Konu: Yadean_Flannery hile şikayeti  (Okunma sayısı 281 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 30.06.2026 21:55

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maskeli#51968, Yadean_Flannery @Eserrrooo/ https://samp.vice-rp.com/forum/index.php?action=profile;u=33811

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Ishaq_Blanda @USTA

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 30/06/2026, 21:09

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Üçüncü parti yazılım, DM, TP.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhabalar öncelikle. Idlewood kapandığı için bizde oraya yerleştik. Taşınma rolü yaptık ve sokakta kendi halimizde yeni insanlarla tanışırken sohbet ederken aniden üç kişi tarafından m4 model silahlar ile DM yedik. Ben olay yerinden direkt olarak uzaklaştım ve kaçarken maskeli kişi yolda duran bisiklete binerek yanıma geldi kesinlikle ona ait olduğunu düşünmüyorum çünkü araç ile sıktılar bisiklete binip crash almadan yanıma geldi ve beni düşürdü arkadaşımız. Düşürdükden neredeyse bir saniye sonra arkadaş olay anından yok oldu bildiğiniz tp attı gerekli cezaları almasını istiyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaşın forum hesabındaki karakter kıyafeti ile dm attığındaki kıyafeti de kanıtı desteklemekte.

#1 - 30.06.2026 21:58
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 02.07.2026 11:11
Selamın aleyküm.
TP için: Kanıtların yetersiz, sadece 2 SS'e sahipsin.
DM için: Sokağı kolladığını görünce yanına geldim, beni görüp kaçmaya başlayınca seni düşman sanıp sıktım.
Ek olarak: Oraya bisikletle geldiğimin bir kanıtı da yok, sadece ortada duran bir bisiklet var. K/A iletisini gördüğünüz gibi Crenshaw'dan Idlewood'a taşınmanızda rolsel olarak doğru gelmiyor bana, bunu sebep olarak gösterip sıkabiliriz ama yine de sunucunun kurallarına bağlı kalmak gerek. Sonuçta yönettiğim karakter üst rütbeli bir karakter ve sokakta farklı birinin takıldığını görünce orayı kontrol etmeye gidiyor, kendisini gördüğü gibi kaçan birini farklı algılaması normal. Söylediğin çoğu şeyin kanıtı yok, sonuçlanabilir.

#3 - 02.07.2026 15:15
Crenshaw'dan Idlewood'a taşınmamızın sana doğru gelip gelmemesi inan hiç umrumuzda değil. Keşke video kayıtım olsaydı da böyle yalandan dolandan sallamasaydın keşke  ::) Sokağı da kollamıyordum arkadaşlar ile rol yapıyorduk rolü baltalayarak aniden DM atmaya başladınız (chatlog bunu destekleyebilir) seni de görmedim bir anda sıkmaya başladınız. Bisiklet yolun ortasında durmuyordu bindin yanıma doğru bisiklet ile geldin inip DM atmaya başladın. Sonra aniden yok oldun kanka dediğim gibi keşke kayıtım olsaydı da böyle yalana dolana girmeden sonuçlansaydı. Yetkili arkadaşlar TP, hile şikayetini yetersiz gördüyse eğer DM den işlem görmesini talep ediyorum arkadaşın.

#4 - 02.07.2026 15:27
Birşeyler ekleyeceğim. Siz k/a atmanıza rağmen seni ve arkadaşlarını IC olarak tanımıyorum fakat gelip rastgele yoldan geçen kuşa bile DM attınız ben kaçarken de (bisiklet senin olmamasına rağmen) binip yanıma gelip beni düşürüp tp attın.

Arşiv atıldıkdan sonra r20niz (Khalil Amir) ile aynı anda oyuna girip DM atman çok garip, oluşumunuz arşive girdikden sonra mı sokağınızı kollamaya başladınız.

Bisiklet yol ortasında durmuyordu ben kaçarken yoktu sen güzelce bisiklete binip yanıma kadar geldin bisikletten inip beni düşürdün daha sonra teleport attın sen attıktan on on beş saniye sonrasında da sokağa on tane falan polis geldi zaten tesadüfe bak ::)
(Bisiklete bindiği loglara düşmüş olmalı logların kontrol edilmesini talep ediyorum.)

Son olarak bloklara doğru kaçarken Khalil Amiri'de beyaz bir motorla gördüm izliyordu bizi sanırsam aralarında ''Son kez bunlara dm atalım ne var ne yok açın'' denilmiş diye sanıyorum.

Burada arkadaşlar 20:19 da K/A atmış.

Sokağa gelip rolü baltalayıp gelişi güzel DM attıkları saat: 21:09
« Son Düzenleme: 02.07.2026 15:41 Kadir3124 »

#5 - 03.07.2026 21:58
Hala aktif, savunmasını yapmalı.

#6 - 05.07.2026 01:21
Birşeyler ekleyeceğim. Siz k/a atmanıza rağmen seni ve arkadaşlarını IC olarak tanımıyorum fakat gelip rastgele yoldan geçen kuşa bile DM attınız ben kaçarken de (bisiklet senin olmamasına rağmen) binip yanıma gelip beni düşürüp tp attın.

Arşiv atıldıkdan sonra r20niz (Khalil Amir) ile aynı anda oyuna girip DM atman çok garip, oluşumunuz arşive girdikden sonra mı sokağınızı kollamaya başladınız.

Bisiklet yol ortasında durmuyordu ben kaçarken yoktu sen güzelce bisiklete binip yanıma kadar geldin bisikletten inip beni düşürdün daha sonra teleport attın sen attıktan on on beş saniye sonrasında da sokağa on tane falan polis geldi zaten tesadüfe bak ::)
(Bisiklete bindiği loglara düşmüş olmalı logların kontrol edilmesini talep ediyorum.)

Son olarak bloklara doğru kaçarken Khalil Amiri'de beyaz bir motorla gördüm izliyordu bizi sanırsam aralarında ''Son kez bunlara dm atalım ne var ne yok açın'' denilmiş diye sanıyorum.

selamlar adım geçtiği için yazıyorum kendi kafanızda kuruyorsunuz birşeyler ona göre yazıyorsunuz çiziyorsunuz bundan 5-6 ay önce belki daha fazla olması lazım birliği açtığımda ve idlewooda geçtiğimde aynı muhhabetler benim başımada geldi. Ki bu olaylar için ifmden tarafından yardım istediğimizde kişiler tekrarını getirirse eğer ck edebilirsiniz denilmişti @behzatc4530 o dönem ifm başında olan kişiydi belki hatırlar.

#7 - 06.07.2026 00:29

selamlar adım geçtiği için yazıyorum kendi kafanızda kuruyorsunuz birşeyler ona göre yazıyorsunuz çiziyorsunuz bundan 5-6 ay önce belki daha fazla olması lazım birliği açtığımda ve idlewooda geçtiğimde aynı muhhabetler benim başımada geldi. Ki bu olaylar için ifmden tarafından yardım istediğimizde kişiler tekrarını getirirse eğer ck edebilirsiniz denilmişti @behzatc4530 o dönem ifm başında olan kişiydi belki hatırlar.

Alemci sana bişe demiyom ben zaten kankam arkadaş savunmada öyle bişe yazdığı için mecbur bende senden alıntı yaparak açıklama yaptım.

#8 - 07.07.2026 23:43
Hala aktif.

#9 - 13.07.2026 16:14
Yadean Flannery hile kullanımı sebebiyle yasaklandı.