Konu: Leron_Vaxwell @Cluryhs Modie_Hill @Shezofren GBI.  (Okunma sayısı 106 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 05.07.2026 01:43

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Leron_Vaxwell @Cluryhs
Modie_Hill @Shezofren

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 5.07.2026 1:20~

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Güvenli Bölgeler

Sunucu içerisinde sistemsel olarak belirtilmiş alanlar (köşede Güvenli Bölge ibaresi olan) ve listelenmiş yerler güvenli bölge olarak tanımlanır. Bu bölgelerde karşılıklı anlaşılmış olsa bile hiçbir şekilde illegal rol gerçekleştirilemez, agresif rollere yönelik kışkırtıcı roller yapılamaz.

Bu kural yetkililer tarafından istisnai durumlar için esnetilebilir.

- Market Caddesi (tüm cadde güvenli bölge olarak belirlenmiştir)

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:
Araçla kaza yapıyoruz, ben küfürlü cümleler kuruyorum inip IC sinirden. Sen ne dedin deyip /me adama kafa atar emotu ile üstüme koşuyor, dipdibede değiliz. Diğer arkadaşta /me adama saldırır diyerek beni Market Caddesinde düşürüyorlar bu Güvenli Bölge İhlalidir.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://hizliresim.com/aufwuhw
https://hizliresim.com/9nunlx0

Ek açıklamalar(varsa): Gereğinin yapılmasını arz ederim.

#1 - 05.07.2026 01:45
Bizim hoodun önünde başladık kaçtın market caddesinde bayıldın kayıtım var istenirse atarım
« Son Düzenleme: 05.07.2026 01:50 Cluryhs »

#2 - 05.07.2026 21:06
Hoodunuz orayı kapsamıyor ayrıca rolün başladığı yerde Market St., ben hoodunuza benzinlik sanarak tamir kiti almak için girdim rol esnasında değil. Sonra on metreden adama kafayı koyar emoteunla giriştin zaten.

#3 - 06.07.2026 17:48
admin cevabını bekleyip ona göre savunmamı yapacağım ben

#4 - 06.07.2026 19:19
Böyle şikayetlere gerek yok gibi, Bana pm'den rahatsız olduğunu söyleseydin senden özür dilerdim. Senin o güzel kalbinin ne kadar temiz olduğunu biliyorum. Şimdi ey insan, ey benim temiz kalpli arkadaşım açtığın şikayetten ben jail yersem için rahat edecek mi? Ömrümüzün ne kadar kaldığını bilmiyoruz değil mi? Bırakta şu üç kuruşluk dünyada iki oyun oynayıp az da olsa kafamızı dinlendirelim canım dostum.
     Savunma istenirse yapacağım.
« Son Düzenleme: 08.07.2026 09:09 Shezofren »

#5 - 08.07.2026 12:50
Böyle şikayetlere gerek yok gibi, Bana pm'den rahatsız olduğunu söyleseydin senden özür dilerdim. Senin o güzel kalbinin ne kadar temiz olduğunu biliyorum. Şimdi ey insan, ey benim temiz kalpli arkadaşım açtığın şikayetten ben jail yersem için rahat edecek mi? Ömrümüzün ne kadar kaldığını bilmiyoruz değil mi? Bırakta şu üç kuruşluk dünyada iki oyun oynayıp az da olsa kafamızı dinlendirelim canım dostum.
     Savunma istenirse yapacağım.

Kardeşim bizde günün stresini kenara bırakmak için oyuna giriyoruz, laf atışması olup geçebilirdikte. Zaten araba patlamış gariban gariban tamir kiti arıyorum bir de bayıltıyorsun, kaçıyorum kovalıyorsun bir de. Yaptıkların dediklerinle çelişiyor ama canın sağolsun. Şikayet düşebilir, ben arkadaşlardan razıyım :)

#6 - 08.07.2026 13:34
<3

#7 - 10.07.2026 03:21
Selamlar, şikayet incelendi.

Güvenli bölgede bu tarz rolleri yapmanız kesinlikle yasak, ancak iki taraf da birbiriyle anlaştığı için, ceza yerine uyarı veriyoruz.
Bu kural ihlalini kapsayan yeni bir şikayette, bu şikayet dikkate alınacak ve iki katı işlem göreceksiniz.

K&A