Öncelikle IC rolü OOC taşıyarak tartışmaya ve birbirimizin kalbini kırmaya gerek yok, ben ihlaller zinciri yaptığımı düşünmüyorum adminiz gerekeni yapar fakat insanların yaptığı savunmaları tiye alıp alay etmek ve üst perdeden konuşmak çok yanlış bunu bana "şikayet açacam görecen hee" minvalinde de yapıyorsun ortak nezaketin yok ve saygısızca davranıyorsun, bunu yapma.
Ayrıca bildiğin üzere biz şikayet açarken kurallara bakıp açıyoruz, hatta kanıtlarımız da mevcut ve bu kanıtlar her şeyi doğrular niteliktedir. (Zaten öyle de olmak zorundadır)
[
insanların yaptığı savunmaları tiye alıp alay etmek ve üst perdeden konuşmak çok yanlış] buradan yapmam gereken çıkarım nedir? Arkadaşının savunması neye dayanıyor mesela? Soru sormak ne zamandan beridir alay etmek ve üst perdeden konuşmak oldu?
[
ortak nezaketin yok ve saygısızca davranıyorsun, bunu yapma.}

eğer ortada yaptığım/yaptığımız herhangi bir saygısızlık ve ortak nezaket sorunu varsa yetkili bize de cezasını verir. Eğer itirazın varsa moderatore rapor edersin veya oyun içinden de bir ortak nezaket sorunum olduysa gidip şikayet açarsın.
Admin gereken cezayı verebilir netice de oyun oynuyoruz ama sanırım biraz zoruna gitmiş açıklama kısmında benim aldığım cezaları dem vurarak kışkırtmaya devam ediyorsun bunu da yapmanı gerek yok mesela senin ne düşündüğün önemli değil sana bunu sormamış orada sana açıklama eklemek istediğin gözden kaçan şeyleri yaz demişler, sende iğneliyorsun bu çok komik çünkü bana çok öfkelenmişsin ve senin için çok üzüldüm, şikayet sonuçlanabilir benim böyle nezaketten uzak megaloman bir adama yapacak bir açıklamam yok.
[
Admin gereken cezayı verebilir netice de oyun oynuyoruz ama sanırım biraz zoruna gitmiş açıklama kısmında benim aldığım cezaları dem vurarak kışkırtmaya devam ediyorsun] Hayır, zoruma falan gitmedi sadece senin sicilin hakkında bilgi veriyorum, eğer cezalarından rahatsız oluyorsan ihlalleri azaltabilirsin. Kimsenin ooc sicilini örnek göstermezsiniz diye bir kural yok sonuçta, değil mi?
[
bu çok komik çünkü bana çok öfkelenmişsin ve senin için çok üzüldüm,] Öfkelenecek bir şey yok altı üstü oyun bu, benim için üzülmeni gerektirecek herhangi bir şey yok.
[
böyle nezaketten uzak megaloman bir adama yapacak bir açıklamam yok.]

bana açıklama yapmak zorunda değilsin, bak yetkili arkadaş ne sormuş. Neden yaptınız demiş değil mi, en azından yetkili arkadaşın sorusunu cevaplayabilirsin, tabii verecek bir cevabın varsa.