Konu: artur kasparov  (Okunma sayısı 306 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 01.06.2026 21:36

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Artur Kasparov @malevolence

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: sslerde gözüküyor

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Yaralı Kural İhlali, İllegal Birlik Kural İhlali, Yetersiz Rol Bilgisi, NonRP, Powergaming

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Artur Kasparov karakteri, dün gece yaşanan savaş rolleri esnasında tam bir defa değil, iki değil, üç değil, bizim bildiğimiz dört kere RK ihlali yaptı(bizim bildiğimiz, takip edemedik) aşağıya kanıtları bırakıyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
https://hizliresim.com/k6nmknj bu ekran görüntüsünde, Artur Kasparov düşürülüyor

https://hizliresim.com/mwl3ipn ilk ekran görüntüsünde gördüğünüz üzere vurulmasına rağmen ROTHSTEIN hooduna yapılan baskına dahil oluyor ve yine vuruluyor. Vurulmaktan dersini çıkarmamış arkadaşımız ki, şimdi aşağıya ekleyeceğim ekran görüntüsünde tekrar ayağa kalkıp sıkmaya devam ediyor.

https://hizliresim.com/ksaaxwr burada gördüğünüz üzere artık saymadığımız belki de aralarında farklı farklı rk ihlali vardır tekrardan kalkıp sanki hiç vurulmamış gibi sıkmaya başlıyor. Ve bu arkadaş, R19 ki o böyleyse diğer üyeleri siz tahmin edin.

Ek açıklamalar(varsa): temizVice, peltek project  ::)

#1 - 01.06.2026 21:48
Artur ateş etmedi. Yalnızca ekran görüntüsü almak amacıyla silah tutuyordu. O süre zarfında kimseye herhangi bir hasar vermedi. Çatışma bölgesinde hareketsiz bir şekilde bekleyip olanları izliyordu.
Arkadaş moderasyonda olduğu için savunma yapamıyor, onun yerine savunmasını ilettim.

#2 - 01.06.2026 21:50
Artur ateş etmedi. Yalnızca ekran görüntüsü almak amacıyla silah tutuyordu. O süre zarfında kimseye herhangi bir hasar vermedi. Çatışma bölgesinde hareketsiz bir şekilde bekleyip olanları izliyordu.
Arkadaş moderasyonda olduğu için savunma yapamıyor, onun yerine savunmasını ilettim.
yaralı kural ihlalinin anlamını biliyor musun?

#3 - 01.06.2026 21:53
O anki çatışmayı izleyen iki üç admin eşliğinde o ekran görüntüsünü aldım. Bir karaktere hasar verseydim zaten cezalandırılırdım, bunu yapmadım. Şikayeti daha fazla uzatmaya gerek yok, sonuçlandırılabilir.

#4 - 01.06.2026 21:57
O anki çatışmayı izleyen iki üç admin eşliğinde o ekran görüntüsünü aldım. Bir karaktere hasar verseydim zaten cezalandırılırdım, bunu yapmadım. Şikayeti daha fazla uzatmaya gerek yok, sonuçlandırılabilir.
Alıntı
3.7. Yaralı rolleri: Sistemsel olarak baygın duruma düşen/düşürülen karakterler için yaralı rolü yapılması gerekmektedir. Yaralı durumuna düşme sebeplerine bağlı olarak oyuncular kanama vb. rollerini gerçekleştirmelidir.

Yaralanma durumlarına göre kanama, pansuman vb. rollerin azami süreleri aşağıdaki gibidir. Bu süreler; karakteri tekrar herhangi bir çatışmaya girebilecek düzeye getirmez, yalnızca yaraların sarılması gibi gerçeğe yakın rollerin yapılma süreleridir. Tekrar bir çatışmaya girmek için 8 saat beklemelisiniz.
Tüm ateşli silahlar: 1 saat

Yukarıdaki belirtilen süreler bitmeden yaralı rolüne aykırı eylemlere örnekler:
Yaralandıktan sonra kaçmak için gerçek dışı davranışlar sergilemek (sürünme hareketi belirtip hızlı yürüyerek olay yerinden kaçmak)
Süratli araç kullanmak
yaralı kural ihlali sadece yaralı halden kalktıktan sonra silah kullanmak değildir ayrıca birbirimizi kandırmayalım silah kullandığını gördük, zaten birinci ekran görüntüsünde ilk kural ihlali bulunuyor, ikinci ekran görüntüsünde silahlı bir şekilde silahlı bir şekilde hooda geliyorsun ve söylüyorsun ki sadece fotoğraf çekmek için geldim ne güzel dünya

#5 - 03.06.2026 03:05

Merhaba, rolün takibini Sylas da yapıyordu ve o anki durumumuza yönelik herhangi bir kural ihlali cezası almadık. Ortamda Revenge Kill durumu yaşandığından Pakrad Kasparov ile birlikte reaksiyon alıp ortamdan uzaklaşmak istedik. Karşı tarafın havadaki helikopterimizi hile ile silmesi üzerine Sylas müdahale ederek rolü iptal etti.

Sürekli üst üste düşürülüyorum ve bu durum devam ediyor. Karşı taraf ihlal yaptığı için RK kuralına uymak zorunda değilim. Aşama Üç hoodunu yalnız başınıza basamazsınız, baskın kuralları bunu açıkça yasaklıyor. Yapılan ihlal nedeniyle şikayetim kabul görecek ve RK durumum ortadan kalkacaktır. Bunun yanında Reece Mills tek başına Aşama Üç birlik bölgesini basıp beni vuramaz. Ayrıca o konumdan beni vurabileceği herhangi bir nokta bulunmuyor, hile kullanarak vurduğu açık.

Rolün gerçekleştiği, RK, Hatalı Alt Karakter Kullanımı, Rolün B kanalıyla bölünmesi, Troll ve İllegal Kural İhlallerinin yer aldığı şikayetin linkini de paylaşıyorum:

https://samp.vice-rp.com/forum/index.php?topic=188728.0

#6 - 03.06.2026 03:25

Merhaba, rolün takibini Sylas da yapıyordu ve o anki durumumuza yönelik herhangi bir kural ihlali cezası almadık.

Sylas'ın takip ettiği rolün öncesi de var, o bundan haberdar değildi ve kendisi de ilgileneceğim şikayet oluşturabilirsiniz dedi, şikayeti de bunun için oluşturduk. Orada anlık ihlal almamanızın sebebi şikayet oluşturmamızın istenmesi.

Sürekli üst üste düşürülüyorum ve bu durum devam ediyor.
Sürekli üst üste düşürülmenin sebebi çok bariz değil mi? RK ihlali yapıyor oluşun, zaten bir defa vurulmuşsun neden rothstein hooduna tekrar silahlı bir şekilde geliyorsun?

Aşama Üç hoodunu yalnız başınıza basamazsınız, baskın kuralları bunu açıkça yasaklıyor.

şikayet oluşturabilirsin? Hoodun yanından geçen ekibe ateş açarsanız onlarda karşılık elbet verecek. Size bir ihlal yapıldıysa karşılığını 3 katı ihlal yaparak veremezsiniz.

Rolün gerçekleştiği, RK, Hatalı Alt Karakter Kullanımı, Rolün B kanalıyla bölünmesi, Troll ve İllegal Kural İhlallerinin yer aldığı şikayetin linkini de paylaşıyorum:

Bizim açtığımız şikayetlerde buna benzer, çoğunda biz haklı çıkacağız siz haksız çıkacaksınız, alnımız ak, başımız dik.

#7 - 03.06.2026 03:31
Çok kasmamıza gerek yok, sonuçlanabilir

#8 - 03.06.2026 03:31

Sylas'ın yazdığına ithafen yazıyorum, rolün öncesinde orada olmadığı için bilmiyor olabilir, bu durumu düzeltelim, Helikopterin spawlanmasının nedeni helikopterin patlaması, yani rk ihlali yapıp tekrar o helikoptere binmeye kalktınız, sonrasında pd sizi yakalıyor ve silahınıza el koyuyor, aslında helikopter sunucudan kaynaklı bir nedenden spawn olmuyor, log kontrolü yapılırsa da bu fark edilebilir. Bunun için de ekstra olarak iade edilen silahların tekrar en konulmasını talep ediyoruz.

#9 - 08.06.2026 20:46
Şikayet incelendi.

Karakter işlem görecek. Vurulduktan sonra hiçbir şekilde çatışma rollerine katılamazsınız.

K&A