Konu: maskeli ikililer dm  (Okunma sayısı 243 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 01.06.2026 20:23

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Magar_Aslanyan @GROVE , @Stoppersingle Alton_Walker

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 01.06.2026 19.50

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
DM-Deathmatching

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Ateşkes olduğu bildirilmesine rağmen arkadaşlar gelip halen ateş açıyorlar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://hizliresim.com/j4wvchw

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaşların cezalandırılmasını istiyorum.

#1 - 01.06.2026 20:26
IFM'de olmadığım için geç haberim oldu, oyunculara ek bir açıklama yapılmadı. IFM'de bulunan birlik üyelerimizden daha sonra öğrendim. Kendi yaptığın ihlali açıkça belli ettiğin için teşekkürler. Oyunu rezil oynayan taraf biz değiliz , Yaptığın role bak, yaralısın hâla küfürler savuruyorsun yaptığın ihlal kanıtında açıkça belli oluyor. Zaten sizi savaş esnasında bir çok kez vurduk, duyuru atıldığı halde ''Aaa duyuru atılmış ama bizene yinede vuralım'' diyerek rol yapacak değiliz. IFM'de olmadığımı tekrar tekrar belirtmek ve ateşkesi sonradan öğrendiğimi belirtmek istiyorum.
Simon Barasch karakteri de vurduktan sonra ateşkeş olduğunu biliyor musun diye pm attı, bende şuan öğrendim kusura bakma diye cevapladım. Kontrol edilebilir.
Rol clear çekilebilir isteğiniz doğrultusunda.
(VURULDUĞUN DAKİKA  19:50 BİZE GELEN DUYURUNUN DAKİKASI AŞAĞIDA ATTIĞIM GİBİ 19:59 ATEŞKES'İN BİLGİSİNİ SİZİ VURDUKTAN 5-10 DAKİKA SONRA ÖĞRENDİK, ZATEN ATILAN DUYURU İLE DE OLAYIN GEÇTİĞİ ZAMAN ARASINDA AHIM ŞAHIM BİR ZAMAN DİLİMİ YOK GİBİ, 3-4 SAAT SONRA OLSA HAKLISINIZ DERDİM, UZUN BİR DM SERÜVENİ GEÇİRDİK ZATEN İLERLETMENİN MANASI BİZİM İÇİN DE YOKTU,  ÇOK AZ BİR DAKİKA GECİKMESİNİN İHLAL OLDUĞUNU DÜŞÜNMÜYORUM) Herkese iyi forumlar. :vice:

« Son Düzenleme: 03.06.2026 02:49 GROVE »

#2 - 01.06.2026 20:31
Bunu daha öncede yapmıştınız yalan söylüyorsunuz. Bir önceki savaştada aynı şeyi yapmıştınız, İFM'ye yazdık ve şikayet açmamızı söylediler. Bu oyun bu kadar rezil oynanmaz. Ceza yemelerini istiyorum.

#3 - 03.06.2026 02:14

Bunun kolaja ss olarak eklenmeside arkadaşların bunu kasti yaptığına dair bir kanıt.

#4 - 03.06.2026 02:40
Dostum 3 gün süren bir savaştı zaten bir sürü RK ss'i alındı, yani seni vurduğumuzda SS'i normal olarak discorda attık rk'lı olduğun belli olsun diye, zaten yukarıda dediğim gibi hemen sonrasında savaşın bittiğini öğrendik. Kolajlık ss çıkartmak için ihlal yapıp seni vurmayız merak etme, savaş devam ederken de RK'lı olduğunun bir sürü ssleri var. Bilinçli olarak ekstra bir SS için ihlal yapacak insan değiliz. Zaten savaş bitti birliğiniz kapandı. İyi forumlar. :vice:
« Son Düzenleme: 03.06.2026 02:51 GROVE »

#5 - 22.06.2026 16:01
Oyuncu cezalandırıldı.