Konu: GBİ - Jeff Blaze - Rowhard Fowler - Quantell Covington  (Okunma sayısı 193 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 17.05.2026 02:46

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Berke1 Jeff Blaze- @Rwhard Rowhard Fowler - @BlackFish Quantell Covington

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 17.05.26 SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Sunucu içerisinde sistemsel olarak belirtilmiş alanlar (köşede Güvenli Bölge ibaresi olan) ve listelenmiş yerler güvenli bölge olarak tanımlanır. Bu bölgelerde karşılıklı anlaşılmış olsa bile hiçbir şekilde illegal rol gerçekleştirilemez, agresif rollere yönelik kışkırtıcı roller yapılamaz.

Bu kural yetkililer tarafından istisnai durumlar için esnetilebilir.

Sistemsel oyunda işaretli alanlar dışındaki güvenli bölgeler aşağıda verilmiştir:
- Tüm polis departmanları ve çevresindeki sokaklar (Kasabalardaki şerif departmanları, LVPD ve SFPD çevresi de dahil)
- Tüm hastaneler[/b]

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhaba, Karakterim çoğunlukla her gece Belediye binası önünde, Pershing Square'da sosisli satıyor, Jeff karakteri ile IC bir husumetimiz olmuştu, SS'lerde görüldüğü üzere, arkadaşlar Güvenli Bölge İhlali yapıyor, bu kuralı bildiklerini varsaydığımızdan ceza almalarını talep ediyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:https: https://hizliresim.com/br3mqky  https://hizliresim.com/7wlwby1

Ek açıklamalar(varsa):

« Son Düzenleme: 17.05.2026 02:51 Jerusalem »

#1 - 17.05.2026 05:23
Güvenli bölge olarak görünmüyordu ve IC olarak Jeff ile yaşadıkları sıkıntıdan dolayı emote verip yumrukla saldırdık

#2 - 17.05.2026 13:43
Güvenli bölge olarak görünmüyordu ve IC olarak Jeff ile yaşadıkları sıkıntıdan dolayı emote verip yumrukla saldırdık

Güvenli bölge olarak gözüküp gözükmemesi ne demek anlamadım? Yani gerçekte de, illa polis binasının önünde "Güvenli Bölgedir" mi yazmak zorunda?  :D
Tarafımca, başka bir yanıt gelmeyecektir. Sonuçlanabilir.

#3 - 17.05.2026 13:55
Merhaba öncelikle savunmam şudur, şahıs aynı hareketi Ganton'daki Binco yanı galerimde arkadaşlarını toplayıp bana saldırmıştır. Olaydan önce de restaurantıma rezervasyon ve rolde yemeği yiyip hesabı ödemeden gitmiştir.

#4 - 17.05.2026 14:06
https://hizliresim.com/rr0vtil Bu da düşmanlık kanıtıdır, herkese iyi roller.

#5 - 17.05.2026 14:53
Merhaba öncelikle savunmam şudur, şahıs aynı hareketi Ganton'daki Binco yanı galerimde arkadaşlarını toplayıp bana saldırmıştır. Olaydan önce de restaurantıma rezervasyon ve rolde yemeği yiyip hesabı ödemeden gitmiştir.

IC bir olay bu, konu ile ne ilgisi var? Gidip IC olarak PD'ye şikayet edebilirsin. Karakterlerimiz İllegal, sana da sebepsiz yere saldırmıyoruz, sebebini gayet iyi biliyorsun. Konu burada Güvenli Bölge İhlali yapmanız. En azından arkadaşının da belirttiği gibi Güvenli Bölge olduğunu bilmiyordum diyebilirsin, Daha fazla uzatmaya gerek yok bence, sunucu kurallarını incelemeni tavsiye ediyor ve iyi roller diliyorum. Sonuçlanabilir.

#6 - 17.05.2026 15:11

IC bir olay bu, konu ile ne ilgisi var? Gidip IC olarak PD'ye şikayet edebilirsin. Karakterlerimiz İllegal, sana da sebepsiz yere saldırmıyoruz, sebebini gayet iyi biliyorsun. Konu burada Güvenli Bölge İhlali yapmanız. En azından arkadaşının da belirttiği gibi Güvenli Bölge olduğunu bilmiyordum diyebilirsin, Daha fazla uzatmaya gerek yok bence, sunucu kurallarını incelemeni tavsiye ediyor ve iyi roller diliyorum. Sonuçlanabilir.

''Konu ile ne ilgisi var?'' derken?, Ne demek ne ilgisi var kardeşim, bir düşmanlık olmadan sana durduk yere neden saldırayım?, bunların kanıtları her zaman gereklidir., sonuçlanabilir...

#7 - 17.05.2026 19:51
Öncelikle ben senin kardeşin değilim, üslubunu koruman gerek, bunu kafana sok. Yine konu ile alakasız bir durumu belirtiyorsun. Savunma yapman gereken yerde savunmanı yapmıyorsun. Yaptığın açıklamalar "savunma" niteliğinde bir açıklama değil.  "Konu" dan kastım ise, "GBİ" yapman (Güvenli Bölge İhlali), bana saldırmadan önce /do üzerinden zaten size güvenli bölge olduğunu belirttim. Hadi umursamadınız, rolü yaptınız. Ardından benim yaptığım gibi /soru üzerinden Güvenli bölge olup olmadığını da sorabilirdiniz. PM'den "Bilmiyorduk, kusura bakma" gibi bir açıklama bile yeterdi, onu da yapmadınız, burada halen daha savunma yapmadan, yaptığın ihlali kabul etmeden cevap veriyorsun. "Savunma" dan kastım ise "Yöneticiden izin aldık", "Bilmiyorduk" vesaire. Burada bilmiyorduk desen bile, şikayeti geri çekerdim aslında.  :garip:
« Son Düzenleme: 17.05.2026 19:59 Jerusalem »

#8 - 17.05.2026 20:21
Dün sen bu soruya yazdıktan sonra aynı admin bana şöyle yazdı ''Merhaba departman yanı adam dövmüşsünüz'' yazdı, bende ''Evet aynı şeyi onlarda bana yaptı'' dedim.
Sonra aynı şekilde pmden ''Bir sorun var mı?'' yazdım yetkili arkadaşa, o da sorun yok yapabilirsiniz dedi geçti.

#9 - 17.05.2026 20:33
Dün sen bu soruya yazdıktan sonra aynı admin bana şöyle yazdı ''Merhaba departman yanı adam dövmüşsünüz'' yazdı, bende ''Evet aynı şeyi onlarda bana yaptı'' dedim.
Sonra aynı şekilde pmden ''Bir sorun var mı?'' yazdım yetkili arkadaşa, o da sorun yok yapabilirsiniz dedi geçti.
Aynı şeyi biz sana güvenli bölgede yapmadık, senin tamirhanenin önünde yaptık. Karar yetkililerindir.