Konu: artur kasparov tp  (Okunma sayısı 1008 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 31.05.2026 03:01
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: artur kasparov @malevolence
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Krauszer birlik oyuncuları
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Videodalarda mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: SSte ve videoda mevcut, aktif savaş esnasında bir anda ortadan kayboluyor.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Maske 65324

saatlere bakılırsa daha net anlaşılır oyun içi dakikası 38de düşüyor, saniyeler sonra benim ekrandan devam edelim.

/dcnear komutuna da düşmüyor, saniyeler sonra ben id artur yazıyorum orada da çıkmıyor

Ek açıklamalar(varsa): İkinci kez tp atıyorsun, bunu kanıtlamak için Adolf dcnear komutunu kullanıyor. Orada da ismin gözükmüyor. /dcnear komutunda maske takman bir şey ifade etmiyor eğer bilmiyorsan, civar bölgede bağlantı kopması, kick/ban bile panele yansıyor. Bunu ne için mi açıklıyorum? Çünkü olası " /q attım" savunmasına engel oluyorum. Seste toplaşıp sobeitin .afk komutu ile tp attığınız ve mixing yaptığınız bilgiler geliyor.

Loglara da bakılırsa iyi olur, aktarım falan olabilir.
« Son Düzenleme: 31.05.2026 03:40 CIOTHERINGLEADER »

#1 - 31.05.2026 03:10

aynı saat aynı dakika ortada yok dcnear komutuna da ismi düşmedi

#2 - 31.05.2026 12:53
malevolence ile gömüye çıktık savunma yapamıyor, dönüşümlü kazıdayız şu an, kendisinin susturmasıda olduğundan müsait olunca savunma yapacağız

fakat şikayete göz ucuyla bile bakınca doğru düzgün bir şey görünmüyor, etrafta koşuşturduğunuz iki üç videodan pekte bir şey anlaşılmıyor, yetkililer içinde bizim içinde şikayeti daha net kanıtlarla düzeltirseniz bizde müsait olunca savunma yaparız

ek olarak şikayette alakasız bir şekilde yok "kaç defa tp attın" "seste toplaşıp mix yapıyorsunuz tp attığınızın bilgisi geliyor" tarzında ucuz yalanlara girmeyin, size yakışmıyor. böyle bir şeyin gerçeklik payı %10 olsa bile 10 ayrı uygulamadan ses kaydı alıp kahkahalar eşliğinde şikayet konusuna dünyayı kurtarıyormuş edasıyla atacağınızı sizde bizde biliyoruz

#3 - 31.05.2026 13:16
artur'un ekranından çokça karenin olduğu videoyuda alta bırakıyorum, savaştaki birden fazla ana dair kesit bulunuyor. size göre hile kullanan birisinin bu kadar kayıt alması bize göre açtığınız şikayet kadar mantıksız

#4 - 31.05.2026 14:17
Merhaba,

Kırpılmış veya editlenmiş videolar kanıt niteliği taşımıyor. Adolf karakteri video alıyor, Gerard karakteri başka şekilde devam ettiriyor, net bir şey gözükmüyor. Kendi gösterdiğiniz dcnear kısmında siz Q atmışsınız, biz değil. Q veya TP işini çok iyi bilirsiniz, o ayrı konu zaten. Artur karakterinin bug ile spawnlanmış olma ihtimali olasılığı çok yüksek, ki eklediğiniz kanıtlarda da hiçbir şey açık değil. Sizi vurup üstünlük kuran taraf da biziz, Q veya TPlik bir durumumuz söz konusu değil, üstünlük bizde.

#5 - 31.05.2026 15:00
Merhaba,

Kırpılmış veya editlenmiş videolar kanıt niteliği taşımıyor. Adolf karakteri video alıyor, Gerard karakteri başka şekilde devam ettiriyor, net bir şey gözükmüyor. Kendi gösterdiğiniz dcnear kısmında siz Q atmışsınız, biz değil. Q veya TP işini çok iyi bilirsiniz, o ayrı konu zaten. Artur karakterinin bug ile spawnlanmış olma ihtimali olasılığı çok yüksek, ki eklediğiniz kanıtlarda da hiçbir şey açık değil. Sizi vurup üstünlük kuran taraf da biziz, Q veya TPlik bir durumumuz söz konusu değil, üstünlük bizde.

Şikayete geçmiş zamanda gerçekleşen ve devamında işlem yediğiniz durumları paylaşmışsın, kanıt niteliğinde paylaşılan video ve ekran görüntüleri şikayeti inceleyecek yetkili için öne sürüldü, üstüne alınıp benimle dalaşa girmene, yarışa girip üstünlük tescillemeni gerektiren bir durum yok, bunu İC de devam ettirmeni tavsiye edeceğim sana, videoda siz q atmışsınız dediğin kişiler video da hepsi oyunda ortamda koşturuyor, adamların hepsi oyunda. Varsa olmadığına dair kanıt, buyur oyuncu şikayetleri orada duruyor. Artur nereye gitti Bahtiyar? Buyursun hasan kardeşimizin gözünden onda yoksa ortamda bulunan diğer dostlar paylaşsın 10 kişi girdiğiniz hooddan 3 kişi çıktınız, diğerleri umrumda değil, sunucudaki ömürleri 2 gün. Seviye 3 olman oradan oraya TP atacaksınız anlamına gelmiyor cevabını İC den aldınız zaten martaval okuma üstünlük yönetimde.

Hangi video kırpılmış? Veya hangi video editlenmiş? Adolf'un ilk videosunda düştüğü yer belli (maskeli 65342, kırmızı default skin) bir altında ki videoda ise düştüğü yeri yakınlaştırıyorum. Hani nerede diye, anlamayacağını tahmin etmeliydim.

« Son Düzenleme: 02.06.2026 22:41 Flav'nesGottesPanzer »

#6 - 31.05.2026 21:18

Videoyu anlatıcı şekilde yapmak isterdik daha iyi anlayın diye, ancak bakıyorum ki anlamamazlıktan geliyorsunuz.

kimse saçma sapan sağa sola koşmuyor, Artur birden ortadan kaybolduğu için ona video topluyorduk.

Benim videom ya da Adolf'un videosunun birbirine bağlantısı aşırı net.

Maskeli 65324 Artur Kasparov yetkililer inceler zaten (kırmızı default skin) çatışırken yaralıya düşüyor ben evden çıkınca yok oluyor. Bunları kanıtlamak istedik madem öyleyse benim ssimde veya videolarda nerede? Aracın arkasında düşüyor, görünmüyor. /dcnear komutuna da düşmedi

Aslında sadece bu iki kanıt ile de şikayet açılırmış, videoda düşüyor sste ortada yok.
« Son Düzenleme: 31.05.2026 21:22 CIOTHERINGLEADER »

#7 - 31.05.2026 22:42

#8 - 31.05.2026 23:33
Şikayeti görüp rastgele bir saatte aksiyon almışsın, tp şikayetinden bir gün sonra akşam saatleri 20 kişi arasından Artur Kasparov özenle seçilip TP oluyor, kaç yıldır şu platformdayım, böyle bir şey görmedim, birde /rapor tp oldum yazıyor, Allah ıslah eylesin. Şunu gördükten sonra tp attığına emin oldum. Savunma için birbirinizi sobeitle niye tp liyosunuz, yok mu orada kanıtın? Savaşta olduğun ekibe düştükten sonra tp oluyorsun, insan demez mi bunlar bana şikayet açarlar, alsana kayıtını, paylaştığın savunma videosu tp den 2 saniye önce başlıyor, tp oluyorsun bitiyor, senaryo biraz daha derinlemesine olmalıydı. Bunu nasıl kayıt aldıysan onu da alacaksın. O zaman da rapor attın mı? Kanıtları bekliyorum. Yalan dolan sizde.
« Son Düzenleme: 01.06.2026 00:04 Flav'nesGottesPanzer »

#9 - 03.06.2026 03:27
Ekstra bir iletimiz olmayacak. Sonuçlanabilir.