Aradığım SS'i yukarıda arkadaş bırakmış. Hoodlarına gidip savaşı bitirme konusunda rol döndürüyoruz ve yukarıda SS'te ki konuşmaları okuduğunuzda KASPAROV tarafının savaşı bitirmeyeceğini, ''Biz size geleceğiz'' ''Siz çıktıktan sonra uğrayacağız'' gibi söylemler de bulunarak bunu açık bir şekilde belirtmiştir. Savaşı IC-OOC durdurma veya bitirme gibi bir konuşma döndüğünü hala kanıtlarda göremedim.
Şöyle bir empati kuralım; madem dediğiniz gibi bitirildi. Bundan neden bizim haberimiz yok? Ya da haberimizin olduğuna dair kanıt sunar mısınız?
Haberimiz olsaydı böyle bir durumdan Maverick(3) - Sultan(4) - Sultan(4) karakter silahlanıp ve toplanıp neden şehirin ortasında adam öldürelim? Böyle bir durumda bu kadar karakter ihlallik bir durum yapsın? Bu riski göz göre göre kimse alıp, öncelikle birliğini sonrasında da silahını ve karakterini riske atacağını düşünmüyorum.
Fransız tarafı da KASPAROV tarafının destekçisi / savaşına dahil olduğundan ötürü savaşa o tarafta dahil oluyor ''mantıken'' ve bizde Axel Renard karakterine ateş açtık.
SS'lerde de görüldüğü üzere KASPAROV tarafı savaşı bitirme taraflı değil, alevlendirme tarafındadır.
İstenilirse eğer dün gece olan sit-down rolünün başından-sonuna kadar geçmiş yayın kaydı mevcuttur, iletilir.
Emote savunmasını bir üst iletimde belirttim.
-Ayrıca Vice Roleplay'da açılan ilk şikayetim olup; OOC SİCİL'me bakıldığında hiç bir ihlal kaydımın olmadığı ortadadır. Ortada kasıtlı bir DM söz konusu değildir.