşacağız.

#4 - 25.07.2026 02:12
Ayrıca, yetkili isterse tüm rolün sebebi giriş - gelişme olarak hepsini kanitlarim ile buraya sunarım. Rolün başlangıcından beri chat logomuzdan tutun telefon smslerimiz mevcut.

#5 - 26.07.2026 05:01
Şikayet incelendi;

Düşman olduğunuz birliğin "R20'sini tanımıyoruz." rolüne giremezsiniz, R20 karakter belirli Fact. izni olmadan kaçırılamaz. Şikayet geçersiz, karşı taraf şikayet açarsa değerlendirilecektir.

K&A.