Konu: Carl Blood,Kareem Williams, Peter Johnson, Agresif Rol  (Okunma sayısı 75 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 21.05.2026 20:17

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Kareem_Williams @Xavier_Williams , Carl_Blood @azerr00 , Peter_Johnson @Fernando1

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Sadece ben varım.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 21.05.2026, 20.00 civarları

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Onaylı hood birlikler, roleplay çerçevesinde bölgelerinde bulunan diğer illegal yapılanmalara, işletme sahiplerine, ev sahiplerine karşı üstünlük sağlayabilirler.
Diğer birliklerin onaylı hood bölgelerinde belirgin bir üstünlükleri yoksa, onaylı hood bölgesindeki birliklere karşı Fear RP yapması gerekmektedir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Sadece dükkanın kapalı olduğunu dile getiriyorum, AFK iken emoteleri görüyorum ve rolde görmediğim için es geçiyorum. Sakince diyorum ki dükkanım kapalı, arkadaş benim bölgemde, benim dükkanımın önünde laf atıyor bende karşılığını veriyorum ve işim olduğu için tekrardan AFK bırakmak zorunda kalıyorum ve tamamen kendi kendilerine bir Brawl rolüne giriyorlar.Eklemek istiyorum; Sayı bakımından üstünlüklerini es geçmiş olabilirim fakat arkadaşların levellerinin göz önünde bulundurulmasını talep ediyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Tekrardan söylediğim gibi LEVEL'lerine bakılmasını temenni ediyorum.

#1 - 21.05.2026 21:02
Ya kanka agresif girmiycekdik biz sana traş olmaya geldik orda bir kaç şey oldu biz 3 kişiyiz sen fear yapmıyorsun atar yapıyorsun bize bende sana saldırdık onlarda vurdu arada  3 kişiyiz fear yapmıyorsun + izin almadan ooc çıkıyorsun lowrp yapıyorsun ayrıca benim bölgem diyorsun hoodun içi değil orası.

#2 - 21.05.2026 21:22
sana sadece  :D

#3 - 03.06.2026 18:42
Şikayet incelendi;

Savunma yeterli.

K&A.