Konu: Noah_Capo, Lydia_Siegel Türk Rolleri, Trolling  (Okunma sayısı 143 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 29.05.2026 22:40

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Noah_Capo @babaylazoryarisirlar1 Lydia_Siegel @caretta caretta

Olaya dahil olan şahit karakter adı:

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Türk Rolleri
Trolling

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Vice mallda biri recep ivedikten mi aldın diyor öteki khopernik pizza falan diyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Yakışmıyor sunucuya en aktif rol ortamlarından birinde yazıyorlar bunları sunucuya yeni giren burada spawn oluyor gören Türk rolü serbest sanacak.

#1 - 29.05.2026 22:54
Merhabalar, rolde ben de olduğumdan ufak bir açıklama geçeyim müsadeniz varsa... Noah Capo isimli karakter bu şekilde yaklaştı fakat, ben olabildiğince konuyu değiştirerek sonlandırmayı hedefledim. Onun adına özür diliyorum, tabii ki bu yaptığı  yanlış.  Teşekkür ederim, iyi akşamlar. (Tarafları tanımıyorum, nacizane objektif yorumum)
« Son Düzenleme: 29.05.2026 22:57 HUZURYOK31 »

#2 - 29.05.2026 23:01
Şikayet ana sayfasına baktım da boş boş şikayetlerden insanlara şikayet açıyor şehirde admin gibi geziyor adamların gereksiz en ufak şeyinden millete şikayet açıyor açtıkları hiç bir şikayet doğru değil.

#3 - 29.05.2026 23:04
Kopernik pizza yazıyorsun, yanındaki recep ivedik diyor. Bu şikayete doğru değil diyorsun ve 71 seviyesin. Anlıyorum, iyi akşamlar :D

#4 - 01.06.2026 13:28
savunma gelmedi sonuçlanabilir

#5 - 03.06.2026 18:57
Şikayet incelendi;

Noah_Capo karakteri cezalandırılacak.

K&A.