Olayın ardından beş dakika bile geçmeden, saat 22:27 sularında oyuna tekrar giriş sağladım. Giriş yaptığım esnada çevremde veya bölgede herhangi bir oyuncu bulunmuyordu; ben de rolün akışına uygun şekilde kaçmaya devam ettim. Bu süreç zarfında herhangi bir oyuncu veya kolluk kuvveti tarafından kovalanmadım, takip edilmedim ya da yakalanmadım.
Karakterimin CCTV kameralarına yakalandığına dair herhangi bir bilgim veya oyun içi farkındalığım yoktu; bu durumu ancak açılan bu şikayet konusu sayesinde öğrenmiş bulunmaktayım. Yaşanan duruma dair elimde anlık bir görsel veya video kanıtı bulunmamaktadır. Ancak durumun netleşmesi adına, özellikle saat 22:27 ve sonrasındaki oyuna giriş-çıkış ve aktiflik durumumu gösteren sunucu loglarına bakılabilir iyi günler dilerim.
Açıklama için teşekkürler, en azından görmezden gelip "aman ne olursa olsun" dememişsin. Ceza uygulayacak olunursa eğer yetkili arkadaş bu yaklaşımı değerlendirip ceza indiriminde bulunursa mutlu olurum.
Kurallar basit, beş dakika içerisinde girmeni bekledik ve girmedin. 22:27 sularında oyuna girmiş olabilirsin, buna hiçbir itirazım yok, takibini de yapmadım çünkü halihazırda oyundan çıkış saatin 22:18:48 olarak yer alıyor(ekran görüntüsü 1), beş dakikalık bir bekleme süresinin ardından da tekrar oyunda olup olmadığını kontrol ettiğimde de 22:23:50 saatinde oyunda görünmüyorsun(ekran görüntüsü 2), tam beş dakikalık bir süreç. Bildiğin gibi polis departmanı sürekli bir olay içerisinde olduğundan 5 dakikalık bir süreç bile uzun olabiliyor bizim için. Kasıtlı bir çıkış, anlık düşme, oyunda yaşanan problemler vesaire ele alındığında yeterince beklediğimizi fakat yanıt alamadığımızı düşünüyorum(z).
"Karakterimin CCTV kameralarına yakalandığına dair herhangi bir bilgim veya oyun içi farkındalığım yoktu" yazısına gelecek olursak da bunun farkında olmadığınızı bilerek hareket ediyoruz, bir süre sizi izliyoruz. Eğer AFK değilseniz ya da AFK kalmayacaksanız aksiyona giriyoruz. Bu sebeple sizi balkona çıkmaya çalışırken yaklaşık üç dakika izleyip giriş sağladık.