Konu: Malik Blackold OOC Kin  (Okunma sayısı 166 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 24.05.2026 12:28

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Malik Blackold @Esulcer

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 22.05.2026 09.08

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: OOC Kin

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşı eski karakterimle dövdük, ettik. İsim attım değiştim, arkadaş yine aynı hareketlere devam ediyor. Atacağım sslerde bunlar net olarak gözüküyor olacak. Arkadaşın şikayetleri ile uğraşmaktan bıktım. 1 ssde görüldüğü gibi arkadaşı Ronan_Azoulay karakteri ile düşürüyorum. 2.sse baktığınızda zaten arkadaşa birşey demediğimi ve arkadaşın bana agresif çıktığı chatloglara bakılarak görülebilir.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Gereken cezayı almasını talep ediyorum.

#1 - 24.05.2026 14:44
IC yaşanan olayı bu kadar büyütmeye gerek yok, kendimizi çok önemli biri sanmamıza da gerek yok, size neden OOC kin besleyeyim ki? Sizin yaptığınız agresif roller sonucunda karşılık verdiğimizde bana ooc kin duyuyor demeye de gerek yok. Stash'le sohbetimizde aracındayken inip müdahil oluyorsun, bizi kışkırtıyorsun. Bende sana bişey diyen yok, git diyorum üstüne küfür ediyorsun. Ettiğin küfür ssini de iletiyorum. Bu tarz roller sonucunda bana ooc kin duyuyorlar diyip şikayet açıyorsunuz bir de, yöneticiyi kandırmaya teşebbüsten işlem görmesini rica ederim. Başka yazı gelmeyecek, iyi forumlar.

« Son Düzenleme: 24.05.2026 14:47 Esulcer »

#2 - 24.05.2026 17:16
Bu yazdıklarından sonra, armut piş ağzıma düş dememi beklemiyorsun galiba. Geçenki şikayette hakaretli bir tanım yaptım diye üstüme çıkıyordun, şimdide döndün kendi yaptığın şeylerle beni mi vuruyorsun? Yöneticiyi kandıracak birşeyimde yok ek olarak saat ve dakika aşşağıda yazıyor. Böyle altı boş kanıtlar atmaya devam edebilirsin. Nasıl olsa iyi kesmeyi biliyorsun.

#3 - 25.05.2026 13:48
Bu şikayete bir ekleme yapmak istiyorum, arkadaşın bana açtığı şikayet sayısına bakarsanız ooc kin yaptığını görebilirsiniz.

#4 - 25.05.2026 18:05
Oyuncu cezalandırılacak.