Konu: Rafael_Vilenuella - PD rolunde q  (Okunma sayısı 163 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 26.05.2026 14:32

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Rafael_Vilenuella - @Xenon1453

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Kwama Nade - Fletcher Cleveland

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 26.05.2026 - 13:49 - 13:56

Aktif pd rolunde quit atmak.:

Alıntı
N/A

Rol içersinde yöneldiğimiz olay sonucu kaçmaya başlayan karakter yakalandığı zaman, etkisiz hale getirildiği zaman, oyundan çıkarak quit attı, 5 dakika boyunca girmedi.: N/A

https://hizliresim.com/94yo57q -
i=ivujJs2oURSsheur:
N/A

Ek açıklamalar(varsa): Silahı vardı o yüzden q attı.

#1 - 26.05.2026 16:06
Şahitliğimi onaylıyorum, ayrıca quit atan tek kişi  Rafael değildi. Damian Pareja isimli karakterde Deagle vardı aynı şekilde. O da quit attı.

https://hizliresim.com/ect31i7

#2 - 26.05.2026 18:21
Selamlar, Damian Pareja adlı karakterim 2 seviyedir. Öncelikle iddia edildiği gibi üzerimde herhangi bir deagle veya farklı bir silah bulunmamaktadır.

Şikayette ismim yalnızca quit atan kişiler arasında geçirilmiş. Olay sırasında bilinçli şekilde quit atma gibi bir amacım olmadı. Çıkışımın sebebi, kullandığım çevre modundaki obje sorunuydu.( Birliğimizin çevre modudur, tanıtıma girerseniz zaten farkedebilirsiniz) Saklandıktan sonra hızlıca düzeltme yapıp geri geldim, şahit olan arkadaş da sonradan girdiğimi biliyor. Zaten /dcnear komutunun SS’inde quit attığım yerin size yakınlığı ve süresi rolde değilken q attığımı göstermektedir. Hiç bir şekilde jailden/rolden kaçma olmamıştır. Oyuna daha sonra girdiğimin kanıtı olarak da, duvarın arkasına geçmeden önce bulunduğum yer size yakındı. Yaptığınız role şahit oldum, zaten isimlerinizi yazdım, bu da geri geldiğimin kanıtı olabilir niteliktedir.

Oyuncuların bulunduğu yerler

İzlediğim rota (çevre modsuz)

Çevre modlu başlangıçta quit attığım ve saklandığım yer

Çevre modumdaki sorunlar aşağıdadır.

İyi forumlar.
« Son Düzenleme: 26.05.2026 18:49 SertugJust »

#3 - 26.05.2026 18:55
Selamlar, Damian Pareja adlı karakterim 2 seviyedir. Öncelikle iddia edildiği gibi üzerimde herhangi bir deagle veya farklı bir silah bulunmamaktadır.

Şikayette ismim yalnızca quit atan kişiler arasında geçirilmiş. Olay sırasında bilinçli şekilde quit atma gibi bir amacım olmadı. Çıkışımın sebebi, kullandığım çevre modundaki obje sorunuydu.( Birliğimizin çevre modudur, tanıtıma girerseniz zaten farkedebilirsiniz) Saklandıktan sonra hızlıca düzeltme yapıp geri geldim, şahit olan arkadaş da sonradan girdiğimi biliyor. Zaten /dcnear komutunun SS’inde quit attığım yerin size yakınlığı ve süresi rolde değilken q attığımı göstermektedir. Hiç bir şekilde jailden/rolden kaçma olmamıştır. Oyuna daha sonra girdiğimin kanıtı olarak da, duvarın arkasına geçmeden önce bulunduğum yer size yakındı. Yaptığınız role şahit oldum, zaten isimlerinizi yazdım, bu da geri geldiğimin kanıtı olabilir niteliktedir.

Oyuncuların bulunduğu yerler

İzlediğim rota (çevre modsuz)

Çevre modlu başlangıçta quit attığım ve saklandığım yer

Çevre modumdaki sorunlar aşağıdadır.

İyi forumlar.

kardeşim oyun dosyalarından sen sorumlusun, oyun dosyan bizi bağlamıyor. o yüzden oyun dosyanı bahane etme, tam arkadaşınla aynı saniyede quit attın ne hikmetse. söylediğim gibi oyun dosyaların bizi bağlamıyor, bu senin kendi sorunun. sen PD rolünde quit attın mı? Attın, 5 dakika bekledi PD ler 5 dakika boyunca gelmedin, savunmanı ''oyun dosyalarımdan kaynaklı'' diye yapıyorsun, saçma bir savunma.

Öncelikle ben senin kardeşin değilim, buna göre benle muhattap olmalısın. Burası senin babanın çiftliği değil. 5 dakika içinde geri döndüm savunmamda detaylı şekilde anlattım. Zaten videoda anlattığım Fletcher Cleveland adlı karakter yoktu fakat nereden biliyorum daha sonradan geldiğini? Demekki 5 dakika içerisinde oyuna dönmüşüm. Aynı saniyedede değil arada fark var, küçük bile olsa çok şey değişir.

#4 - 27.05.2026 15:40
5 dakika boyunca girmediğine dair kanıt bulunmuyor, geçersiz.

K&A