Konu: Salvatore Bellini-Spawn kill Yaralı Kural İhlali  (Okunma sayısı 178 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 21.07.2026 13:45

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Salvatore_Bellini-@Johnny_Larusso

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Arjeta Malaj

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 21/07/2026 13:18

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Spawn Kill- Yaralı kural ihlali

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:  Arkadaş, brawl rolündeyken yaralı hâlde olmasına rağmen kalkar kalkmaz emote vermeden saldırıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 21.07.2026 15:19
Olaya şahidim ama ihlal diyorsa arkadaş önce gelip rol yapacak, yetersiz oyuncu profilli arkadaşını alıp bize noobdm ve spamkill atmayacak. Farkındaysanız kayıdın yarısı var yarısı yok. Kayıttan önce arkadaş bize defalarca saldırıyor. Adına açtığım şikayette mevcut. Vice ile kalın.  :vice:

#2 - 21.07.2026 18:34
Şikayete niye karışıyon kanka siz hata yapamıyor musunuz cevap vermesene şikayetlere

#3 - 21.07.2026 20:12
@Yunuusrea Kayıdında bende görünüyorum ya dostum; o nedenle cevap verdim adama saldırıyorsun defalarca sonra kaçıp kayıt açıp saldırmasını bekliyorsun bravo cidden

#4 - 22.07.2026 14:15
Kanka küfür etmek istemiyorum adam bu kayıttaki saniyelerde hatalı şu sikayete yanıt vermesene

#5 - 22.07.2026 14:23
@Yunuusrea Haksız olduğunu ve benimde gördüğümü bildiğin için yanıt verme diyorsun; yanıt vereceğim her daim adaletin yanındayım.  :vice:

#6 - 22.07.2026 14:39
YA YETER OĞLUM CEVAP VERMESENE ARTIK

#7 - 23.07.2026 20:35
Oyuncu Şikayetleri bölümü, oyuncuların kavga edebileceği bir alan değildir. Konuda ismi geçmeyen kişilerin yorum yazabileceği bir yer hiç değildir. O yüzden, S1MPLE hakkında forumda uyarı işlemi yapılacak olup, Yunuusrea hakkında da flame iletiden dolayı işlem yapılacaktır.

Şikayete gelirsek, @Johnny_Larusso videodaki olayın gelişimini anlatır mısınız? Videoda yaralıya düştüğünüz ve ayağa kalkar kalkmaz saldırıya geçişiniz görünüyor, konuyla ilgili savunmanız bekleniyor.

#8 - 23.07.2026 23:01
@the batuhan batrix Zaten Shane_McDonagh karateri trollingten birçok işlem görmüş bir karakter; Shane_McDogah karakteri Salvatore karaterini defalarca yaralı duruma düşürdü ardından hemen alt tab atarak kayıt başlattı ve saldırmasını bekledi. Zaten arkadaşın chatine bakarsanız yemek spam atmış sürekli chatini kapatmak için. Neyse devam edelim kişi defalarca Salvatore'yi yaralayarak Trollingde bulundu zaten Shane karakterinin trolling sebebi ile suçlu bulunduğu şikayette kanıtları mevcut. Sonuçlanabilir.
« Son Düzenleme: 23.07.2026 23:04 Johnny_Larusso »

#9 - 30.07.2026 20:46
@Yunuusrea Şikayet konusu olan videoyu kaldırdığınız görünüyor, 24 saat içinde videoyu tekrardan yükleyin ve sonuçlanması için beni etiketleyin.