1- Dostum öncelikle Salvatore Bellini karakteri seni dolandırmadı bunu öncelikle belirtmek isterim Salvatore Bellini karakteri ile Luca Ferrettiro karakterleri evin içindeydi Luca Ferrettiro karakteri Salvatore Bellini karakterine direk silahı verdi ve alıp gitmesini söyledi Salvatore Bellini karakteri hiç bir şey demeden bir kelime dahi etmeden oradan uzaklaştı.
2- Telefondan hiçbir şekilde fotoğraf çekemezsin hee eğer ben telefondan çekip attım diyorsan sen bilirsin telefondan çekilen kanıtlar Oyuncu şikayetinde hiç bir işe yaramaz bunu belirtmek isterim.
3- MA konusuna gelirsek, hesabı birden fazla kişi kullanıyor demişsin. Hesabı ben herhan gibi bir kişiye vermedim, ehliyet kursuna yazıldım bu sebepten dolayı PC'yi kuzenime ilettim. Kuzenim ise küçük yaşta bir çocuk Samp oynamak istedi, ben zaten ona vermeden önce samp dosyalarını felan silmişsim. Kuzenim benden izin aldı ve kendisi samp dosyalarını kurdu ardından ise karakterime giriş yapıp oynadı. MA'da bu durumda geçersiz olucak. Zaten rol felanda biliyor 3 yıllık Rina RP oyuncusu çocuk o yüzden bir sorun çıkacağınıda sanmıyorum.
Öncelikle selam.
İlk olarak Luca_Ferrettiro karakteri, Salvatore_Bellini adlı karaktere silahı verdiğinde saklaması için verdiğini söyledikten bir saat sonra Starline'da karşılaştıklarında Salvatore_Bellini karakteri "Malın güvende, rahat ol. Onu iyi sakladım" dedi. Burada yalan söyleyip yönetimi kandırmaya çalışmanın bir mantığı yok, her şeyden önce insanız; Oyunda bir şeyler elde etmek için karakterimizden ödün vermeye gerek yok.
İkinci olarak telefondan fotoğraf çekme sebebimi yukarıda da belirttim, oyun içerisinden ekran görüntüsü alamıyorum. Onu ayarlamak için ALT+TAB atmalıyım, bu da oyundan düşmeme ve pm yazışmalarımızın gitmesine sebep olurdu. Ek olarak bu görüntülerin bir kanıt niteliği taşıyıp taşımadığına bırak biz değil şikayeti inceleyen yönetici karar versin.
Üçüncü olarak da yine kendi ağızınla söylediğin, "Ehliyete yazıldım, kuzenime ilettim, 3 yıllık samp oyuncusu sorun yok" diye bir şey yok, hesap kuralları herkes için her koşulda geçerlidir. Burada kendince politikayı değiştirmeye çalışmanın yada savunmada suçunu hafifleteceğine inanarak bu tarz gerçeklikten uzak cümleler kullanmanın etkisi sıfır. Her koşulda yaptığın MA, yine de kararı şikayeti inceleyecek olan yöneticiye bırakıyorum.
Son olarak her şeyin gayet ortada olduğunu, arkadaşımızın da zaten MA konusunda suçunu itiraf ettiğini ve gereğinin yapılacağına inandığımı belirtmek istiyorum. Buna ek olarak, dolandırıcılık konusunda arkadaş inkar ediyor, inkar etmesinin sebebi de kanıt sunmamış olmam. Kendisi ile pm üzerinden konuşurken "kanıtım var" dediğimde bu şekilde konuşmuyordu, nedense bir anda fikirleri değişti. Şimdi de muhtemelen "konuştuğun kişi ben değildim kuzenimdi" der, zamanın "kuzenim yazmış" olayına döndürdü iyice. Eğer loglara bakılması mümkünse arkadaşın silahı aldığında ve aldıktan sonra da söyledikleri mutlaka çıkacaktır, harici olarak pm üzerinden de silahı geri vereceğini, bana yanlış yapmayacağını söylemişti. Dolandırıcılık konusunda ceza alır/almaz bu yönetimin kararı, ceza almaz ve iade yapılmazsa bu bana bir ders olmuş olur. Ancak MA konusunda gereğinin yapılmasını istiyorum.
Yönetici kararına kadar başka bir iletide bulunmayacağım, şikayeti inceleyecek olan yönetici arkadaşa şimdiden teşekkürler.