kardeşim sen biraz sakin ol öncelikle,
emmi ben sunshine'ın oradan geçiyorum Allah çarpsın sizi içeride gördüm skinlerden dedim ki sıkmayayım belki onlardır belki değildir diye sonra beni görür görmez dışarı çıktınız silah falan aldınız ellere sonra arabaya bindiniz ettiniz. birkaç mermi sesi duydum çektim sağa baba baktım beni kovalıyorsun hala peşimden geliyorsun bende sıkıp düşürdüm. rklıydım evet ama bana hamle yapmasaydın ben orada sana kuran evveliyat çarpsın ki gram mermi atsaydım en adi şerefsiz evladıyım yani. ufacık bir dm için kalkıp burda şikayet açmanın bir manası yok ben Kuran çarpsın alayınızı seviyorum adamlarsınız kral. Gelin dcye sohbet muhabbet bile edelim savaş hakkında ama böyle huzursuz şeyler oldukça bende huzursuzlanıyorum. Açtığınız şikayet belki doğrudur kanıtlara göre ama ben bile bile sıkmadım dile. Sunshine'ın oradan geçiyordum zaten. Sıkmamıştım size. Mermi sesi duydum RK'lı olmama rağmen. Biraz kaçayım dedim sağa çektim belki farkedersiniz beni RK'lı oldığumu diye. Ona rağmen üstüme oynayınca bende sıkmak zorunda kaldım tüm olay budur reis. Başka bir savunmam yok sizde üstüne bir şey yazmayın ki şikayet çok objektif bir şekilde sonuçlansın kanka.