Konu: Arlen_Bakstansky / hatalı alt karakter+/q  (Okunma sayısı 153 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 24.05.2026 10:20

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Michale

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: N/A

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Aktif rolde bağlantı koparmak
Alıntı
Hatalı alt karakter kullanımı

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Akşam saatlerinde savaş çıktığını duyunca evime geçtim ve savaşta olmamasına rağmen "Rosthein" birliğinde bulunan bu karakter alt karakteriyle aklınca info vererek beni Fransız ekibine vurduracaktı fakat Fransız ekibini ve kendisini vurduktan hemen sonra kendisi durumdan tabi ki /q ile kurtulacağını düşünüyor.
Alt karakteriyle bu ihlali gerçekleştirmesi de ayrı bir durum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
-Arlen_Bakstansky karakteri (Aktif rolde bağlantı koparmak /Q) + (Hatalı alt karakter kullanımı)
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa):Hatalı alt karakter olduğu için jailinin ana karakterine ceza olarak işlenmesi lazım.

« Son Düzenleme: 24.05.2026 10:39 meriawam »

#1 - 24.05.2026 12:49
Allah allah salonuda balkona katalım mı sen istiyon diye?  Adamlarla beraber rol yapıyordum. Bana içeriye girsene bir dediler girdim neden sıktığınıda anlamadım yani, her neyse. Orada q attım, zaten alt karakterim. Sonra 1dk içinde hemen tekrar girdim zaten kapının girişindeydim çıkıp kaçtım. Herhangi bir kanıtın varsa atabilirsin.  :manifdog
Sana dmdende şikayet açacağım haberin olsun.  :-\
« Son Düzenleme: 24.05.2026 12:53 Michale »

#2 - 24.05.2026 15:27
Allah allah salonuda balkona katalım mı sen istiyon diye?  Adamlarla beraber rol yapıyordum. Bana içeriye girsene bir dediler girdim neden sıktığınıda anlamadım yani, her neyse. Orada q attım, zaten alt karakterim. Sonra 1dk içinde hemen tekrar girdim zaten kapının girişindeydim çıkıp kaçtım. Herhangi bir kanıtın varsa atabilirsin.  :manifdog
Sana dmdende şikayet açacağım haberin olsun.  :-\
Oyuna tekrar girdiğine dair kanıt sunarsan iyi olur, senin girişinin kanıtını ben sunmayacağım /Q atıyorsan girip çıktığına dair kanıtını bırakırsın.
Biz de diğer "2 kişiyle evin içerisindeydik, kanıtımda mevcut saatler dahil gözüküyor.
Savunma yapıyorsun bari mantıklı bir savunma yap son girişin bile seni ifşa ediyor zeka fışkırıyor.
-Evden çıkmadığımızın kanıtı; (Diğer iki karakter birlikte içeri girdiği karakterler)

-Süperzekanın oyuna girdiğini iddia ettiği son giriş kaydı
« Son Düzenleme: 24.05.2026 15:59 meriawam »

#3 - 24.05.2026 18:53
Oraya 1 tane fotoğraf koymuşsun q atmış diye ben ne diye q atacağım kardeşim  :garip:

#4 - 24.05.2026 20:24
Tamamdır hoca sen hiç bir şey yapmadın evden çıkıp kaçmışsın ya az önce iddia ettiğin şeyi kanıtla yeter. Kanıtlamayacağım diyorsan admin benim kanıtlarıma göre kararını verir, sonuçlansın.

#5 - 03.06.2026 20:00
Karakter yasaklandı.

K&A.