@Yunuusrea Kankam söylediklerimin hiçbirisi kanıtsız asılsız sallamalar değil seninki gibi; kaydın varsa aç göster ama yok kaydın çünkü sadece bizi trolleyen sizsiniz kanıtlarla gösterdim adına şikayetçi kaç kişiyiz burada sen şikayete cevap bile vermiyorsun tek yaptığın şey bizi suçlamak ki hiçbir kanıtın da yok zaten. Burası bizi suçlaman için değil adına açılan şikayeti savunman için ve bence hiçbir savunman yok sonuç kabak gibi ortada.
Başka bir şikayetin resmini koyman ne alaka kanka? O şikayete gidersen asılsız bir deneme şikayeti olduğunu ve bir sorun teşkil etmediğini görürsün; chat kısmına gelirsekde siz oradan uzaklaştığınız için ooc izin aldık birbirimizden konuşurken çekiciyle girdiniz 6-7 kişi oocye onay vermiş sohbet ediyoruz orada; bende Shane karakteri birşey söyleyince ona cevap veriyorum. Ayrıca foruma bakın kankamlar size söylenmiş birşey değil şahitlerin onaylaması için söylenmiş birşey. Çekici ile gelip araçları kaçırıp noobdm atıp gidiyorsunuz. Yaptığınız tamamen troll amaçlı ayrıca zaten etiketlediğim herkes şahit olaya. Shane karateri baymış diyorsun videoda ama video sadece kavga kısmını almış nedense acaba. Beni bayılttığının ssleri şikayette mevcut. Ayrıca hiçbirşey bilmiyorum ayaklarına yatman FlashTv oyunculuk günlerini aratmadı; bravo. Şahitlerin hepsi ikinizdende şikayetçi ihlaller yaptığınız kayıtları zaten var. İki tarafta savunma attığına göre sonuçlanabilir diye düşünüyorum itirazınız yoksa.