Videoyu ileterek savunmamı desteklediğiniz için teşekkürler, Marshall denen sivil eleman ile beni BOX'a alıyorsunuz. Megafondan isimlerini söylüyorsunuz.
Memuru ezdiğim falan yok, kendi kafanızda arabadan inip aracımın üstüne doğru zıplıyorsunuz. Haliyle kaçıyorum, BOX'a alınmamak için. Agresif bir kovalamaca içerisinde henüz BOX'a alınmamış bir araba için memurun arabadan inmesi ne kadar mantıklı? Kendinizle çelişiyorsunuz. Videoda da görünüyor, indiğim gibi koşmamdan 2 saniye geçmeden BB yiyorum. Kovalamacada yakalanacakken /q falan atacağım yok atacağınız bir jail çok çok beklerim biter çıkar. Siz bu şekilde karşı tarafa rol imkanı vermeden kendi istediğinizi yapmayı düşünürseniz farklı bir şey beklememelisiniz. Bir de çok zekiymiş gibi copbait yaptığım söylenmiş, lol. Üstüne win-rp kafasında olduğum..xd
Sizden kaçarsam aranma açılır, orada burada illa yakalanırım. Maskemde yok zaten, bir şeyi kazanmış olmam. Bir de yakalandığım gibi ''çoklu kez(?)'' Q atmışım. Çok ukalaca, biraz gelişin millet. Sosyal hayatınızda yeterince iyi olduğunuzu düşünmüyorum. Çoklu kez diye bir şeyde yok dostum düzgün rol yapın düzgün karşılık verelim. Sarmıyorsunuz.
Uzatmayın, sonuçlansın. Yiyeceğim cezaya tabiiyim.