gta san andreas yeni çıkan bir oyun değil, 2004 senesinde çıkan bir oyun, bu sorun sampın yıllardır bilinen senkron hatası. videoda Sliente dair hiçbirşey göremiyorum. daha önce böyle bir şikayet yemiştim, fakat senkron hatası olduğu için reddedilmişti. Hem can barına bakılabilir, tüm hitlerim işlemiyor yani. Ayrıca aimbot olsa, tüm hitlerim sana işlerdi. herhangi bir kayıdım mevcut değil , hooda bir anda baskın attınız, maalesef hoodu basacağınızı tahmin edemedim. eğer böyle bir şikayet yiyeceğimi ve hooda geleceğinizi daha önceden anlasaydım video kaydı alırdım. Arkadaşın attığı ss ise, daha önceden hazırlıklı bir şekilde birlik üyesinden birisine sıktığım povdu.
arkadaşı düşürdükten sonra ise ss aldım, rolkare yapmak için.
ayrıca hile kullanımından dolayı yasaklanmamın sebebi çok farklı, belli ki arkadaş düştükten sonra bana fazla kinlenmiş ki eski şikayetleride dahil ediyor.
- arkadaşta gamespeed olduğunu fark ettim, gamespeedinden kaynaklı senkron hatası oluştuğunu düşünüyorum, arkadaş bileğime hile muamelesi yaptığı için teşekkür ediyorum. İyi roller diliyorum