Konu: Deatmatching  (Okunma sayısı 137 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 22.07.2026 03:06

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maskeli #33300 - Ramaz_Bavgariyan @vendettaboss ,  Maskeli #63387 - Alex_Nazaryan @cheyenne

Olaya dahil olan şahit karakter adı: - 

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 02.50

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Alıntı
Deatmatching

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 3 dakika kadar takip ettiler, daha önce İC olarak bir tanışıklıklılığımız veya bir hüsumetimiz yoktur. Silah çekme emotesi verip sıkmaya başladılar, rol zevkimi hiç ediyorlar. Kendilerine eğlence arıyorlar, isterseniz CS:GO oynayabilirsiniz, burada kimsenin hakkına giremezsiniz.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Gereğinin yapılmasını istiyorum, teşekkürler.

#1 - 22.07.2026 03:20
haktan hukuktan bahseden arkadaş, oluşumumuzda rol yapan Lorenzo Ferrari karakterini dolandırdı. kendisiyle konuşmak için takip ettik fakat durmadı, ateş açma mecburiyetinde kaldık. kanıtları chyenne paylaşır

#2 - 22.07.2026 03:28

şunu paylaşmam yeterli olur, savunmam bu. iyi geceler cümleten.

#3 - 22.07.2026 09:29
Bu savunmaların yeterli olacağını düşünmüyorum, düşman olduğumuza dair kanıtları istiyorum.

#4 - 22.07.2026 12:03
@ARDAAA dolandırıcılık yaptığının rolünü çevirmişiz ve adam birliğimde benden üst bir mertebede, Bunu hangi birliğin üyesine yaparsan yap üst yönetimin vereceği tepki budur zaten. Burada herhangi bir deatmaching durumu yok. Sen bir illegal insanı dolandırırsan ve rolle bunu birliğine yansıtırsa o kişi; yansıttığı kişiler sana düşman olurlar bu kadar basit.
« Son Düzenleme: 22.07.2026 12:10 S1MPLE »

#6 - 23.07.2026 21:19
Merhaba, şikayet incelendi.

cheyenne'in gönderdiği ekran görüntülerinde  Kendrick Jennings karakterinin hedef alındığına dair ekran görüntüleri var olduğu için ve Kendrick Jennings karakteri de dolandırıcılık şüphesi taşıdığı için savunma geçerli sayıldı, bu yüzden herhangi bir işlem yapılmayacak.