Konu: Aram Badalyan / Vartan Badalyan / Monte B. - Car Surfing, Retardet RP, Meta/Mix  (Okunma sayısı 127 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 27.06.2026 03:16

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Aram Badalyan = @Morquee Vartan Badalyan = @Gorkem1 Monte Badalyan = @Abdulah6006

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Car Surfing - Retardet RP - Metagaming/Mix

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Gece saatlerinde arkadaş Premier ile tehlikeli sürüş yapıyordu. Kovalamaya başladım. Şehir dışına çıktı. Şehir dışında virajda iken tabelaya çarptı, ters döndü. Bir süre ters halde yerde aracı ile sürüklendi. Araç patlayınca yandaşları olan (Vartan Badalyan ve Monte Badalyan) geldi. Bunu
meta/mix kapsamında değerlendirirseniz mutlu olurum. Kazadan sonra arkadaş hiçbirşey olmamış gibi araçtan indi. Motorluların peşine yani Monte ve Badalyanın peşine koşarak gitti. Hiçbir kaza rolü gerçekleştirmedi. Motora bindiği an sürücüye ve Aram'a taser attım kelepçeledim. Yerde olmasına rağmen, taser etkisi geçince motorun üstüne çıkıp kelepçeli halde arkadaşları tarafından kaçırıldı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: Takla attığı yer. (diğer sslere bakıldığında chatlogda herhangi bir kaza rolü yok)
Spoiler: GösterGizle

Taser attığım ve kendisinin kaçırıldığı yer

Ek açıklamalar(varsa): Hiçbir başlık altında ceza almasa bile, meta mix'ten almasını rica ediyorum. Bu Badalyan'lardan birini kovalarken IC hiçbir şekilde haberleşme olmadan adamı kaçırmaya geliyorlar. PD staff 57V rollerinde bu arkadaşları speclediyse veya o rollere dahil olduysa bunu kanıtlayabilir.

« Son Düzenleme: 27.06.2026 15:47 shque »

#1 - 27.06.2026 17:44
Oyuncular yani kendilerini ölümsüz gibi sanıyor kaza rolü yapmıyor ve IC olarak haberleşme yapmadan arkadaşı gelip onu götürüyor umarım güzel bir ceza alır. :vice:

#2 - 28.06.2026 03:01
24 saat içerisinde herhangi bir savunma metni gelmedi. Sonuçlanabilir.

#3 - 01.07.2026 20:33
Oyuncu cezalandırılacak.