Konu: Austin Hughes - Oyuncu şikayeti  (Okunma sayısı 154 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 23.07.2026 17:35

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Austin_Hughes

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 23.07.2026 17.20

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Non-Rp
NoobDm

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Yolda arkadaşı gördük önceden bize çarptığı için durdurduk onu. Arkadaş sonra ilk önce arkadaşımı sonra ise beni emotesiz bir şekilde bayılttı sonra küfür felan edip olay yerinden uzaklaştı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://www.upload.ee/image/19574991/sa-mp-047.png

Ek açıklamalar(varsa): En kısa sürede cezalandırılmasını istiyor ve konuyu burada kapatıyorum.

« Son Düzenleme: 23.07.2026 17:38 Johnny_Larusso »

#1 - 23.07.2026 18:35
her role girdiği adamlara şikayet açıyolar

#2 - 23.07.2026 21:44
@Dragona konu ile ilgili 24 saat içerisinde savunmanızı gerçekleştiriniz. Sizi bu saldırı rolüne iten rol gelişimi tam olarak nasıldı? Neden saldırdınız?

#3 - 24.07.2026 21:58
@Dragona 24 saati'nin geçmesine rağmen halen daha bir yanıt göndermedin. @the batuhan batrix 
Austin_Hughes zamanı dolmasına rağmen yanıt bırakmadı gerekenin yapılmasını istiyorum.

#4 - 26.07.2026 19:49
Bu ikisi de önümü kesti ve bana saldırdı bu yüzden emote veremedim ama elimde ss yok ayrıca kafalarında komplo kurmuşlar pmde görüldüğü üzere beni kışkırtmaya çalıştılar
Dray karakteri brawl attık ve brawl süresinden sonra YKİ ihlali yaptığı da gözüküyor buyurun ssim.

Ayrıca saat farkına bakarsanız ve ss de gördüğünüz üzere arada sadece

Sadece yarım saat oynuyor ve bana tekrardan saldırmak üzere discord üzerinden bla bla konuşup buluşup önümü kesiyorlar

Dayak yiyorlar IC ve ne korku rolü ne dayak yeme rolü hiçbir rol sergilemiyorlar.

Mix, fear rp, yki ve pg konusunda bende şikayetçiyim adminim

#5 - 28.07.2026 15:15
Merhaba, şikayet incelendi.

Ekran görüntülerine bakıldığında iki tarafın da gereğinden fazla agresif roller sergilediğini görmekteyiz. Verilen emote'lar, rolde söylenen imla hataları gibi durumlar fazla göz önüne çarpıyor. Vice Roleplay'de bu tarz imla hatalarına izin vermiyoruz. Birbirinize karşı agresif rol sergileyecekseniz, kurallara uygun hareket etmek zorundasınız. Bu yüzden hem şikayeti açan Armando Montana karakterine hem de Austin Hughes karakterine işlem uygulanacak.

Ancak, son zamanlarda Austin Hughes karakterine çok fazla şikayetin açıldığını gözlemlemekteyiz. @Dragona bu konuda rollerinize biraz daha çeki düzen vermenizi öneriyor, fazla agresif rollerden uzaklaşmanızı öneriyoruz.