Konu: maskeli ikililer dm  (Okunma sayısı 226 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 01.06.2026 19:57

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Stoppersingle Alton Walker, @GROVE Magar_Aslanyan

Olaya dahil olan şahit karakter adı: tüm ROTHSTEIN

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: sste gözüküyor

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Deathmatching

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: savaş rolleri durdu ona rağmen kolaja eklenmek için dm yiyoruz

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): ifm istedi diye açıyorum kolaja boy boy ekleyin yakışıklı adamız  ::)

#1 - 01.06.2026 20:07
IFM'de olmadığım için geç haberim oldu, oyunculara ek bir açıklama yapılmadı. IFM'de bulunan birlik üyelerimizden daha sonra öğrendim. Kendi yaptığın ihlali açıkça belli ettiğin için teşekkürler. Oyunu rezil oynayan taraf biz değiliz , Yaptığın role bak, yaralısın hâla küfürler savuruyorsun yaptığın ihlal kanıtında açıkça belli oluyor. IFM'de olmadığımı tekrar tekrar belirtmek ve ateşkesi sonradan öğrendiğimi belirtmek istiyorum.
Simon Barasch karakteri de vurduktan sonra ateşkeş olduğunu biliyor musun diye pm attı, bende şuan öğrendim kusura bakma diye cevapladım. Kontrol edilebilir.
Rol clear çekilebilir isteğiniz doğrultusunda.
(ATEŞKES'İ SİZİ VURDUKTAN 5-10 DAKİKA SONRA ÖĞRENDİK, ZATEN ATILAN DUYURU İLE DE OLAYIN GEÇTİĞİ ZAMAN ARASINDA AHIM ŞAHIM BİR ZAMAN DİLİMİ YOK GİBİ, 3-4 SAAT SONRA OLSA HAKLISINIZ DERDİM, UZUN BİR DM SERÜVENİ GEÇİRDİK ZATEN İLERLETMENİN MANASI BİZİM İÇİN DE YOKTU,  ÇOK AZ BİR DAKİKA GECİKMESİNİN İHLAL OLDUĞUNU DÜŞÜNMÜYORUM) Herkese iyi forumlar. :vice:

« Son Düzenleme: 02.06.2026 01:50 GROVE »

#2 - 01.06.2026 20:09
bunu daha önce de yapmıştınız yalan söylüyorsunuz bir  önceki savaşta da aynı şeyi yapıyorsunuz fm'e yazdık, ceza yemenizi istiyorum bu oyun bu kadar rezil  oynanmaz

#3 - 01.06.2026 20:13
bunu daha önce de yapmıştınız yalan söylüyorsunuz bir  önceki savaşta da aynı şeyi yapıyorsunuz fm'e yazdık, ceza yemenizi istiyorum bu oyun bu kadar rezil  oynanmaz
Niye yalan söyleyelim? İFM 15 dakika önce duyuru atmış. Ayrıca Artur Kasparov'un birlik üyelerine bilgi olarak attığı duyurunun  saatine bakarsak bilinçsiz bir şekilde olduğu bariz. Neden ateşkes olmasına rağmen ateş edelim ki?

#4 - 01.06.2026 20:14
Niye yalan söyleyelim? İFM 15 dakika önce duyuru atmış. Ayrıca Artur Kasparov'un birlik üyelerine bilgi olarak attığı duyurunun  saatine bakarsak bilinçsiz bir şekilde olduğu bariz. Neden ateşkes olmasına rağmen ateş edelim ki?
dediğim gibi bunu defalarca kez daha önce yaptınız her seferinde de "aa haberimiz yok" dediniz artık inandırıcı gelmiyor yapmacık geliyor arkadaşları llegal birlik kural ihlalinden, dmden cezalandırılmasını talep ediyorum başka yorumum olmayacaktır
#KaliteliVice

#5 - 03.06.2026 03:09
Çalışan biriyim ve discord üzerindeki duyuruları sürekli takip edemiyorum. Birlik üyelerimize bu durumu aktarana kadar on beş dakika geçmiş olabilir. Bu gecikmeden dolayı üyelerimizin suçlanması ve hapis cezası alması doğru değil, insanlık halidir. Bunun yanında duyurunun atıldığı saat sunucunun aktif olmadığı, herkesin oyuna vakit ayıramayacağı bir zaman dilimine denk geliyordu. Yönetimin bu konuda inisiyatif kullanmasını talep ediyoruz.

#6 - 22.06.2026 15:04
İki oyuncu da İllegal Kural İhlali kapsamında cezalandırılacak.

K&A