Konu: RK Kural İhlali  (Okunma sayısı 235 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 08.05.2026 16:25
Silahlı olduğum yerde aktif savaş çıkmışsa ben ne yapayım? ihlal yapan sensin.

#11 - 08.05.2026 17:25
Silahlı olduğum yerde aktif savaş çıkmışsa ben ne yapayım? ihlal yapan sensin.

Savaşı çıkartan kişi senin birliğindeki adam bunun çıkacağını bile bile orda olan sensin gerçekten bunları yazarken hangi akılla yazıyorsunuz merak ediyorum biraz düşünün yazmadan önce.

#12 - 08.05.2026 17:39
Kanıtlarda görüyorsan size ait olan bir yerde durmamışım, ayrıca istediğim yerde yaralı rolü yapabilirim, yaralı rolünü sadece bir yerde AFK bekleyip geçirmek zannediyorsan rol yapmamanı öneririm.

#13 - 08.05.2026 23:51
Öncelikle pd rolde /q atmadık, gerekli kanıtlarımızı sunduk. Herhangi bir jailde uygunlanmadı ayrıca bunada sen karar veremezsin. Karakterler gelip bana ateş açarsa RKlı olmama rağmen geri ateş açmam normal. Madem RKlıyım niye ateş açıyorsunuz?

https://streamable.com/qen78u RKlı olduğum halde ateş ediyorsunuz, burada da sizin attığınız videoda kanıtım var. Karakteri görüp ateş etmedim, bana ateş edildikten sonra ateş ettim.
Hiç de normal değil, bölgende savunma durumu yapabilirdin. Ama kanıtlarda bölgende veya savunma durumunda olmadığın gözüküyor. Resmen AR tüfekle ateş ediyorsun. Kaydım olsaydı hava alanından Idlewood'a girdiğiniz gibi ilk ateş edenin siz olduğunuzu buraya atıp hepinizin yüzünü kızartırdım. Belli ki daha çoluk çocuksunuz, akıl yaşınız küçük kalmış

#14 - 08.05.2026 23:57
"yaralı rolü yapıyordum"

21:59

21:41

Spoiler: GösterGizle
şikayette gizli gizli kolpa sıkıp yakalanmayacağımı düşünürken

#15 - 09.05.2026 06:41
Öncelikle pd rolde /q atmadık, gerekli kanıtlarımızı sunduk. Herhangi bir jailde uygunlanmadı ayrıca bunada sen karar veremezsin. Karakterler gelip bana ateş açarsa RKlı olmama rağmen geri ateş açmam normal. Madem RKlıyım niye ateş açıyorsunuz?

https://streamable.com/qen78u RKlı olduğum halde ateş ediyorsunuz, burada da sizin attığınız videoda kanıtım var. Karakteri görüp ateş etmedim, bana ateş edildikten sonra ateş ettim.
Hiç de normal değil, bölgende savunma durumu yapabilirdin. Ama kanıtlarda bölgende veya savunma durumunda olmadığın gözüküyor. Resmen AR tüfekle ateş ediyorsun. Kaydım olsaydı hava alanından Idlewood'a girdiğiniz gibi ilk ateş edenin siz olduğunuzu buraya atıp hepinizin yüzünü kızartırdım. Belli ki daha çoluk çocuksunuz, akıl yaşınız küçük kalmış
benim kaydim var sana ilk ates acanin tariq kennedy oldugunu atacagim bakalim kimin neresi kucuk kalmis  :D

#16 - 09.05.2026 08:48

Kanıtın var ise atabilirsin yok ise susma hakkına sahipsin, Idlewood'da yaralı rolü yapmamın da bir sakıncası yok, kayıtta RKlı olmama rağmen "UZI" ile ilk ateş eden sensin. Akıl yaşı konusuna gelecek olursak, diğer arkadaşların kayıt alabilecek durumda olsaydı belki bizimle aynı yaşlarda olabilirdi.

#17 - 10.05.2026 00:29
kardeşim attığınız iletilere hiç göz bile atmaya gerek duymadım, çünkü arkadaşın yaptığı kural ihlali. Kural ihlaline, kural ihlaliyle karşılık verdim demeye çalışıyor. fakat ortada yaptığımız bir kural ihlali yok.

kardeşim ben burada rk yaptığının  ssini attım, bana hala düzgün bir savunma yapmadın. sonuçlanabilir.

#18 - 11.05.2026 01:42
Karakter RK ihlali sebebiyle cezalandırılacak.