Konu: Klaus Rabenwald ve Theo Kruckenberg  (Okunma sayısı 130 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 05.07.2026 23:07

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Klaus Rabenwald @shipsori ve Theo Kruckenberg @Skaras

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Videoda mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Powergaming

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşlar hurdalığın kapısına geliyor ve bana hemen küfürler etmeye başlıyor ve ardından duvardan atlayıp rol yapmaya devam ediyorlar ve videoda görüldüğü üzere saniyeler 4:50 olduğunda bahsi geçilen araba bir anda yok ediliyor ve tekrardan küfürler ederek ortamdan uzaklaşılıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaşlar muhtemelen küfür etmenin savunmasını bizden para istedi olarak söyleyecektir ama karakterim ayakçı bir karakter saatlerce hurdalık başında bekliyor ve kimden ne para kopartırsa karakterim için kardır.

#1 - 07.07.2026 08:04
24 saat geçmiş arkadaşlar savunma yapmayacak herhalde.

#2 - 07.07.2026 20:05
Rolde bana, ben kapıyı açamıyorum diyip benden para isteyip, para vermemi bekleyemezsin. Ben Tyreese ve Anastasia'yı defalarca aradım ve cevap bekledim. O arkadaşlar kapıyı açabildiği için onları aradım. Araç saklama konusuna gelecek olursamm. O aracı saklamamın sebebi vergi yazmasından dolayıydı, aracı çıkaracağımda gereken para neyse ödedim. Rolde birkaç hata oldu, bunun bende farkındayım, roldeki arkadaş şimdiden kusura bakmasın.

#3 - 08.07.2026 08:31
Videonun başındada görüldüğü gibi kapıyı açamıyorum demiyorum karakterim kapıları açabiliyor siz gelip rolün başında sen mi çaldın bu arabayı sen mi getirdin buraya diye söylenip küfürler etmeye başladınız.

#4 - 13.07.2026 00:46
Şikayet incelendi;

Gate zıplamaları konusunda açık olması sebebiyle rolde bu yansıtılabilir fakat araç gizlenmesi bir Powergaming ihlali Theo Kruckenberg karakteri PG sebebiyle cezalandırılacak.

K&A.