Konu: Onaylı Hood Kural İhlali ve DM  (Okunma sayısı 245 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 10.05.2026 01:08

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Pietro Noguiera-@mashxrd

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Urosevic Birliği Üyeleri ve @Glock

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 00:47

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:  Deathmatching

Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Bir kişiye araçla çarpma yeterli bir emote verilmeden yapılmamalıdır. Aynı şekilde araçla kişinin üstünde bekleyerek canını bitirip düşürmeye de izin verilmemektedir.
- /me adamı ezer.  gibi bir yetersiz bir emote ile yapılan hareket ihlal olarak değerlendirir.
Örnekler
- Trafik kazası sonucu kavga çıkarmak veya ateş açmak
- Küfürleşme, tartışma, saygısızlık gibi iletişimle alakalı bir olaydan birisini anında vurmak
- Birisi size saldırsın diye sürekli sataşmak, provoke etmek
- Bir MC (motor kulübü) ile olan bir savaşta tanımadığınız birisini bölgeden motorla geçiyor diye vurmak
- Herhangi bir bölge saldırısında olayla alakalı alakasız herkese ateş açmak
 2) BÖLGE KURALLARI
Onaylı hood birlikler, roleplay çerçevesinde bölgelerinde bulunan diğer illegal yapılanmalara, işletme sahiplerine, ev sahiplerine karşı üstünlük sağlayabilirler.
Diğer birliklerin onaylı hood bölgelerinde belirgin bir üstünlükleri yoksa, onaylı hood bölgesindeki birliklere karşı Fear RP yapması gerekmektedir.
Onaylı hood birlikler, bölgelerinde sayı bakımında belirgin bir fark yoksa diğer illegal birliklere karşı üstünlük sağlayabilirler.
Kolluk kuvvetleri bölgenizde tek başına dolaştığı veya tek başına müdahale ettiği taktirde kolluk kuvveti mensubu kişinin CK iznini FM tarafından istenebilmektedir. FM'in vereceği izin doğrultusunda CK işlemini gerçekleştirebilirsiniz.
Kolluk kuvvetleri için tehlikeli bölgelerde (birlik hoodları, getto bölgeleri vb.) polis memuru herhangi bir şüphe, ihbar veya müdahale gerektiren durumlarda araçtan inebilmesi (KOD6 durumuna geçebilmesi) için minimum iki BECKETT ekibi olmak zorundadır.
Kolluk kuvvetleri bölgenin onaylı hood olması durumunda minimum dört BECKETT ekibi olmalıdır. Ekip içerisinde minimum bir adet SUPERVISOR (Çavuş ve üstü) bulunmak zorundadır. Aksi taktirde baskın gerçekleştiremez, tutuklama işlemine girişemez, bölgedekilerin üstlerini arayamazlar. O birliğe ait olmayan birisi Onaylı Hood'a sığındığı taktirde sadece kaçan kişiye müdahale etme hakları vardır. Bu durumlar dışında herhangi bir sebeple polis ekipleri bölgede bulunamaz, kendilerini riske atamazlar. Fakat toplu operasyonlarda, bölge onayınız dahi olsa polislere karşı Fear RP uygulamak zorundasınız.
Onaylı Hood birliklerin polis kovalamacasından kaçıp bölgelerine sığınmaları ve bunu sürekli tekrar edip sabotaj girişiminde bulunmaları yasaktır. Aranan bir şüphelinin bölgeye sığınması durumunda kolluk kuvvetlerinin bölgeye baskın yapma hakkı doğar. Birlik bölgenizin bir kişi yüzünden basılma durumu tamamıyla birlik liderinin sorumluluğundadır. Onaylı Hood birlik lideri durum doğrultusunda kendi birliğindeki üyenin bölgede tutuklanma hakkını kolluk kuvvetlerine verebilir.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhaba saat 00:47 saatleri arasında bulvara geldiğimizde  yukarıdaki ismi geçen karakter ve maskeli bir arkadaş vardı. ss'de görüldüğü üzere mekanın açık olup olmadığını sordular, bende mekanın açık olduğunu söylediğimde. Araçta Arthur Masseria karakteri vardı.Arthur Masseria karakterine sıktıktan sonra. Sebepsiz yere  onaylı birlik hoodunda direk urosevic birlik üyelerine sıktılar. Hood ihlali ve Deathmatching kural ihlali yaptıkları açıkça gözüküyor.  Ve tahminime göre hesap multiaccount incelenmesini rica ediyorum.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): İhlaller ve chatlog açıkca gözüküyor.

« Son Düzenleme: 10.05.2026 03:38 Exiel »

#1 - 10.05.2026 01:08
Urosevic Birliği  Adına şahitliğimizi onaylıyoruz.

#2 - 10.05.2026 04:27
Savunmamı daha sonra yapacağım, multıaccount gibi bir şey asla mevcut değildir.

#3 - 10.05.2026 18:46
Öncelikle Castucci ile olan bir savaşın içindeyiz, Jungle 8 den sonra olaylar büyüdü biliyorsunuz, dün akşam saat 22,00 civarı Arthur ve archie isimli şahıs ve yanında bir arkadaş daha aracımın sağ arka tekerini patlattı, grotti tarafında ateş açıldı bana, bir süre sonra archieyi urosevic hooduna giderken takipledik ve vuracağım tek kişi o idi, ınfernus ıle hood bolgenıze gırdıgımız an arthur'a elımdekı hafıf makınelı ıle ateş açtım yaralı konumuna düşürmeye çalıştıgım esnada siz ss'de göründüğü gibi pistoller ile bana ateş açtınız video kaydınız var oranın vıdeo kayıdını buraya atabılırsınız sokaga gırdıgım andan itibaren. emotesiz bir şekilde bana pistoller ile ateş açtınız, ve arthur'yi baydıktan sonra yaralı konumuna düşmemek için ateş açmak zorunda kaldım ve bu durumda sende yaralı konumuna düştün, dediğim gibi hedef arthur denen arkadaş, sizinle bir alakam yoktur, yaptıgınız ıhlal sonrası sadece benım ateş açtıgım kısımları ekran görüntüsü alıp paylaşmanız üzdü açıkcası, dm gibi bir şey asla söz konusu değildir, arthura planlanan bir roldu siz emotesiz şekilde bana ateş açınca kendımı korumak ıcın sıkmak durumunda kaldım, hedef siz değildiniz tekrar söylüyorum, ateş etmeden önce attıgım sılah emotemı ve gereklı oldugunu duydugum sslerı atacagım, kendi ssinizde bile emote vermeden ateş ediyorsunuz, multı asla mevcut degıl bu sunucuda yaklaşık 1-1.5 aydır sadece tamırhane rolu yapıyorum, bilen zaten biliyor,

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Pietro Noguiera-@mashxrd

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Urosevic Birliği Üyeleri ve @Glock

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 00:47

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:  Deathmatching

Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Bir kişiye araçla çarpma yeterli bir emote verilmeden yapılmamalıdır. Aynı şekilde araçla kişinin üstünde bekleyerek canını bitirip düşürmeye de izin verilmemektedir.
- /me adamı ezer.  gibi bir yetersiz bir emote ile yapılan hareket ihlal olarak değerlendirir.
Örnekler
- Trafik kazası sonucu kavga çıkarmak veya ateş açmak
- Küfürleşme, tartışma, saygısızlık gibi iletişimle alakalı bir olaydan birisini anında vurmak
- Birisi size saldırsın diye sürekli sataşmak, provoke etmek
- Bir MC (motor kulübü) ile olan bir savaşta tanımadığınız birisini bölgeden motorla geçiyor diye vurmak
- Herhangi bir bölge saldırısında olayla alakalı alakasız herkese ateş açmak
 2) BÖLGE KURALLARI
Onaylı hood birlikler, roleplay çerçevesinde bölgelerinde bulunan diğer illegal yapılanmalara, işletme sahiplerine, ev sahiplerine karşı üstünlük sağlayabilirler.
Diğer birliklerin onaylı hood bölgelerinde belirgin bir üstünlükleri yoksa, onaylı hood bölgesindeki birliklere karşı Fear RP yapması gerekmektedir.
Onaylı hood birlikler, bölgelerinde sayı bakımında belirgin bir fark yoksa diğer illegal birliklere karşı üstünlük sağlayabilirler.
Kolluk kuvvetleri bölgenizde tek başına dolaştığı veya tek başına müdahale ettiği taktirde kolluk kuvveti mensubu kişinin CK iznini FM tarafından istenebilmektedir. FM'in vereceği izin doğrultusunda CK işlemini gerçekleştirebilirsiniz.
Kolluk kuvvetleri için tehlikeli bölgelerde (birlik hoodları, getto bölgeleri vb.) polis memuru herhangi bir şüphe, ihbar veya müdahale gerektiren durumlarda araçtan inebilmesi (KOD6 durumuna geçebilmesi) için minimum iki BECKETT ekibi olmak zorundadır.
Kolluk kuvvetleri bölgenin onaylı hood olması durumunda minimum dört BECKETT ekibi olmalıdır. Ekip içerisinde minimum bir adet SUPERVISOR (Çavuş ve üstü) bulunmak zorundadır. Aksi taktirde baskın gerçekleştiremez, tutuklama işlemine girişemez, bölgedekilerin üstlerini arayamazlar. O birliğe ait olmayan birisi Onaylı Hood'a sığındığı taktirde sadece kaçan kişiye müdahale etme hakları vardır. Bu durumlar dışında herhangi bir sebeple polis ekipleri bölgede bulunamaz, kendilerini riske atamazlar. Fakat toplu operasyonlarda, bölge onayınız dahi olsa polislere karşı Fear RP uygulamak zorundasınız.
Onaylı Hood birliklerin polis kovalamacasından kaçıp bölgelerine sığınmaları ve bunu sürekli tekrar edip sabotaj girişiminde bulunmaları yasaktır. Aranan bir şüphelinin bölgeye sığınması durumunda kolluk kuvvetlerinin bölgeye baskın yapma hakkı doğar. Birlik bölgenizin bir kişi yüzünden basılma durumu tamamıyla birlik liderinin sorumluluğundadır. Onaylı Hood birlik lideri durum doğrultusunda kendi birliğindeki üyenin bölgede tutuklanma hakkını kolluk kuvvetlerine verebilir.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhaba saat 00:47 saatleri arasında bulvara geldiğimizde  yukarıdaki ismi geçen karakter ve maskeli bir arkadaş vardı. ss'de görüldüğü üzere mekanın açık olup olmadığını sordular, bende mekanın açık olduğunu söylediğimde. Araçta Arthur Masseria karakteri vardı.Arthur Masseria karakterine sıktıktan sonra. Sebepsiz yere  onaylı birlik hoodunda direk urosevic birlik üyelerine sıktılar. Hood ihlali ve Deathmatching kural ihlali yaptıkları açıkça gözüküyor.  Ve tahminime göre hesap multiaccount incelenmesini rica ediyorum.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): İhlaller ve chatlog açıkca gözüküyor.

« Son Düzenleme: 10.05.2026 18:48 mashxrd »

#4 - 10.05.2026 18:54
 ARAÇ LASTIGIMIN PATLATILDIGINI AKŞAM UZERI SS ALABILDIM ÇÜNKÜ ARKAMDA BENI TAKIP EDIYORLARDI. https://screenapp.io/app/v/9PeA-4L0J1

#5 - 10.05.2026 20:12
Merhaba, arkadaş savunmasını yapmış. Hood onaylı bir bölgede  silah patlatmak bu kadar kolay olmamalı, üstelik  vurduğunuz kişinin yanında r18 karakter varken karşılık almanız gayet normal, sonuçta r18 e de kurşun gelebilir. Hedefteki oda olabilirdi. Sonuç olarak   bizlere de sıktın ve kural ihlali yapıldı .Arkadaş savunmasını yapmış diyeceklerim bu kadar sonuçlanabilir.

#6 - 10.05.2026 20:44
Hedefteki oda olabilirdi derken biraz saçmalamıssın, hedefteki o ve sizler olsa hoodun içine girer orada hepınızı yatırırdım o zaman kural ıhlalı yaptıgımı zaten kabul ederim r18 dedıgın arkadaşa ateş açmadım arthur karakterini yaralayıp oradan ayrılırken açtıgınız ateşe düşmemek için karşılık vermek zorunda kaldım normal olarak, siz adamı alıp hoodunuza saklıyorsunuz, sonra ben kurşun yedim diye burada bana hooda baskın ve dm dıye şikayet açıyorsunuz, bana emotesiz ateş açarken hiçbir şekilde sıkıntı yok, hoodunuza baskın gıbı bır şey asla mevcut değildir, kural ihlali sizin tarafınız'da mevcut, daha fazla ileti atmayacağım, adil bir şekilde incelenirse çok sevinirim, iyi forumlar

#7 - 10.05.2026 21:16
Son postumdur, bir daha iletiye cevap vermeyeceğim. Bizim hoodumuza gelip, silah patlatıp r18 in olduğu araca doğru silah patlattınız, hedefin o mu ya da başka birisi mi olduğunu nereden bilelim kahin miyiz biz?
Biz adamı hoodumuza alıp saklamadık, adam geldiğimizde hoodumuzdaydı ve sizinkilerde hoodumuzda takılıyordu. Emotesiz ateş açma gibi bir mevzu zaten hiç yok, hooda gelip silah patlamıssınız,  Sadece seyredecek miydik?
« Son Düzenleme: 10.05.2026 22:14 Exiel »

#8 - 10.05.2026 22:16
Hedefteki oda olabilirdi derken biraz saçmalamıssın, hedefteki o ve sizler olsa hoodun içine girer orada hepınızı yatırırdım o zaman kural ıhlalı yaptıgımı zaten kabul ederim r18 dedıgın arkadaşa ateş açmadım arthur karakterini yaralayıp oradan ayrılırken açtıgınız ateşe düşmemek için karşılık vermek zorunda kaldım normal olarak, siz adamı alıp hoodunuza saklıyorsunuz, sonra ben kurşun yedim diye burada bana hooda baskın ve dm dıye şikayet açıyorsunuz, bana emotesiz ateş açarken hiçbir şekilde sıkıntı yok, hoodunuza baskın gıbı bır şey asla mevcut değildir, kural ihlali sizin tarafınız'da mevcut, daha fazla ileti atmayacağım, adil bir şekilde incelenirse çok sevinirim, iyi forumlar

Yatırırdım gibi kelimeleri kabul etmiyorum dostum saygını koru kimseyle bir sorunumuz yok neticede bir oyun oynuyoruz  :-\

#9 - 13.05.2026 00:23
Arkadaş savunmasını yapmış, sonuçlanabilir,