Konu: Hristo Despodov - DM  (Okunma sayısı 104 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 06.07.2026 01:33

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Hristo_Despodov @cambardakolsunlutfen

Olaya dahil olan şahit karakter adı: James Cooper

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 06.07.2026 - 01:06

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
5. Deathmatching

Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Bir kişiye araçla çarpma yeterli bir emote verilmeden yapılmamalıdır. Aynı şekilde araçla kişinin üstünde bekleyerek canını bitirip düşürmeye de izin verilmemektedir.
- /me adamı ezer.  gibi yetersiz bir emote ile yapılan hareket ihlal olarak değerlendirilir.

Örnekler:
- Trafik kazası sonucu kavga çıkarmak veya ateş açmak
- Küfürleşme, tartışma, saygısızlık gibi iletişimle alakalı bir olaydan birisini anında vurmak
- Birisi size saldırsın diye sürekli sataşmak, provoke etmek
- Bir MC ile olan bir savaşta tanımadığınız birisini bölgeden motorla geçiyor diye vurmak
- Herhangi bir bölge saldırısında olayla alakalı alakasız herkese ateş açmak

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Başka bir arkadaşla eğlencesine sohbetteydik, bu arkadaş koşarak geldi vura vura bayılttı ve kaçtı. Normalde bir bayıltma için şikayet açmam ancak gecenin birinde geldi tüm rol zevkini baltaladı, hiçbir şey demeden kaçtı gitti.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 06.07.2026 14:21

Beni üstelik düşürüyorsun sonra sana vurduğumda yediremeyip şikayet açıyorsun

#2 - 07.07.2026 14:38
Merhabalar,

Öncelikle dediğin olay çok daha öncesinde yaşandı ve basit bir durumdu. Seninle yan yana AFK duruyorduk ve herhangi bir rol içerisinde değildik ne sen ne ben. O sırada oyuna dönüşte CTRL ile kombinasyon yaptığım sırada karakterim karakterine vurdu. Canın çok az olduğu için karakterin direkt düştü, hatta bugda olabileceğini de düşündüm. PM durumun kapalıydı ulaşamadım, hatta benimkinin de açık olduğundan emin oldum ss'de göründüğü gibi. Böyle bir durumda PM'den yazmak yerine gelip emote vesaire hiçbir şey olmadan *Rol esnasındaki* adamı bayıltmak ne kadar mantıklı sevgili dostum? IC olarak çözeceksen emote ve rol pası verirsin, OOC çözmek istersen PM atabilirsin ama böyle karşılık vermen çok mantıksız. Senin dediğine kalırsa biz de bize çarpan, değen herhangi bir şahsiyeti saatler sonra gidip bulup rol içerisindeyken hiçbir şey demeden öldüresiye dövelim o zaman direkt.

#3 - 07.07.2026 15:22
PM durumum kapalı değildi
ikincisi senin yaptığın rolü de görüyoruz Saçma sapan roller, başka diyeceğim birşey yok sonuçlanabilir

#4 - 07.07.2026 15:24

PM durumunu sen kapatmışsın ben değil
Yalan söylerken biraz etrafına bak ondan sonra yalanlarını söyleyebilirsin

#5 - 07.07.2026 15:35
1) Bu nasıl bir üslup?
2) Benim yaptığım rolün içeriğindeki saçmalık ancak beni ve rol yaptığım arkadaşı ilgilendirir. Karakterim ile nasıl bir akli denge / takıntı rolü yapıyorsa bırak da bari onu ben seçeyim.
3) SS'de yalan olan bir şey yok dostum? PM durumum kapalı mı diye kontrol etmek amacıyla /pmkapat yaptım ve geri bir daha yazarak açtım. İki komut arasında 2 saniye var farkındaysan  :D

Sonuçlanabilir, teşekkürler.

#6 - 07.07.2026 18:42
Sana karşı kibar olamayacağım maalesef şansına küs

#7 - 10.07.2026 03:01
Selamlar, şikayet incelendi.

Şikayette iki tarafın da hataları bulunuyor, bu yüzden iki tarafa da uyarıda bulunuyoruz, bu şekilde rolsüz, emote vermeden ve üstelik "Güvenli Bölge" içerisinde, bu tarz roller kesinlikle kabul edilmemekte, tekrar aynı ihlalden şikayet konusu gelirse, iki karakter de iki katı işlem görecek.

K&A