Konu: GBİ - Jeff Blaze - Rowhard Fowler - Quantell Covington  (Okunma sayısı 189 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 17.05.2026 23:24
Dün sen bu soruya yazdıktan sonra aynı admin bana şöyle yazdı ''Merhaba departman yanı adam dövmüşsünüz'' yazdı, bende ''Evet aynı şeyi onlarda bana yaptı'' dedim.
Sonra aynı şekilde pmden ''Bir sorun var mı?'' yazdım yetkili arkadaşa, o da sorun yok yapabilirsiniz dedi geçti.
Aynı şeyi biz sana güvenli bölgede yapmadık, senin tamirhanenin önünde yaptık. Karar yetkililerindir.
İntikam rolü yapabilirim, ben seni belediye binasının önünde silahla vurmadım sonuçta, kavga rolü diye yumrukla daldım olay bundan ibaret bir de olay tam pd binası önünde olmadı bunuda herkes bilsin yani adam reklam atarkende yazıyordu belediye önü sosis satılır diye satsın bakalım, bu kafayla satmaya devam eder.

#11 - 17.05.2026 23:26
İntikam rolünü istediğim noktada yaparım, ayrıca ben seni gelipte direk pd binasının önünde dövmedim bu birincisi, ikincisi ise kavga kin olduğu için ben sana silah çekmedim yumrukla geldim dövdüm. üçüncüsü ise seni dövdüğüm yer tam pd binasının önü değil kardeşim kendinde reklam atarken yazıyordun, belediye binası önü sosis satılıyor diye. satmaya devam et bakalım  ;)

#12 - 18.05.2026 00:27
Sonuçlanabilir.

#13 - 19.05.2026 23:52
Şikayet incelendi;

Jeff_Blaze,  Rowhard_Fowler ve Quantell_Covington karakterleri GBİ üzerinden cezalandırılacak. IC ne kadar sorunlu olursanız olun sunucu kurallarında belirtilen GB sınırları içerisinde illegal role giremezsiniz.

K&A