Bu arkadaşlarımıza karşı savunma gereksiminde bile bulunmak istemezdim çünkü ciddiye bile alamayacağım kişiler. Bilerek q attım çünkü oyunda üstünlük kurabilcek her yazılımı yükleyen insana karşı rol yapmam. Kanıtlarımda var bunların ne halt olduğuna dair, benim 5000 dakika yemem önemsiz sizin gibi oyuncularla rollenmez çünkü. Kendi şikayetimide oluşturacağım ve yediğiniz haltları bütün yönetim ekibi görecek, siz oyun oynamıyorsunuz dm atıyorsunuz. 3. Parti yazılım ile bir yere gelinmez bu oyun kaybetmekte var kazanmakta AMA İŞİN İÇİNE HİLE HURDA KARIŞTIRIRSANIZ BUNUN KUL HAKKINI ELBET SİZDEN ÇIKAR.
Sadece o değil metagaming yaparak TAKİP EDİLEMEZ ADI ALTINDA OLAN FABRİKAYI avuçlarının içi gibi bilen bir oluşumdan söz ediyoruz. Bana bu fabrikayı nasıl geldiğiniz ile alakalı bir rol yada kanıtınız varsa atın yoksa yaptığınız dm sizi ESP ŞÜPHESİ YADA 3.PARTİ YAZILIMDAN herhangi bir eklentidir. Rolünün bile yapılmadığı fabrikayı basarsanız o zaman başta siz hatalı olursunuz biz değil. O yüzden bunlara karşı sizinle rol yapmayacağız kendinize çeki düzen verin lütfen biraz daha iyi rol yapın baylar olmuyor böyle. Seviye 3 oluşumsanız örnek olacağınız yerlerde madara olmaya gerek yok.
Ben yetkili insiyatifine ve yorumuna bakıyorum ek şikayetlerin hepsi açılacak şimdiden geçmiş olsun dileklerimide iletmek isterim kardeşlerime benim burada yiyeceğim cezayı şereflice çekerim artık şerefi ile yer edinemeyenleri bilemem üstüne alınmak isteyen alınsın, alınanda kendisini belli eder zaten.
Şikayetlerde görüşürüz.
Başka birşey yazılmayacaktır sonuçlanabilir, karşı taraf ek birşey eklemek istersede ekleyebilir ama dinlenilecek yanlarının kalmadığını düşünüyorum