Konu: Malik Epps - Silent Aimbot Kullanımı  (Okunma sayısı 733 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#20 - 12.05.2026 17:49
Birşeyi fark ettim, savunmamı güncellemek istiyorum.
Sunucuda, m4 ile eğilip kalktıktan sonra M4 buga giriyor. Sadece vice olarak değil, genel olarak sampta buga giriyor. Ve otomatik slientmiş gibi gözüküyor. Kaydı aşağıya bırakıyorum. Tamamen Senkron hatası olduğunu, bu kayıt kanıtlıyor. İlgileyecek yetkili bunu dikkate alırsa sevinirim.

https://streamable.com/vvnane

#21 - 12.05.2026 18:01
Sunucuda, m4 ile eğilip kalktıktan sonra M4 buga giriyor. Sadece vice olarak değil, genel olarak sampta buga giriyor. Ve otomatik slientmiş gibi gözüküyor. Kaydı aşağıya bırakıyorum. Tamamen Senkron hatası olduğunu, bu kayıt kanıtlıyor. İlgileyecek yetkili bunu dikkate alırsa sevinirim.

Böyle bir şey yok. Diyelim ki "var?" sen videoda eğilip kalkmıyosun zaten kral. Ayaktasın.

#22 - 12.05.2026 18:11

Böyle bir şey yok. Diyelim ki "var?" sen videoda eğilip kalkmıyosun zaten kral. Ayaktasın.

bunun öncesi de var, sen hooda ilk geldiğinde m4 ile sana eğilip sıkıyorum. en ufak bir eğilmede m4 buga giriyor, elinden silahı bırakman gerekiyor bugun gitmesi için.

Ben daha fazla ileti atmayacağım, senkron hatası olarak adlandırıyorum. sonuçlanabilir

#23 - 12.05.2026 18:12
Tamamdır. Herhangi bir kanıt göremediğimizi de belirtelim ve sonuçlanmasını bekleyelim. Daha fazla ileti atmayalım karşılıklı. Sıktı artık.

#24 - 12.05.2026 19:08
Tamamdır. Herhangi bir kanıt göremediğimizi de belirtelim ve sonuçlanmasını bekleyelim. Daha fazla ileti atmayalım karşılıklı. Sıktı artık.

kanıttan kastın ne kardeşim, savunmamı yaptım. her savunma kanıtla yapılacak diye birşey yok, ileti atma sonuçlansın.

#25 - 16.05.2026 22:57
https://samp.vice-rp.com/forum/index.php?topic=164552.0

kaç yapımı oyun, şüphe üzerine açılmışsa bilemem tabii ki ancak dediğim gibi

#26 - 17.05.2026 00:31
@samaverioo

kaç yapımı oyun hepinizin hile geçmişi var samaverio, birak da sonuclansin acma eski defterleri.

videodaki olayla bir degil, adam a-d yapiyo 1-3cm kayiyo zaten benim mermiyi yedigim anla bitis anina kadar full govde vurmasi icin sabit bir şekilde mouse u benle beraber saga kaydirmasi lazim onun hizini da ayarlayamayacagi icin silent oldugu belli zaten ki orada buga girip karakterim havada hizlaniyor ona ragmen full govde vurmaya devam etmis.

sen seni ilgilendiren yerlere ileti at, sana sikayet actigimda yaparsin savunma  O:-)

#27 - 17.05.2026 00:35
@samaverioo

kaç yapımı oyun hepinizin hile geçmişi var samaverio, birak da sonuclansin acma eski defterleri.

videodaki olayla bir degil, adam a-d yapiyo 1-3cm kayiyo zaten benim mermiyi yedigim anla bitis anina kadar full govde vurmasi icin sabit bir şekilde mouse u benle beraber saga kaydirmasi lazim onun hizini da ayarlayamayacagi icin silent oldugu belli zaten ki orada buga girip karakterim havada hizlaniyor ona ragmen full govde vurmaya devam etmis.

sen seni ilgilendiren yerlere ileti at, sana sikayet actigimda yaparsin savunma  O:-)

relax, sadece örnekti

#28 - 17.05.2026 00:37
@samaverioo

relax, sadece örnekti
relaxım, sorun yok. ama örnek attığın adamların da sicillerinde hile kullanimi olmasi trajikomik. yine de tesekkurler kankam. sonuclanmasini bekleyelim. @Hammerlein

#29 - 21.05.2026 10:22
Samp ile alakalı bir durum, bir problem görülmedi.