Konu: Richard Monte Dm  (Okunma sayısı 103 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 28.06.2026 17:22

Richard Monte @Bar10sal N/A

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A
Brandon Griffths
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:17.16-28.06.2026 N/A

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: DM

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Bu adamla geçmişte bir sıkıntı yaşamadım, role dahi girmedim. Evin önünde afk atıyodum durduk yere bana sıktı. N/A

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:https://hizliresim.com/1gg52j5 N/A

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 28.06.2026 17:59
İyi günler daha doğru düzgün şablonu bile dolduramamışsızın bu açıklamayı yapıp gerekmediği sürece başka açıklama yapmayacağım.

-Kırpılmış resimler kanıt niteliği taşımıyor ama yinede sana kanıtları atayım.

Dün Ishaq Blanda karakteri bana sıktı, aynı günün akşamı düşüremediği için silahımızı alıp John Simmons karakteri ile sıkmaya gittik:
Görüldüğü üzere aracı sürüyor, denk gelmiştir tabii.
Spoiler: GösterGizle

. Onlarla beraber aynı arabada bulundun üstüne yetmezmiş gibi Drive-by'larını üstlendin:

O gün bana sıktığınız için bende bulduğum yerde sana sıktım.

Sana herşey ic dostum OOC bir iletişimde bulunmayacağım dememe rağmen ortak nezaket kuralını yok sayarak bana pmden "Lan" gibi kelimelerle yazdın:

Şahıs haklı çıkacağını sanarak bana şikayet açtı, haksız olduğu ve aslında kendinin ceza almasının gerektiğini gösteren kanıtları attım. Yetkililerden ricam kurallardan habersiz bu kişiye cezaları hakkettiyse vermesidir.

#2 - 28.06.2026 18:53
Kimin ilk ateş ettiği ortada, ilk sen ateş ettin benim yanımdaki çocuklarda doğal olarak ateş etti sana. AFK'yken gelip vuruyosun, benimde sana sormam normal. Şablonu düzgün doldurup doldurmam seni değil, yetkilinin vereceği yanıtı ilgilendirir. İc olarak bir role tabi tutulmamışız varsa videon hepsini izlet, sadece bizim sıktığımız yeri koyma. Yalan yanlış şeylerlede kanıt, savunma yapma.

#3 - 28.06.2026 18:55
SS'leri videodan almışsın, bütün videoyu at kırpmadan. Kim haklı değil görelim.

#4 - 28.06.2026 19:34
1- Afk ikonun gözükmüyor diye vurdum ve rollü şekilde yaptım.
2- Kırpmadan at diyorsun, kendi attığın ss'in kırpılmış.
3-Dünki silah sıkmamdaki videoyu ne yapacaksın şikayetle alakası yok sadece senin onların yanında takıldığın gözüküyor diye attım?

Sen yetkiliye bırak bu konuları Sherlockculuk oynama koçum. Cezayı alınca kim haklı göreceğiz. İyi günler. Lütfen daha fazla ileti atıp uğraştırmayalım birbirimizi.

@Gargantua

#5 - 28.06.2026 21:14
1- Afk ikonun gözükmüyor diye vurdum ve rollü şekilde yaptım.
2- Kırpmadan at diyorsun, kendi attığın ss'in kırpılmış.
3-Dünki silah sıkmamdaki videoyu ne yapacaksın şikayetle alakası yok sadece senin onların yanında takıldığın gözüküyor diye attım?

Sen yetkiliye bırak bu konuları Sherlockculuk oynama koçum. Cezayı alınca kim haklı göreceğiz. İyi günler. Lütfen daha fazla ileti atıp uğraştırmayalım birbirimizi.

@Gargantua

Dostum rol ic şekilde çözüldü hala dinlemeyip kendini tek kişilik ordu sanıyorsun biz rolsel çözüyoruz sen hala sıkmak istiyorsun dm arayışındasın fark ettiysen bir atak gerçekleştirmiyor birliğim dm arayışında olduğun kanıtlarda görünüyor.

#6 - 28.06.2026 21:25
İC şekilde çözüldüğünün bana bilgisi ic şekilde verilmedi dostum karakterimin haberi yok, ayrıca kendimi tek kişilik ordu falanda sanmıyorum kral.

Bana DM arayışındasın demen çok ironik çünkü daha dün R20'in sokağında birini dövüyor ve ben "Ne oluyor amına koyayım!" diyip sokaktan geçtiğim için Deagle ile
R20'in tarafından vuruluyorum. Sence şimdi ben mi dm arayışındayım?
Beni vurdunuz diye gelip elinizi öpmemi falan mı beklediniz?

#7 - 28.06.2026 23:40
R18 inle konuştuk bu mevuzyu, İC şekilde çözdük. Israrla vuruyosan CK hakkımda doğuyor. O zaman rk bitsin ben seni CK lıyım. Herşeyin kanıdı var.

#8 - 07.07.2026 16:06
Savunma yeterli.

K&A.