Konu: Sero_Babajanian - Hile Kullanımı  (Okunma sayısı 386 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 16.07.2026 17:26
Şahitliğimi onaylıyorum. Forum mafyacılığı oynama gayretinde değiliz. Kendimize yakışanı yaparız. Bu arkadaşın daha fazla yapacağı yorum ve vereceği cevap ile alakadar olmayacağız. Yönetimin yapacağı inceleme, analiz ve vereceği kararı bekliyor olacağız.

#11 - 17.07.2026 13:13
Şahitliğimi onaylıyorum. Forum mafyacılığı oynama gayretinde değiliz. Kendimize yakışanı yaparız. Bu arkadaşın daha fazla yapacağı yorum ve vereceği cevap ile alakadar olmayacağız. Yönetimin yapacağı inceleme, analiz ve vereceği kararı bekliyor olacağız.

Bak kardeşim, ben burada forum mafyacılığı yapmıyorum. Kullandığınız üslup da maalesef yapıcı olmaktan çok uzak. Konu yumruk hızıyla ilgiliyken; "Muhammed Ali", "Sonic", "temiz GTA dosyası kullan", birlik rütbem gibi tamamen alakasız konuların ortaya atılması, şikayeti şikayet olmaktan çıkartıp, durumu kişiselleştiriyor. Ben ilk savunmamdan bu yana tek bir savunma yapıyorum ve hiçbir şekilde değiştirmedim. Koşarak dövüşüyorum, sağ tık + F kullanmıyorum. Ekranlar arasında lag yaşanması da SAMP'da yeni bir durum değil. Bunun aksini gösterecek, hile kullandığımı açıkça kanıtlayan bir delil varsa zaten yasaklanırım. Fakat varsayımlar, benzetmeler veya kişisel söylemler kanıt niteliği taşımaz. Bunu da bilerek hareket edin, alaycı tavrınızı ve o emojilerinizi bir kenara bırakıp gerçek bir kanıt sunun. Ben ise en başından beri aynı savunmayı yapıyorum ve hala aynı noktadayım. Yönetime sağlam bir kanıt sunarsanız, beni yasaklamakta haklılar. Karşımdaki arkadaş 122 can ile üstüme koşarak, 5-6 saniye içerisinde düşmeyi gamespeed olarak kanıtlıyorsa en büyük gamespeed benim :D. Eski bir şikayete yazdığım savunmayı tekrardan buraya yazıyorum, bu konuyu böyle daha da güzel ve iyi anlayın; Gamespeed videolarını güzelce izleyin, veya da bilgisayarınıza gamespeed kurun ondan sonra bu şikayete bir daha göz atın. Gamespeed kullanan adamın yumruk hızını vs. siz göremezsiniz. O adam kendi bilgisayarında o anı öyle yaşar ve bu sana yansımaz. Adamın kendi ekranında attığı hızlı yumruklar, senin ekranında gözükmez. Onun sana o gamespeed ile attığı yumruk hasarı bile sana hasar olarak gelmez. SAMP mekaniği sürekli olarak kendi mekaniğini kurar, sadece hareket hızını etkiler. Bu şikayete şahit olan arkadaşlarınla bunu indirip deneyin. Benim de bu konu hakkında ekleyeceğim başka bir şey yoktur. Yönetim kararını bekleyelim, boş boş ortalığı germeyin. Bu benim adıma açılan 2. gamespeed iddiası. Koşarak adam dövmek suçsa yeni bir kural eklenmesi herkesin açısından iyi olacak.
« Son Düzenleme: 17.07.2026 13:18 TAR Û MAR »

#12 - 19.07.2026 13:09
Şahitliğimi onaylıyorum, bunu atmayı unutmuşum

#13 - 19.07.2026 14:50
chati sansürleme

#14 - 19.07.2026 15:53
chati sansürleme
Chatte seni ilgilendirecek bir şey yok merak etme, birliğim ile alakalı şeyler şikayetle ilgilenirsek sevinirim