Konu: Kraoker Hile Şikayeti.  (Okunma sayısı 448 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 23.07.2026 23:20
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maskeli #64979 @Vice Roleplay
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Jeff Kane
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 23,07.2026, 18:33

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 23,07.2026 tarihi, saat 18:33 civarında olay gerçekleşiyor, 0.40'tan itibaren izlerseniz görüleceği üzere arkadaş UZI kullanmasına rağmen hit kaçırmıyor. Yakın mesafeden attığı hitlere bir şey diyemeyiz ancak 0.40'tan itibaren kaçmaya başlıyoruz ve arkamdaki kişiye attığı mermiler hiç dağılmıyor. Hep aynı yöne, bölgeye gidiyor ve hepsi isabet. Daha sonrasında uzaklaşmış olmama rağmen 0.42-0.43 saniyelerinde de görüldüğü gibi mermiler takip etmeye devam ediyor ve bana işliyor. Hepsi üst body, aynı yer. Sağ-sola kaçılan yerlerde UZI ile bu isabetlerin tek bir mantığı&açıklaması var: BPL & Silent.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 23.07.2026 23:22
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 24.07.2026 01:14
Şikayetin ismini Krakouer yapıp birliği mi karalama peşindesiniz? MG yapıp rollere devam edin siz.

#3 - 24.07.2026 14:42
Şikayetin ismini Krakouer yapıp birliği mi karalama peşindesiniz? MG yapıp rollere devam edin siz.

OOC şikayetin MG'si olmaz dostum, şikayet edilen oyuncu sizin birlikten.

#4 - 24.07.2026 20:04

Anlıyorum seni dostum. Okuduğunu bile anlamıyorsun. Ben sana ne anlatıyorum sen bana ne söylüyorsun. Arkadaş savunmasını yapar sana.

#5 - 24.07.2026 20:46

Anlıyorum seni dostum. Okuduğunu bile anlamıyorsun. Ben sana ne anlatıyorum sen bana ne söylüyorsun. Arkadaş savunmasını yapar sana.

Bunun savunulacak pek tarafı yok ama sen bilirsin kral :D.
« Son Düzenleme: 24.07.2026 21:00 KoYunaKoYun »

#6 - 24.07.2026 21:48

Bunun savunulacak pek tarafı yok ama sen bilirsin kral :D.
Ona sen değil admin karar veriyor. Daha o mertebeye gelmedin.

#7 - 24.07.2026 21:55
Şimdi, şöyle başlıyayım. Arkadaşın attığı kanıt dışında bir kanıtım yok, olayın böyle bir yere çekileceğini bilmiyordum.
Arkadaş mermi kaçırmadığımı iddia ediyor, madem bende slient var, SS'te görüldüğü gibi slientım olsa burada mermi kaçmazdı.
Arkadaş mesafenin uzaklaştığını söylüyor, kayıtında tam olarak orası gözükmüyor, arkadaşa doğru sıkarken momentum alıp hareket ediyorum.

Bu sstede merminin motora gittiği görülmekte, aynı şekilde slient olsaydım bu mermi motora değil, direk sana giderdi.

Ek olarak bu sunucuda yaşadığım il-legal serüvenimde, bir sürü aktif savaşta bulundum, daha önce hiç bir şekilde ne hileden banlandım, nede bir şikayet yedim. Böyle bir şikayet yemeyi açıkçası beklemiyordum. Sunucuda hiç bir şekilde hile geçmişim yok. Takdiri sunucunun yönetmine bırakıyorum.

#8 - 24.07.2026 22:39
Şimdi, şöyle başlıyayım. Arkadaşın attığı kanıt dışında bir kanıtım yok, olayın böyle bir yere çekileceğini bilmiyordum.
Arkadaş mermi kaçırmadığımı iddia ediyor, madem bende slient var, SS'te görüldüğü gibi slientım olsa burada mermi kaçmazdı.
Arkadaş mesafenin uzaklaştığını söylüyor, kayıtında tam olarak orası gözükmüyor, arkadaşa doğru sıkarken momentum alıp hareket ediyorum.

Bu sstede merminin motora gittiği görülmekte, aynı şekilde slient olsaydım bu mermi motora değil, direk sana giderdi.

Ek olarak bu sunucuda yaşadığım il-legal serüvenimde, bir sürü aktif savaşta bulundum, daha önce hiç bir şekilde ne hileden banlandım, nede bir şikayet yedim. Böyle bir şikayet yemeyi açıkçası beklemiyordum. Sunucuda hiç bir şekilde hile geçmişim yok. Takdiri sunucunun yönetmine bırakıyorum.

Silent aim dediğin programda zaten duvarların içinden mermi geçiyor, mermi direkt adama gidiyor. O motora isabet eden mermilerde bile canım gidiyor. Videonun başlarında sıkmaya başlarken neredeyse arkan dönük vuracaksın bizi.

#9 - 25.07.2026 13:16
Şikayet konularında sürekli gereksiz mesajlar atarak yönetimin işini zorlaştırmayın. Şikayet açıldıktan sonra ilgili kişi savunmasını yapar, yönetim incelemesini gerçekleştirir ve kararını verir ve bu durum her iki taraf için de geçerlidir. Şikayet konusu altında tartışmanın veya sürekli mesaj yazmanın bir faydası yoktur. Herkese iyi roller...