Konu: john simmons yki, ortak nezaket, rolde b, car dm, noob dm, yrb  (Okunma sayısı 104 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 21.06.2026 19:35

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: john simmons @enesthecreator elizabeth fuller @Hasan081

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: bu ve yanındaki fahişe rolü yapan çocuk pd'nin ilerisinde emote vermeden bana saldırmaya başlıyorlar durduk yere, sonra mekanıma kaçıyorum takip ediyorlar. araçla eziyor, b'den küfrediyor, yaralıyken yerde sövüyor, kalkıp tekrar saldırıyor. her şey sslerde net gözükmekte. bu aklı dökük arkadaşın üzerine işedim diye rolü izleyen admin beni jaillemeyi tercih etti ek olarak.  :D :vays:

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

elizabeth noob dm
Spoiler: GösterGizle

sonra mix yaparak saz arkadaşları geliyor cj atarak bisikletimi çalıyorlar. mekanıma kadar noob dm ata ata kovalayıp mekanımın başında da küfrediyorlar. yani beni takip edip rahatsızlık verenler bunlar benim uzattığım bir olay yok bunları rolün öncesini bilin diye ekledim.

john car dm + hasarlar logu

john yaralıdan kalkıp saldırıyor yki + ilkinde de şimdi de emote vermiyor noob dm ilk saldıran kendisi her zaman

b'den hakaret, artı yaralı yerde yatarken küfretmeye devam ediyor

tekrar ortak nezaket "oğlum mal mısın" yazıyor ve admin arkadaşımız beni jaillemeyi tercih ediyor tüm rolü görmesine rağmen

Ek açıklamalar(varsa): bu oyuna haftada bir iki gün kafa dağıtmaya giriyorum böyle çoluk çocuklara uğraşmak insanı üzüyor, şu role bakıpta sırf işediğimden dolayı beni haksız gören admin arkadaşa da helal olsun şimdi bu çocuk yüzünden 300dk jail bekliyorum  :vays: :nays: :D

#1 - 21.06.2026 20:15
İnsanları trollemeden önce düşünecektin bunu, birinin üzerine işemen falan senin amacını gösteriyor. Ayrıca kalktığım gibi sana saldırmıyorum ve tekrar tekrar yaralı duruma düşürüyorsun. Car jack falan onları saymıyorum bile. Bunlara dair kaydım yok ancak sende birazcık akıl yürütme varsa ne yaptığını bilirsin her neyse. Burada yrb biz değil sen oluyorsun, olay anına dair kaydım bulunmuyor sadece bir-iki ss var. Yetkililerin vereceği karara saygım sonsuzdur. Birde şikayet açağım dedikten sonra kendin beni tehdit ediyorsun, senin karşında çoluk çocuk yok, belli ki küçük bir kardeşimizsin ve aklınca bizi sinirlendirmek istiyorsun akıllı bıdık seni.

Şikayeti değerlendiren yetkiliden istediğim bu arkadaşın önceki şikayetlerini de göz önünde bulundurarak sonuçlandırması.

#2 - 21.06.2026 20:19
benim attığım ssleri senin povundan atmışsın beynini kanalizasyondan mı çıkardın taktın savunma sıfır, sonuçlanabilir.  O:-)

#3 - 21.06.2026 20:24
Forum üslubunuzu düzeltip tekrar şikayet oluşturun, şikayet değerlendirmeye alınmadı.

K&A