Konu: Magar Aslanyan-Alton Walger güvenli bölge ihlali  (Okunma sayısı 186 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 01.06.2026 20:41

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Magar Aslanyan @GROVE  Alton Walger @Stoppersingle

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 01.06.2026 19:47

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Güvenli bölge ihlali
Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: IFM'den verilen ateşkes kararı ile güvenli bölgede bulunan işletmemin önünde dururken DM yaptılar.Yakın veya uzak saatlerde hiçbir şekilde kendilerine bir misillemem,güvenli bölgeye sığınmam olmamıştır.Görüntüleri video içerisinden aldım.En yaz 20 dakikadır aynı yerde duruyordum herhangi bir iletişimim olmadı.İstenirse videoyu da ekleyebilirim.Ayrıca dün atılan DM'den de karakterimin Rothstein birliğinden olduğumu nereden bildikleri de merak konusu.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): https://samp.vice-rp.com/forum/index.php?topic=181372.0 bu şikayette bizzat birlik liderleri de aynı ihlali yapmıştı ama ilgili yetkili nedense güvenli bölge olmadığını söylemişti.Akabinde attığım şikayette bizzat Manifesto buranın güvenli bölge olduğunu söylemişti.Adil bir karar bekliyorum.

« Son Düzenleme: 01.06.2026 21:22 OldSaga »

#1 - 01.06.2026 20:45
Merhaba;

https://samp.vice-rp.com/forum/index.php?topic=181372.10 şikayette olduğu gibi güvenli bölge olmadığı söylenmiş, bizzat admin tarafından üzerine bir şey ekleyebileceğimizi zannetmiyorum. Savunmamız bu kadar, teşekkürler.

#2 - 01.06.2026 20:54

Manifesto'nun da düzeltmesini eklemiştim aynı satırlar arasına.Sanırım onu okumak işine gelmedi @Stoppersingle  :)
https://samp.vice-rp.com/forum/index.php?topic=180696.msg1422183#msg1422183 Bu da bir örneği.
Güvenli bölge kuralını ve kavramını biliyor olmalısınız.

#3 - 01.06.2026 21:01

Manifesto'nun da düzeltmesini eklemiştim aynı satırlar arasına.Sanırım onu okumak işine gelmedi @Stoppersingle  :)
https://samp.vice-rp.com/forum/index.php?topic=180696.msg1422183#msg1422183 Bu da bir örneği.
Güvenli bölge kuralını ve kavramını biliyor olmalısınız.
Vurulduğun bölgenin yanında bir birlik hoodu var (tehlikeli bölge), güvenli bölge olmasının imkanı yok. Ek  olarak, attığın şikayetteki konum ile şu anki şikayetin vurulma konumları çok farklı. Market caddesinde vurulmuyorsun.
« Son Düzenleme: 01.06.2026 21:10 Stoppersingle »

#4 - 01.06.2026 21:10
Az önce attığım yanlış örnekten seçtiğin cümleye göre güvenli bölge değil diyordun şimdi 2 sokak ötedeki hoodu mu buldun? :D Veya o hood size mi ait ki iki kişi gelip dm yapıyorsunuz? Savunmandaki çelişkileri izlemek güzeldi şimdi yönetimden adil bir karar bekleyelim.

#5 - 01.06.2026 21:22
Az önce attığım yanlış örnekten seçtiğin cümleye göre güvenli bölge değil diyordun şimdi 2 sokak ötedeki hoodu mu buldun? :D Veya o hood size mi ait ki iki kişi gelip dm yapıyorsunuz? Savunmandaki çelişkileri izlemek güzeldi şimdi yönetimden adil bir karar bekleyelim.
Güvenli bölge olmadığını izah ediyorum zaten, yazdığım şeylerin hala arkasındayım. Bahsi geçen şikayetin üzerinden 5 ay geçmiş, İllegal faaliyet gösteren  aşama 2 seviye olan  UROSEVIC'in hood bölgesi vurulduğun yer ise hemen yanı, sistemsel olarak veya kural olarak orası Güvenli Bölge olarak geçemez ki oraya Hood bölgesi konulmazdı. Kelimelerimi ben mi yanlış seçiyorum ya da algılayamıyor musun anlamış değilim. Savunmayı senin için yapmıyorum, ikili atışmaktansa yetkilinin cevabını bekleyelim.

#6 - 01.06.2026 21:44
Güvenli bölge olmadığını izah ediyorum zaten, yazdığım şeylerin hala arkasındayım. Bahsi geçen şikayetin üzerinden 5 ay geçmiş, İllegal faaliyet gösteren  aşama 2 seviye olan  UROSEVIC'in hood bölgesi vurulduğun yer ise hemen yanı, sistemsel olarak veya kural olarak orası Güvenli Bölge olarak geçemez ki oraya Hood bölgesi konulmazdı. Kelimelerimi ben mi yanlış seçiyorum ya da algılayamıyor musun anlamış değilim. Savunmayı senin için yapmıyorum, ikili atışmaktansa yetkilinin cevabını bekleyelim.
E ilk iletinde şimdi de söylediğin gibi 5 ay önceki şikayeti işine geldiği gibi okuyup güvenli bölge değil diyordun?  :D :D Ayrıca ateşkes durumundan DM kapsamına da giriyor.Daha fazla çelişkiden çelişkiye koşma istersen bahsettiğin birliğin hooduyla oranın alakası olmadığını kendin de biliyorsun.Yönetici kararı bekleyelim de kendine daha fazla kötülük yapma.

#7 - 02.06.2026 01:44
Ateşkes ihlali için gerekli savunma diğer şikayetlere yapıldı, aynı olaydan 3 tane şikayet açmanın bana göre bir manası yok. Daha fazla ileti gelmeyecek. İyi forumlar. :vice:
« Son Düzenleme: 02.06.2026 01:51 GROVE »

#8 - 02.06.2026 08:44
Ateşkes ihlali için gerekli savunma diğer şikayetlere yapıldı, aynı olaydan 3 tane şikayet açmanın bana göre bir manası yok. Daha fazla ileti gelmeyecek. İyi forumlar. :vice:
Güvenli bölge ihlalinizden açılan iki şikayet daha gösterebilir misin? @GROVE

#9 - 03.06.2026 20:44
Şikayet incelendi. Market Caddesi - Malibu Corporation binasının yan tarafları da güvenli bölge kapsamında. Bu nedenle ilgili karakterler güvenli bölge ihlali sebebiyle ceza alacaklar.