Konu: Regis Blanda ve Malik Blanco - DM - Q Atma - Mixing  (Okunma sayısı 317 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 23.05.2026 20:00

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Malik_Blanco @USTA - Regis_Blanda @HandsomePanda

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Mixing
Deathmatching
Quit

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşlar mekanda taşkınlık çıkardı, onları dışarı almak istedim ve küfür ettiler. Ben de aynı şekilde küfür ettim onlara ve kapıya kadar eşlik ettim. İkisi dönüp bir anda bana ateş açmaya başladı, ortada kavga yokken. Regis o sırada Malik'i de vurdu ve Malik'de düştü. Regis gidip Q attı hemen, Malik de yaralıdayken polis ekipleri geldi. Polis ekipleri onun başında beklerken ve tam onun üstünü arayacakken Q attı ve bir daha oyuna girmedi. Bir de PM üzerinden bana "kavga ettik desene silah gitmesin" gibi bir şey yazdı. Onu da kanıt olarak ekleyeceğim.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaşların gerekli cezayı fazlasıyla almalarını istiyorum. Böyle adamlar yüzünden rol zevkimiz kalmadı, hep elleri bellerinde. İki tane laf dalaşına gelinmiyor. Silah takibinin de yapılmasını istiyorum. Silah takibini ben yaptım bizzat, arkadaşlar hala q attıkları yerdeydi ve onlara destek olan Rakeem_Young isimli kişiye silahlarını verdiler.

« Son Düzenleme: 25.05.2026 14:00 TAR Û MAR »

#1 - 23.05.2026 20:28
Crash yedim aktif rolde, daha sonra yetkili arkadaşa kendimi ışınlandırdım zaten şuan oyundayım max 5 dakika içerisinde sunucudaydım 5 dakikada sunucuya girersen ihlal olmuyor kuralları okumanı tavsiye ederim,  aktif rol devam edecek.

Kuralları bana öğretecek son insan sen olabilirsin :D Crash yediğinde ((Kendi İsteği)) yazdığını da ilk defa senden görüyorum. Canımsın

#2 - 23.05.2026 21:40
Dostum, /timestamp kapalı şekilde ss almışsın ve Regis karakterinin aktif rolde çıkış yaptığını söylüyorsun. /id de adımın gözükmemesi çıkış yapıp bir daha girmediğim anlamına gelmiyor.

#3 - 24.05.2026 13:31
Arkadaşların silah takibinin de yapılmasını istiyorum, silahlarını arkadaşlarına verdiklerine de şahit oldum. Rakeem_Young adlı kişiye verip-alıyorlardı. :D Silah takibi yapılsın.

#4 - 24.05.2026 16:54
Oyundayken çok kez polislerin yanından geçtim, hiçbiri bir şey demedi. Polisler şikayet açmamışken senin olayı bu kadar üzerine alınıp abartmana anlam veremedim. Malik karakterininde ifadesi direkt olarak alındı, ceza bile verilmeden salındı. Gereksiz ileti atma da sonuçlansın şikayet.

#5 - 25.05.2026 13:56
Oyundayken çok kez polislerin yanından geçtim, hiçbiri bir şey demedi. Polisler şikayet açmamışken senin olayı bu kadar üzerine alınıp abartmana anlam veremedim. Malik karakterininde ifadesi direkt olarak alındı, ceza bile verilmeden salındı. Gereksiz ileti atma da sonuçlansın şikayet.

umrumdısısın sızın gıbılerının barınmaması lazım dırekt burda bır ıhlal varsa acarım ben canım polısı mı bekleyecem

#6 - 25.05.2026 14:04
Arkadaşlar bir de gereksiz çok saçma sapan savunmalarla buraya yazmış. Arkadaşın benim kanıt olarak sunduğum görsellerle birlikte giriş-çıkış loglarına da bakılmasını istiyorum. Yönetimi kandırmaktan başka bir şey yapmıyorlar şu anda. Malik karakteri olaydan hemen 2 dakika sonra Q attı. Regis zaten ateş ettiği gibi yanlışlıkla arkadaşını da vurdu, daha sonra kaçıp Q attı. 10 saniye bile kalmadı oyunda. Oyuna gir-çık yaptıkları zaman ise Rakeem_Young adlı kişiye silahları verdiler. İlk başta Malik_Blanco verdi silahını ve kendini polislere tutturdu. Polisler üstünde silah kanıtı bulamayınca bunu bıraktılar. Regis karakteri de sonradan girdi ve Rakeem_Young onun da silahını aldı. İkisi üstleri boş bir şekilde çıkıp gitti. Rakeem Young karakteri de bunlara Discord üzerinden yazarak destek oldu. Ortada mixing, dm, quit gibi ihlaller de var. Yönetimin her türlü bu olayla ilgili log ve silah takibi yapmasını istiyorum.

#7 - 25.05.2026 16:22
Arkadaşlar bir de gereksiz çok saçma sapan savunmalarla buraya yazmış. Arkadaşın benim kanıt olarak sunduğum görsellerle birlikte giriş-çıkış loglarına da bakılmasını istiyorum. Yönetimi kandırmaktan başka bir şey yapmıyorlar şu anda. Malik karakteri olaydan hemen 2 dakika sonra Q attı. Regis zaten ateş ettiği gibi yanlışlıkla arkadaşını da vurdu, daha sonra kaçıp Q attı. 10 saniye bile kalmadı oyunda. Oyuna gir-çık yaptıkları zaman ise Rakeem_Young adlı kişiye silahları verdiler. İlk başta Malik_Blanco verdi silahını ve kendini polislere tutturdu. Polisler üstünde silah kanıtı bulamayınca bunu bıraktılar. Regis karakteri de sonradan girdi ve Rakeem_Young onun da silahını aldı. İkisi üstleri boş bir şekilde çıkıp gitti. Rakeem Young karakteri de bunlara Discord üzerinden yazarak destek oldu. Ortada mixing, dm, quit gibi ihlaller de var. Yönetimin her türlü bu olayla ilgili log ve silah takibi yapmasını istiyorum.
Dostum fazla kin yapmışsın bir rolde çıkmadım uzaklaştım olay yerinden senin kanıtında sadece id den aratmışsın kendi isteğiyle çıkış yaptı göremiyorum diğer kanıtta zorla polise ihbar bile ediyorsun malik karakteri silah çekiyor sen brawl atıyorsun en başta gidiyoruz diyorum sen hala bize çıkışıyorsun ne olmasını istiyorsun anlamıyorum bulunduğumuz yer onaylı hood bile değil silah çekebiliriz diye düşünüyorum seni iki kere uyardım hala agresiflik istedin yine yönetime bırakıyorum

#8 - 25.05.2026 17:55
Q attıktan sonra giriş yaptığına dair ekran görüntüsü iletir misin @USTA

#9 - 26.05.2026 14:38
Dostum fazla kin yapmışsın bir rolde çıkmadım uzaklaştım olay yerinden senin kanıtında sadece id den aratmışsın kendi isteğiyle çıkış yaptı göremiyorum diğer kanıtta zorla polise ihbar bile ediyorsun malik karakteri silah çekiyor sen brawl atıyorsun en başta gidiyoruz diyorum sen hala bize çıkışıyorsun ne olmasını istiyorsun anlamıyorum bulunduğumuz yer onaylı hood bile değil silah çekebiliriz diye düşünüyorum seni iki kere uyardım hala agresiflik istedin yine yönetime bırakıyorum

sen her sana kufur edene sılah mı cekıyon