Konu: Shane McDonagh - Oyuncu Şikayeti  (Okunma sayısı 333 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 22.07.2026 16:14
Discorddan ana  bacı küfür edip engellemeye benzemiyor bu

#11 - 22.07.2026 16:30
Şablona doğru etiketlenmemişim fakat yine de savunmamı yapıyorum. Video izlerseniz eğer, Lorenzo karakterinin baygın olduğunu ve ekibinin durduk yere araca, etrafa saldırıp kaos çıkarttığını fark etmiş olursunuz, Lorenzo karakteri başından beri Shane ile dövüşüp arada benim aracıma vuruyor. Shane karakteri ise kaçmak için benim aracıma biniyor. Ben ise olayda sadece izliyordum. Buna istinaden Giovanni karakteri /b bölüp "sikin köpeği" gibisinden bir cümle kurup ortak nezaket kural ihlali işliyor.

Kırmızı kutu içerisine aldığım yerler OOC SOHBET kısmı. Benim yazdıklarım ise İC chatten, bu karıştırılmasın. Lorenzo karakteri b bölüp duruyor aktif rolde kişileri tanımıyorum bile?
https://prnt.sc/FpJJOxAGOhcF

Video ise burada, neler döndüğünü gram anlamadım. Şikayete eklenmemişim. İsmimi yazmış şablonu doğru düzgün bile oluşturmamış amaç ne anlam veremedim.

https://streamable.com/ejpcdz

Yani kısacası Lorenzo karakteri, bana saldırdığı kısımları şikayete eklemeyip daha çok birebir olarak yere düştüğü kısımları koyup, kaos ve trolling yarattığı yetmezmiş gibi aktif rolde b bölüp olağan rolü sabotaj ederek bizi ss'lerle kötü göstermeye çalışmış. Bu durum gerçekten acınası. Videoyu izlediğinizde hiçbir şey yapmadığımı, Lorenzo karakterinin Shane tarafından düşürüldüğünü görmüş olacaksınız. Şikayete ise zaten eklenmemişim fakat adım geçiyor diye savunmamı iletiyorum bilginize. Video da trolling sergileyen ve attığım görsel de /b bölen herkese işlem yapılırsa sevinirim.

Son olarak kendini haklı çıkartmaya gösteren Lorenzo adlı karakterin aynı gün ve nerdeyse aynı saatler içerisinde ilerleyen, PM'den Armando adlı oyuncuya ettiği ailevi küfür. Her şeyin işlemi uygulanırsa seviniriz gerçekten
https://prnt.sc/CLmN9QfeXQNA

« Son Düzenleme: 22.07.2026 20:37 spyixgod »

#12 - 22.07.2026 18:56
@Yunuusrea  Kankam söylediklerimin hiçbirisi kanıtsız asılsız sallamalar değil seninki gibi; kaydın varsa aç göster ama yok kaydın çünkü sadece bizi trolleyen sizsiniz kanıtlarla gösterdim adına şikayetçi kaç kişiyiz burada sen şikayete cevap bile vermiyorsun tek yaptığın şey bizi suçlamak ki hiçbir kanıtın da yok zaten. Burası bizi suçlaman için değil adına açılan şikayeti savunman için ve bence hiçbir savunman yok sonuç kabak gibi ortada.
Başka bir şikayetin resmini koyman ne alaka kanka? O şikayete gidersen asılsız bir deneme şikayeti olduğunu ve bir sorun teşkil etmediğini görürsün; chat kısmına gelirsekde siz oradan uzaklaştığınız için ooc izin aldık birbirimizden konuşurken çekiciyle girdiniz 6-7 kişi oocye onay vermiş sohbet ediyoruz orada; bende Shane karakteri birşey söyleyince ona cevap veriyorum. Ayrıca foruma bakın kankamlar size söylenmiş birşey  değil şahitlerin onaylaması için söylenmiş birşey. Çekici ile gelip araçları kaçırıp noobdm atıp gidiyorsunuz. Yaptığınız tamamen troll amaçlı ayrıca zaten etiketlediğim herkes şahit olaya. Shane karateri baymış diyorsun videoda ama video sadece kavga kısmını almış nedense acaba. Beni bayılttığının ssleri şikayette mevcut. Ayrıca hiçbirşey bilmiyorum ayaklarına yatman FlashTv oyunculuk günlerini aratmadı; bravo. Şahitlerin hepsi ikinizdende şikayetçi ihlaller yaptığınız kayıtları zaten var. İki tarafta savunma attığına göre sonuçlanabilir diye düşünüyorum itirazınız yoksa.
« Son Düzenleme: 22.07.2026 19:09 S1MPLE »

#13 - 22.07.2026 20:18

#14 - 22.07.2026 20:44
Şablona doğru etiketlenmemişim fakat yine de savunmamı yapıyorum. Video izlerseniz eğer, Lorenzo karakterinin baygın olduğunu ve ekibinin durduk yere araca, etrafa saldırıp kaos çıkarttığını fark etmiş olursunuz, Lorenzo karakteri başından beri Shane ile dövüşüp arada benim aracıma vuruyor. Shane karakteri ise kaçmak için benim aracıma biniyor. Ben ise olayda sadece izliyordum. Buna istinaden Giovanni karakteri /b bölüp "sikin köpeği" gibisinden bir cümle kurup ortak nezaket kural ihlali işliyor.

Kırmızı kutu içerisine aldığım yerler OOC SOHBET kısmı. Benim yazdıklarım ise İC chatten, bu karıştırılmasın. Lorenzo karakteri b bölüp duruyor aktif rolde kişileri tanımıyorum bile?

Video ise burada, neler döndüğünü gram anlamadım. Şikayete eklenmemişim. İsmimi yazmış şablonu doğru düzgün bile oluşturmamış amaç ne anlam veremedim.

https://streamable.com/ejpcdz

Yani kısacası Lorenzo karakteri, bana saldırdığı kısımları şikayete eklemeyip daha çok birebir olarak yere düştüğü kısımları koyup, kaos ve trolling yarattığı yetmezmiş gibi aktif rolde b bölüp olağan rolü sabotaj ederek bizi ss'lerle kötü göstermeye çalışmış. Bu durum gerçekten acınası. Videoyu izlediğinizde hiçbir şey yapmadığımı, Lorenzo karakterinin Shane tarafından düşürüldüğünü görmüş olacaksınız. Şikayete ise zaten eklenmemişim fakat adım geçiyor diye savunmamı iletiyorum bilginize. Video da trolling sergileyen ve attığım görsel de /b bölen herkese işlem yapılırsa sevinirim.

Son olarak kendini haklı çıkartmaya gösteren Lorenzo adlı karakterin aynı gün ve nerdeyse aynı saatler içerisinde ilerleyen, PM'den Armando adlı oyuncuya ettiği ailevi küfür. Her şeyin işlemi uygulanırsa seviniriz gerçekten
https://prnt.sc/CLmN9QfeXQNA

Dalga mı geçiyorsun dost, aktif rolde b bölüp 15:58 de seni düşürdüğüme dair bir görsel yollamışsın. Fakat benim videom ve görsel de 15:58 de araçta olduğuma dair görsel ve Yaralı olduğuna dair kanıtım var. Her defasında araca vurup YKİ sergileyip birde mağdur ayağına yatıp sana saldırmışım gibi tribe girmen gülünç açıkcası. Saatler kontrol edilebilir. Ayrıca /hasarlar görseli nerede? Yeterli kanıtın yok, olanlar içinde sen ve ekibin kışkırtması dahilinde gerçekleşti. Saatler ve görseller yalan söylemez adamım. Sonuçlanabilir.

#15 - 22.07.2026 20:56
@spyixgod Çok zekisin değil mi chatte yazan Raven_Lyann tarafından bayıltıldı yazısı yok yani. Evet bu zihniyet ile devam. Aktif rolde b falan da bölmedim asılsız iddialar atma kanıtın varsa konuşalım zaten yanındaki arkadaş şuan Jailde; umarım doğru karar verilir de sizinde akıbetiniz  benzer olur burada 10'a yakın şahit var hala bana sallıyorsunuz ilginç doğrusu. Profesyönelliğine ve bilmemezliğe gelişine hayran kaldım numaranı ver yarın BKM'de işe başla.
« Son Düzenleme: 22.07.2026 21:00 S1MPLE »

#16 - 22.07.2026 21:00
@spyixgod Çok zekisin değil mi chatte yazan Raven_Lyann tarafından bayıltıldı yazısı yok yani. Evet bu zihniyet ile devam. Aktif rolde b falan da bölmedim asılsız iddialar atma kanıtın varsa konuşalım.
Hasarlar kanıtı at ilk önce dostum aramızda bir brawl dönmedi. Şablonu yanlış oluşturup beni etiketlememişsin ben bu şikayeti araştırıp savunma yapmak zorunda değilim bu ise iki. Beni en başında etiketlemek zorundasın. Şikayet de adım bile geçmiyor. B böldüğünü ise görsele tıklayarak eklediğim savunma da görebilirsin. Yetersiz rol bilgisine sahip olduğunu düşünüyorum. YKİ kural ihlalinden ve b böldüğünü de unutmayarak bu iletiyi yanıtlayan yetkilinin cezalandırmaları doğru yapacağına eminim. Daha fazla ek ileti atman sonucu değiştirmez küçük kardeşim, son olarak attığın görseldeki saatler ile bendeki görsel saati uyuşmuyor. Görseller de oynama yaptığını düşünüyorum. Yetkili aynı şekilde arkadaşın görüntüsünü kontrol ederse sevinirim.
« Son Düzenleme: 22.07.2026 21:03 spyixgod »

#17 - 22.07.2026 21:04
@spyixgod B böldüğümün kanıtı falan yok o attığın kaos ortamından sonra gittiniz ve ooc sohbet dönerken geri geldiniz; chatta b yazan tek ben değilim buradan da ooc sohbet döndüğünü anlarsın. Hasarlar şablonuna falan gerek yok kanıt gayet açık ayrıca Yki yaptığımın kanıtını görebilirmiyim? Görseller ile oynama falan yapmadım ekran açıp oyun dosyalarından gösterebilirim.
« Son Düzenleme: 22.07.2026 21:05 S1MPLE »

#18 - 22.07.2026 21:06
@spyixgod B böldüğümün kanıtı falan yok o attığın kaos ortamından sonra gittiniz ve ooc sohbet dönerken geri geldiniz; chatta b yazan tek ben değilim buradan da ooc sohbet döndüğünü anlarsın. Hasarlar şablonuna falan gerek yok kanıt gayet açık ayrıca Yki yaptığımın kanıtırı görebilirmiyim?
Kendi görsellerindeki saatlere iyi bak, Yaralı rolün nerede? Bu arada b böldüğünün kanıtı buyur;
Ve evet dediğin gibi /b bölen herkes cezalandırılmalı. Çünkü orası aktif rol bölgesi. Varsa bir iletin gidip pm üzerinden iletişim kurabilirsin

#19 - 22.07.2026 21:08
@spyixgod Burada b bölen ben değilim dostum sen ic chate birşey yazmışsın ve shane ooc chate birşey yazmış ardından ben yazmışım anlayabiliyor musun? Gözün de mi yok allah aşkına he? aktif rol ortamı diyerekten ooc sohbet eden 5-6 kişinin arasına pat diye atlıyorsun gel b- yaz Role in yaz rol yapalım ama ooc izin alınmış 5-6 kişi sohbet ederken girip rol yapmaya çalışıp birde rol bölüyor diye iddia atma. Ayrıca attığım sste beni bayıltmadan önce attığın saldırı emotesi nerede? tam göremedim. Ha pardon yokmuş. Yaptığın tek şey saat saat saat demek ve bana sallamak. Burada yaptığınız trolle şahit kişiler ver şahitliklerini onaylamışlar.
Ben gerisini yetkililere bırakıyorum.
« Son Düzenleme: 22.07.2026 21:16 S1MPLE »