Konu: [17.05.2026 - Ronan_Azoulay] İllegal Birliğin Polise Sığınması  (Okunma sayısı 287 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 17.05.2026 00:38

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Ronan_Azoulay @Skaras

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Stash McCall @Weihenmaier

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 17.05.2026 00:00 civarı.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
İllegal Birliğin Polise Sığınması

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:
Merhaba,
Geçenlerde Ronan karakteriyle bir problemimiz olmuştu, VFC çıkışı sorun yaşandı, Ronan karakterini dövdük. Daha sonrasında olaya polisler dahil oldu. Beni görünce polislere "Maviliyi alın, döven bu" şeklinde beni sözlü olarak ihbar etti, polislerden kaçmak zorunda kaldım.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: N/A
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 23.05.2026 17:53
@Skaras 24 saat içerisinde savunmanızı iletin.

#2 - 23.05.2026 19:15
Eve geçtiğim zaman tarafımca şikayete savunma gelecek.

#3 - 24.05.2026 11:44
Ronan Azoulay adlı karakterim o sıralar muhbir rolü yapıyordu,kısacası tam olarak illegal sayılmaz karakterim,polis raporlarına bakılabilir yada bunun hakkında rol ssler var bunları ek olarak aşşağıya bırakabilirim. Arkadaş ooc kin yapıp sürekli şikayet açmayı kovalıyor, pmden kışkırtmaya çalışıyor.Arkadaşın attığı sste gözüktüğü gibi arkadaş yetkiliye sorduktan sonra gelip bana niye şikayet ediyorsun? Niye yapıyorsun filan diyor? Cevabını almışsın zaten niye gidip direk forum açmıyorsun. Arkadaşın boş boş şikayetleri ile mi uğraşayım yoksa rolüme mi bakayım çözemedim bile.

Üstteki sslerde gözüktüğü gibi yeni karaktere geçmem rağmen arkadaş sanki karakteri değilde skine düşmanlık yapmış gibi,bu skini gördüğü anda arkadaşın el ayak titremesi oluyor. Bunlar hakkında ayrı şikayetler açılacak arkadaşa.

#4 - 24.05.2026 11:58
Ronan Azoulay adlı karakterim o sıralar muhbir rolü yapıyordu,kısacası tam olarak illegal sayılmaz karakterim,polis raporlarına bakılabilir yada bunun hakkında rol ssler var bunları ek olarak aşşağıya bırakabilirim. Arkadaş ooc kin yapıp sürekli şikayet açmayı kovalıyor, pmden kışkırtmaya çalışıyor.Arkadaşın attığı sste gözüktüğü gibi arkadaş yetkiliye sorduktan sonra gelip bana niye şikayet ediyorsun? Niye yapıyorsun filan diyor? Cevabını almışsın zaten niye gidip direk forum açmıyorsun. Arkadaşın boş boş şikayetleri ile mi uğraşayım yoksa rolüme mi bakayım çözemedim bile.
Spoiler: GösterGizle

Üstteki sslerde gözüktüğü gibi yeni karaktere geçmem rağmen arkadaş sanki karakteri değilde skine düşmanlık yapmış gibi,bu skini gördüğü anda arkadaşın el ayak titremesi oluyor. Bunlar hakkında ayrı şikayetler açılacak arkadaşa.

Muhbir rolü yapıyordum tam illegal sayılmaz? Muhbir demek illegal işler yapan, pd tarafından ya yakalanan yada ölüm tehlikesi altına girip bi şekilde kaçmak için pdyle iş yapmak zorunda kalan kişilere deniyor. AJAN rolü yapmıyorsanız illegalsiniz. Bir de benim için muhbirlik yapmıyorsunuz ya, mevcut birliğiniz için muhbir rolü yapıyorsunuz. PM'den kışkırtmıyorum, emin olmak için sordum sizde cevapladınız.

Attığınız sslere baktım, bir sorun göremedim. Bir ihlal düşünüyorsanız şikayet açabilirsiniz burada eli ayağı titriyor falan, hoş olmuyor.

#5 - 24.05.2026 12:14
Bir ihlal düşünmüyorum garanti bir şekilde var diyorum, muhbirlik konusuna gelirsek sen tam olarak bahsetmissin zaten "Polis ile iş yapan" bu kavramı duymamın yeterli olduğunu düşünüyorum.

#6 - 24.05.2026 14:37
Bir ihlal düşünmüyorum garanti bir şekilde var diyorum, muhbirlik konusuna gelirsek sen tam olarak bahsetmissin zaten "Polis ile iş yapan" bu kavramı duymamın yeterli olduğunu düşünüyorum.
Polis ile iş yapan kısmı cımbızlamışsın. Kendi birliğini ele veriyor olabilirsin, ama bu illegal rollere devam ederken önüne gelen herkesi adeta cia ajanı gibi ihbar edebileceğin anlamına gelmiyor. Daha fazla ileti gelmeyecek tarafımca, yönetici kararı. @ozmeninho

#7 - 25.05.2026 18:30
Buna ek olarak, dedektif arkadaş bana bir sıkıntı olduğunda polisi arayıp, onlarla iletişime geçebileceğimi söyledi.

#8 - 25.05.2026 18:55
Şunuda ekliyeyim, polisin gelmesi ile onu yazmam bir refleksti, sığınmak istesem gider polisi arardım.

#9 - 03.06.2026 20:12
Şikayet incelendi;

Şikayete konu olan karakter cezalandırılacak.

K&A.