Konu: Oscar Owen - Arthur Owen şikayet  (Okunma sayısı 88 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 31.05.2026 11:09
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Oscar Owen @KnavesH - Arthur Owen @Daxxtrol

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 30/05/2026 22:25

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:İllegal şahıslar beni VCPD'ye şikayet ediyor.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 22:25 civarı Idlewood'a gittim, Oscar Owen'ın bana küfür ettiğini duydum ve oraya gittim. Şahısla konuşmaya başladığımda bana yine küfür etti ve emir kipi tarzı konuştu, bende karşılık vererek ona küfür ettim ve ikisi bana sopayla saldırdı, normal olarak emote atıp silahımı çektim ve Oscar'ı vurdum, kardeşini vurmadım çünkü 9 leveldi. Oradan uzaklaştım, gece iki buçuk gibi Gleen Park'ta geziyordum ve yoga yapan insanlar ve sağ tarafta görev dağılımı yapan VCPD vardı, dağılım bitince aracıma gittim bende ve VCPD üstüme geldi, ellerini kaldır falan filan klasik rol, olay yerinde silahıma el koyuldu. Şimdi ben Idlewood'da bunu yaparken etrafta bizden hariç kimse yoktu, polisler geçmiyordu, Silahım Silenced CcTv'ye haber göndermiyor, VCPD durduk yere bu şekil davranmaz, bu şahısların beni polise söylediğini düşünüyorum olayın incelenerek silahımın iade edilmesini istiyorum, VCPD içinde şikayet açılmıştır.

Şahısa IC olarak sorduğumda dalga geçer gibi "Tamam, tamam." ve "Kahkaha atarak" dalga geçer gibi roller sergiledi.

Şahıslara sıktıktan sonra bir sürü polis ile role girdim hiç birinde sorun yoktu, gece iki buçukta beni tutukladılar, bu şahısların yaptığını düşünüyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: - https://hizliresim.com/tijqhd9

Ek açıklamalar(varsa): -

#1 - 31.05.2026 11:18
Arkadaşım (@Daxxtrol) ve ben Idlewood'a rolümüzü çevirdik. IC ve OOC olarakta VCPD'yede şikayet etmedik. Arkadaşa rol içinde EMİR KİPİ'de kullanmıyorum, EMİR KİPİ kullansaydım; Gidebilirsin yerine GİT kelimesini kullanırdım. Ettiğim küfürde senin şahsına değil, genel bir küfür.

Kısacası VCPD'ye şikayet etmedik, kullandığım ARGO kelimede şikayet açılacak kadar değildi.
Arkadaşada EMİR KİPİ'ni iyi araştırmasını öneriyorum.

#2 - 31.05.2026 11:20
Ezber savunmalar ile gelme kanka, ben sizden şüpheleniyorum, aranma ss ine bakılınca çözülür sorun zaten, size sıktım sadece dün ve başka kimseye ateş etmedim. Ve VCPD bana silahla sıkmışsın demişti, VCPD şikayeti ve bu sonuçlanınca anlarız.

#3 - 31.05.2026 12:16
Ezber savunmalar ile gelmiyorum, açıklıyorum.

Arkadaşımın kaydı var, gösterebiliriz. Rol içinde argo konuşmuşuz yazmayı unutmamışsın. Gerçekten şikayetini okuyunca gülesim geliyor.

#4 - 31.05.2026 17:11
"Kısacası VCPD'ye şikayet etmedik, kullandığım ARGO kelimede şikayet açılacak kadar değildi.
Arkadaşada EMİR KİPİ'ni iyi araştırmasını öneriyorum."

"kullandığım ARGO kelimede şikayet açılacak kadar değildi." bunu yeni gördüm kankam benim, senin argo kullanmana şikayet açılmadı baştan sona güzelce tekrar okumanı öneririm.

#5 - 03.06.2026 18:43
Şikayet şablonuna uygun şikayet oluşturunuz.