Konu: Anton Kapanadze - Retarded RP / Sebepsiz Küfür  (Okunma sayısı 119 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 02.07.2026 08:23

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Anton Kapanadze @KeremDemiryurek

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 02/07/2026 - 07:51

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3.9. Retarted RP: Gerçek dışı yapılan abartı ve saçma rollere denir. Non RP ve Trolling arasında olan bir ihlal gibi değerlendirilir.
Örnekler
- Aktif bir rol esnasında rolü içeren tüm karakterleri saçma bir şekilde dürtmek, provoke edecek söylemlerde bulunmak.
- Karşınızdaki oyuncuyu bariz bir şekilde hataya sürükleyecek kadar baskı kurmak.
-Sürtüşme yaşadığınız karakterlere IC kanallar üzerinden; "ez, yat" gibi roleplay kavramına sığmayacak kelimeler kullanmak

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Oyuna giriş yaptıktan sonra karşılaştığım Anton Kapanadze isimli karakterin verdiği selama normal bir şekilde ("Günaydın") karşılık verdim. Ardından bana bu saatte ne aradığımı sorduğunda, tamamen sakin ve rol içi bir yaklaşımla "Hayata yeni adım, ahbap." şeklinde cevap verdim.

Ancak ilgili oyuncu, karakterim tarafından kendisine yönelik hiçbir kışkırtma, saygısızlık veya agresif bir tutum sergilenmemesine rağmen aniden "Senin ben hayatını sikeyim o zaman." diyerek gerçek dışı (Retarded RP) bir tepki vermiştir. Gerçek hayatta veya mantıklı bir rol akışında, normal bir sohbet esnasında kimse durduk yere bu denli agresif ve küfürlü bir çıkış yapmaz. Bu durum rol ortamının gerçekçiliğini zedelemekte ve doğrudan Retarded RP kuralını ihlal etmektedir.

Gereğinin yapılmasını talep ediyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 02.07.2026 09:40
dostum espri yapmıştım ben sana kahkaha atmamla bunu belli edebileceğimi düşündüm

#2 - 02.07.2026 11:45
Krall, daha önce aranızda hiçbir samimiyet ve rol dönmemiş karaktere küfür edip, kahkaha atıyorsun be krall. Allah akıl fikir versin.  ::) ::)

#3 - 02.07.2026 11:57
Sonuçlanabilir.

#4 - 03.07.2026 20:32
Anton_Kapanadze Retarted RP kapsamında cezalandırılacak.