Konu: Maskeli #59435. Michael Jonas @y3mrs002 Metagaming-PG  (Okunma sayısı 178 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 11.07.2026 17:47

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maskeli #59435. Michael Jonas @y3mrs002

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Elliot Roosevelt @Soylu27 , Adeo Kendrell @shque

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 11.07.2026 16:08

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
PowerGaming, Metagaming

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 11.07.2026 tarihinde yaklaşık 16:10 sularında partnerimle birlikte olağan devriyemizi sürdürürken videoda görülen kırmızı Cheetah aracı fark ettik. Aracın sürücüsünün maskeli olması ve yolun ortasında şüpheli şekilde beklemesi nedeniyle trafik kontrolü gerçekleştirmek istedik. Şahıs ihtarlara uymayarak kaçmaya başladı ve kovalamaca başladı.

Kovalamacanın ilerleyen kısmında videoda da görüldüğü üzere olay yerine motosikletli bir şahıs geliyor. Bu arkadaşımızın  olay yerine geliş şekli ve zamanlaması nedeniyle Metagaming (Mix) şüphesi oluşmuştur. Eğer olay yerine IC bir gerekçeyle geldiğini iddia ediyorsa, bunu destekleyen SS, chat logu veya diğer IC kanıtlarını paylaşmasını talep ediyorum.

Ayrıca kovalamaca sırasında kaçan maskeli şahsa beanbag ile isabet sağlanmasına rağmen hiçbir etkilenme yaşamamış gibi kaçışına aynı şekilde devam etmektedir. Bu davranışın sunucu kuralları kapsamında değerlendirilmesini talep ediyorum.

Kanıt olarak ilgili video kaydını sunuyorum. Özellikle motosikletli arkadaşın olay yerine gelişi ve beanbag isabetinden sonraki hareketlerinin incelenmesini rica ederim.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://hizliresim.com/upload-success 

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 11.07.2026 17:57
Şahitliğimi onaylıyorum.

Motor sürücüsü sanırım /gs 1500 yazmış. 01:41

#2 - 11.07.2026 19:29
Şahitliğimi onaylıyorum.

#3 - 11.07.2026 21:44
Doğrusu pek de bir açıklamam yok bence gerek de yok, çünkü pd rolünde /q'dan ceza yemiş bulunmaktayım.
Ama değinmek istediğim bir konu var Adeo_Kendrell karakteri çok şüpheli geldi Premier ile Cheetah'a eş değer hızla gitmesi çok şüpeciydi, atabilirse kayıt atarsa çok mutlu olurum. İyi günler.

#4 - 11.07.2026 23:18
Doğrusu pek de bir açıklamam yok bence gerek de yok, çünkü pd rolünde /q'dan ceza yemiş bulunmaktayım.
Ama değinmek istediğim bir konu var Adeo_Kendrell karakteri çok şüpheli geldi Premier ile Cheetah'a eş değer hızla gitmesi çok şüpeciydi, atabilirse kayıt atarsa çok mutlu olurum. İyi günler.

Kankam, durumum ortada zaten. Cheetah ben uzak kaldıkça yavaşlıyordu. Bundan dolayı takibi bırakmadım.

Spoiler: GösterGizle

Spoiler: GösterGizle
« Son Düzenleme: 11.07.2026 23:20 shque »

#6 - 12.07.2026 00:28
Cheetah'ı bizzat ben kullanıyordum dostum, gazı hiç bırakmamaya çalıştım, yanlış anlama konu değiştirmeye çalışmıyorum ama video kaydın var mı hiç?

#7 - 12.07.2026 01:16
Cheetah'ı bizzat ben kullanıyordum dostum, gazı hiç bırakmamaya çalıştım, yanlış anlama konu değiştirmeye çalışmıyorum ama video kaydın var mı hiç?

hayır kaydım acık değildi

#8 - 12.07.2026 11:20

#9 - 12.07.2026 13:44

sanırım arkadaş pek umursamıyor sonuçlanabilir O:-)