Konu: [Austin_Hughes] , [Jannik_Frochlich] İhlaller Zinciri  (Okunma sayısı 256 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 23.07.2026 18:29

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Austin_Hughes @Dragona Jannik_Frochlich @pogba

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Sven_Brauer

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 23.07.2026 17.00/18.00

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Car-Dm, NOOB Dm, Trolling ,Retarted Rp, Türkçe Terim.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Austin_Hughes beyfendi ile herhangi bir şekilde tanışıklığımız ya da geçmişimizde bir husumetimiz bulunmamakta. Arkadaşım Sven_Brauer ile Idlegas'ın köşesinde sohbet ederken Austin_Hughes isimli arkadaş kırmızı Admiral aracı ile gelerek etrafımızdan geçerken kendi aramızda gayi ihtiyarı sohbetimize arabasının camını açarak "Sizler bir şey "SİK" başaramazsınız ve burası amerika istediğimi söylerim gibi kelimeler söyledi. Kendisini umursamamamız kendisini üzmüş olucak ki sürekli etrafımızda dönüp karakterlerimizi /incele komutu ile incelemeye devam etti. Tabi bu süreç zarfında hala daha etrafımızda dolaşıp bizlere rahatsızlık vermeye devam etti. Tam bunun üzerine ortamın ne kadar kötüye gittiğini konuşuyorduk ki yanımızdan uzaklaştıktan sonra akabinde Jannik_Frochlich isimli arkadaşı olduğunu tahmin ettiğimiz kişi ile beraber tekrardan geldiler, araçlarından inip üzerimize koşarak bizlere yumruk ile saldırdılar. Kendilerine karşılık vermedim ve bana yumruklar atarak yaralı hale getirdiler. Üstelik bunların yanında pek bir önem arz edeceğini düşünmüyorum ama "İBİNE" kelimesi çokta konsepte uygun bir kelime değil. Türkçe bir kelime bile değil, tamamiyle türkçe bir üslup. Arkadaşa herhangi bir şekilde agresif bir rol sergilemedik, saçma gergin bir tavırla geldi, saçma hareketler yaparak, saçma bir aksiyonla bana saldırıp yaralı konuma düşürdüler. Arkadaş Austin_Hughes'in ceza geçmişini gördüğümde de çok şaşırmadım. Troll, Retarted RP, Non RP , Dm gibi cezaları bulunuyor. Yaptırımlar arkadaşımız Austin_Hughes'i caydırmış görünmüyor.  Üstelik bu arkadaş Dray_Jackson isimli orada rol yaptığımız bir başka arkadaşa daha saldırdı. Bir ona saldırıyor, bir bize saldırıyor. Üstelik Sven_Bauer karakterine yapılmış bir Car-DM bulunuyor.

Ss-1 Yanımıza ilk geldiğinde söylediği şeyi içeriyor. "Ne konuşuyorsunuz öyle?" "Siz bir boku halledemezsiniz." "Sizden bir bok olmaz." gibi gereksiz agresif roller, zaten karakterimlede orada belirtiyorum. "Biraz sert geldin kardeşim, neden mesela?"

Ss-2 de ise "Bakın bunlar örgüt üyeleri" "Idlegas Bebek Mafyası" "Çete üyeleri beni tehdit ediyor" "İbineler sizi" (Caps Lock) gibi sözlerle hala daha bizleri kışkırtmaya devam ediyor.

Ss-3 te ise Arkadaşa agresif veya ters herhangi bir şey söylemememe  rağmen, (Onca küfüre rağmen bir karşılık vermedim) arkadaşı ile gelip saldırdılar.

Ss-4 te ise Arkadaşım Sven'e yapılan bir CAR-DM görünütüsü görmekteyiz.

Ss-5 te ise (Henüz arkadaşı gelmedi) orada sohbet ettiğimiz Dray_Jackson karakterine koşarak yumruk atarak saldırıyor. Kişiyi yaralı duruma düşürerek ortamdan uzaklaşıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: Ekran Görüntüsü 1: https://ibb.co/hJJcY2tx

Ekran Görüntüsü 2: https://ibb.co/qY8W20g3

Ekran Görüntüsü 3: https://ibb.co/LhX2M5d2

Ekran Görüntüsü 4: https://ibb.co/99LGMLj9

Ekran Görüntüsü 5: https://ibb.co/mrLyyMk3

Ek açıklamalar(varsa): Aldığı cezalara rağmen bir şeylerin değişmediğini görüyorum. Gereğinin fazlasıyla yapılmasını arz ediyorum.

#1 - 23.07.2026 19:06
Şahitliğimi onaylıyorum,  arkadaşlar sağolsun ağız tadıyla rol yapmayı geçtim oyunu bile oynatmadılar. İlk önce gelip durduk yere kırmızı Admiral'i sürerken durduk yere laf etti ve sonra bize saldırmaya başladı. İkimize karşı da arkadaşını getirdi ve öyle saldırmaya başladı. Hatta ben kendimi savunduğumdan dolayı artık araçla çarpıp CAR DM yapmaya da başladı. Austin_Hughes isimli arkadaş her gün ihlal yapıyor görüldüğü gibi. 
Alıntı
[21.07.2026] Austin Hughes adlı karakter Nogi isimli yetkili tarafından FearRP+Troll+DM sebebi ile 250 dakika cezalandırıldı.
[22.07.2026] Austin Hughes adlı karakter salvio isimli yetkili tarafından Yasaklı Roller sebebi ile 500 dakika cezalandırıldı.

Bugün de 23 Temmuz, yani sanırım amacı her gün ceza almak. Genelde bu isteğimiz önemsenmiyor ancak lütfen daha caydırıcı/ağır bir ceza verin.

kesinlikle uyarı alıp geçilecek bir şey değil. İki arkadaş da bilinçli şekilde uğraşıyor. Bundan eminim.

#2 - 23.07.2026 21:54
@Dragona ve @pogba konuyla ilgili savunmanızı en geç 24 saat içerisinde gerçekleştiriniz. Neden böyle bir rol gerçekleştirdiniz?

#3 - 24.07.2026 21:54
Belirtilen süre tamamlandı, zaten yapılıcak bir savunma olduğunuda düşünmüyorum. Gereğinin yapılmasını arz ederim.

#4 - 25.07.2026 16:31
Benim yaptığım bir şey yok bana niye şikayet açtın anlamadım. Düzgün bir şekilde rol yapıyorum kural ihlalim yok. Bana saldıran adamı düşürünce suçlu olduğumu sanmıyorum. :) :)

#5 - 25.07.2026 17:47
Benim yaptığım bir şey yok bana niye şikayet açtın anlamadım. Düzgün bir şekilde rol yapıyorum kural ihlalim yok. Bana saldıran adamı düşürünce suçlu olduğumu sanmıyorum. :) :)
Sana kim saldırdı kanka? Arkadaşınla birlikte gelip bize saldırmaya başladınız durduk yere.

#6 - 26.07.2026 03:47

Sana kim saldırdı kanka? Şaka falan mı?

#7 - 26.07.2026 19:41
Öncelikle IC rolü OOC taşıyarak tartışmaya ve birbirimizin kalbini kırmaya gerek yok, ben ihlaller zinciri yaptığımı düşünmüyorum adminiz gerekeni yapar fakat insanların yaptığı savunmaları tiye alıp alay etmek ve üst perdeden konuşmak çok yanlış bunu bana "şikayet açacam görecen hee" minvalinde de yapıyorsun ortak nezaketin yok ve saygısızca davranıyorsun, bunu yapma.

#8 - 26.07.2026 19:53
Admin gereken cezayı verebilir netice de oyun oynuyoruz ama sanırım biraz zoruna gitmiş açıklama kısmında benim aldığım cezaları dem vurarak kışkırtmaya devam ediyorsun bunu da yapmanı gerek yok mesela senin ne düşündüğün önemli değil sana bunu sormamış orada sana açıklama eklemek istediğin gözden kaçan şeyleri yaz demişler, sende iğneliyorsun bu çok komik çünkü bana çok öfkelenmişsin ve senin için çok üzüldüm, şikayet sonuçlanabilir benim böyle nezaketten uzak megaloman bir adama yapacak bir açıklamam yok.

#9 - 26.07.2026 20:46
Öncelikle IC rolü OOC taşıyarak tartışmaya ve birbirimizin kalbini kırmaya gerek yok, ben ihlaller zinciri yaptığımı düşünmüyorum adminiz gerekeni yapar fakat insanların yaptığı savunmaları tiye alıp alay etmek ve üst perdeden konuşmak çok yanlış bunu bana "şikayet açacam görecen hee" minvalinde de yapıyorsun ortak nezaketin yok ve saygısızca davranıyorsun, bunu yapma.
IC rol derken? Ortada rol falan göremiyorum. Ayrıca kalp kırıcı herhangi bir şey yaptığımı da düşünmüyorum, siz bizi trolleyerek zevkimizi kaçırıyorsunuz olan bu. IC rolü OOC taşımaktan kastığın şikayet mi? Tam anlayamadım dostum.