Konu: Jeremy Hawkins, Rowhard Fowler  (Okunma sayısı 116 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 12.05.2026 01:28

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @ege the b3st - @Rwhard

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Amir Caldwell

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 12.05.2026

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3.9. Retarted RP: Gerçek dışı yapılan abartı ve saçma rollere denir. Non RP ve Trolling arasında olan bir ihlal gibi değerlendirilir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: İşyeri adını "OROSPU ÇOCUKLARI" olarak değişmişler, Loglardan kimin yaptığına bakılıp işlem uygulansın. Yönetici kararı ile ikisine de uygulanabilir. Nasıl olsa ikisi de bu durumu bilerek devam ettirmiş.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 12.05.2026 06:37
loglara bakilabilir alakam yok boyle bir seyi de gormedim

#2 - 12.05.2026 13:19
Dostum dükkanın önceki ortağı Jocelyn adlı kadın karakter işten ayrılmadan önce yapmış, uzun zamandır aynı şekilde size özel yapılan birşey değil loglara bakılabilir.

#3 - 12.05.2026 13:24
Dostum dükkanın önceki ortağı Jocelyn adlı kadın karakter işten ayrılmadan önce yapmış, uzun zamandır aynı şekilde size özel yapılan birşey değil loglara bakılabilir.

Neden yalan söylüyorsunuz birader? Yalan söyleyeceğinizi biliyordum zaten, kanıtım var. Daha önceki ortak yapmış diyorsun ama daha önceki ortağınız olmadığı zaman böyle birşey yazmıyormuş? Yönetimi kandırmaya çalışmaktan ekstra ceza talep ediyorum, ilgilenecek yetkilinin bilgisine.

https://hizliresim.com/50uolg3

#4 - 12.05.2026 16:25

Neden yalan söylüyorsunuz birader? Yalan söyleyeceğinizi biliyordum zaten, kanıtım var. Daha önceki ortak yapmış diyorsun ama daha önceki ortağınız olmadığı zaman böyle birşey yazmıyormuş? Yönetimi kandırmaya çalışmaktan ekstra ceza talep ediyorum, ilgilenecek yetkilinin bilgisine.

https://hizliresim.com/50uolg3
Uzatma. Yönetimi ne kandıracağız? Bunu yapan kişi ben değilim. Rowhard da olmadığını söylüyor. Loglara bakılsın ve kim olduğu bulunsun. AĞIR CEZA verilsin, biz buna okeyiz. Senin ağzına laf vermek için niye böyle bir şey yapayım? Sonuçlanabilir, uzatma dediğim gibi.

#5 - 12.05.2026 18:48
Devam ettirmeyip değişseydin sen de

#6 - 12.05.2026 18:49
Devam ettirmeyip değişseydin sen de
Musait oldugum ilk vakit değiştirdim dostum. Sikayet acilana kadar haberim yoktu.

#7 - 12.05.2026 21:23
Şahitliğimi onaylıyorum, şahıs bizden kaçarken içeri girdi ve dükkanın ismini değiştirdi.

#8 - 13.05.2026 21:53
Şikayet incelendi;

Log kontrollerinin ardından durum ile ilgili karar verilecek, şikayet K&A.