Konu: Malik Epps - Silent Aimbot Kullanımı  (Okunma sayısı 740 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 06.05.2026 20:45
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: malik epps - @umut
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Vice Mahkemesi
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 26.10.2019, 12:30

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Benim videomda apaçık silent aim kullandığı belli. Bana bakmadığı halde(saniyelerce) bana hit atıyor. Hepsi de aynı bölgeden(kandan anlaşılabilir). Saniyeler sonra bana bakıyor. Ayrıca düştükten sonra benim ekran görüntümü almış foruma atmış demek ki videosu var. Bu ana dair videoyu atabilir.  :palmiye:

Ana şikayet videosu: https://streamable.com/62rnqo
Bu anın ekran görüntüsü almış olduğuna(videodan) dair: https://i.hizliresim.com/e70bcco.png

Ayrıca birlik üyeme açtığı şikayette video kaydından ekran görüntüsü almış, videosunu atarsa sevinirim ESP & Silent yine şüphelerimiz var.
Video kaydı aldığına dair: https://hizliresim.com/q2l9j5o https://hizliresim.com/s4z0vw5
BANDİCAM yazısı var ve chatte ss yazısı yok, videodan kırpılmış anlayacağınız.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: yukarda
Ek açıklamalar(varsa): kişi geçmişte de hileden banlandı hala kullanmaya devam ediyor. 2 olayda da videosu var videoları iletmesini isteyeceğim, benim videomda her şey belli zaten.

#1 - 06.05.2026 20:48
etiket yanlış oldu @Bulut kingdom's forever

#2 - 06.05.2026 21:04
hiçbir hile belirtisi yok adam sana dümdüz aimlock atmış.

#3 - 06.05.2026 21:09
hiçbir hile belirtisi yok adam sana dümdüz aimlock atmış.
savunmayi malik epps yapsin atlamayin videosunu atarsa anlariz
« Son Düzenleme: 06.05.2026 21:13 ege the b3st »

#4 - 06.05.2026 21:21
gta san andreas yeni çıkan bir oyun değil, 2004 senesinde çıkan bir oyun, bu sorun sampın yıllardır bilinen senkron hatası. videoda Sliente dair hiçbirşey göremiyorum. daha önce böyle bir şikayet yemiştim, fakat senkron hatası olduğu için reddedilmişti. Hem can barına bakılabilir, tüm hitlerim işlemiyor yani. Ayrıca aimbot olsa, tüm hitlerim sana işlerdi. herhangi bir kayıdım mevcut değil , hooda bir anda baskın attınız, maalesef hoodu basacağınızı tahmin edemedim. eğer böyle bir şikayet yiyeceğimi ve hooda geleceğinizi daha önceden anlasaydım video kaydı alırdım. Arkadaşın attığı ss ise, daha önceden hazırlıklı bir şekilde birlik üyesinden birisine sıktığım povdu.

arkadaşı düşürdükten sonra ise ss aldım, rolkare yapmak için.

ayrıca hile kullanımından dolayı yasaklanmamın sebebi çok farklı, belli ki arkadaş düştükten sonra bana fazla kinlenmiş ki eski şikayetleride dahil ediyor.

- arkadaşta gamespeed olduğunu fark ettim, gamespeedinden kaynaklı senkron hatası oluştuğunu düşünüyorum, arkadaş bileğime hile muamelesi yaptığı için teşekkür ediyorum. İyi roller diliyorum
« Son Düzenleme: 06.05.2026 21:23 bulut kingdom's forever »

#5 - 06.05.2026 21:28
o povda bandicam yaziyor kocaman, videosunu at videodan kirpmissin goruntuyu. tanitimina attigin ss de videodan kirpilma, videolari atar misin dostum?

her olay senkronizasyon hatasi, alakasi yok.
aimbot olsa tum hitlerim sana islerdi diye bir sey yok zaten isliyor da onun da ayari var bilmiyormus gibi yazmissin.

iki goruntu de bandicamdan kirpilma ssler, videolar sende var ama atmiyorsun.

onceki ban yeme sebebin de ESPydi zaten. videoda kendi sesini kisamamissin espden ban yedin. simdi esp belli olmasin diye bandicam kurmussun bandicam icinden aldigin video kayit sslerini sikayette ve rol sste kullaniyorsun. videolari atabilirsin.

#6 - 06.05.2026 21:44
o povda bandicam yaziyor kocaman, videosunu at videodan kirpmissin goruntuyu. tanitimina attigin ss de videodan kirpilma, videolari atar misin dostum?

her olay senkronizasyon hatasi, alakasi yok.
aimbot olsa tum hitlerim sana islerdi diye bir sey yok zaten isliyor da onun da ayari var bilmiyormus gibi yazmissin.

iki goruntu de bandicamdan kirpilma ssler, videolar sende var ama atmiyorsun.

onceki ban yeme sebebin de ESPydi zaten. videoda kendi sesini kisamamissin espden ban yedin. simdi esp belli olmasin diye bandicam kurmussun bandicam icinden aldigin video kayit sslerini sikayette ve rol sste kullaniyorsun. videolari atabilirsin.

kardeşim ben sana ne diyorum bak, bandicam yazılı olan povumla, seni düşürdüğüm uyuşmuyor. senin birlik üyeni, seni düşürmeden 2 saat önce düşürdüm ben. sen hoodu bastığında kayıt açmaya şansım olmadı. senin birlik üyeni saat 16.14 de düşürmüşüm, seni 7 de düşürmüşüm. Neden tüm tuşlara basıyorsun yasaklanmam için?

bana şikayet açtın, bende savunmamı yaptım. aimbot falan kullanmıyorum. ayar demişsin, ayarla ilgili gram bir bilgim yok sanırım tecrübelisin aimbottan ötürü.

seni düşürdüğüm yerin videodan kırpılma bir ss olduğunu bana  kanıtlarsan tamam diyeceğim, neden uzatıyorsun dostum? Şikayet açtın, savunmamı yaptım. Neden banlatmak için elinden gelen her şeyi yapıyorsun? insanların oyun zevkini mahvetmeye hakkın yok

ileti atmazsan sevinirim, sonuçlansın bir an önce

#7 - 06.05.2026 21:45
Savunmamı yaptım, senkron hatası olarak tekrardan dile getiriyorum. Sonuçlanabilir, arkadaş ileti atmayı keser umarım.

#8 - 06.05.2026 21:47
yok ileti atacağım

Alıntı
kardeşim ben sana ne diyorum bak, bandicam yazılı olan povumla, seni düşürdüğüm uyuşmuyor. senin birlik üyeni, seni düşürmeden 2 saat önce düşürdüm ben. sen hoodu bastığında kayıt açmaya şansım olmadı. senin birlik üyeni saat 16.14 de düşürmüşüm, seni 7 de düşürmüşüm.
o povda da hile olduğunu düşünüyoruz, madem videon temiz buyur yolla diyoruz. niye zorluyorsun atmamak için? 5 dknı almaz zaten.  :garip:

Alıntı
seni düşürdüğüm yerin videodan kırpılma bir ss olduğunu bana  kanıtlarsan tamam diyeceğim, neden uzatıyorsun dostum? Şikayet açtın, savunmamı yaptım. Neden banlatmak için elinden gelen her şeyi yapıyorsun? insanların oyun zevkini mahvetmeye hakkın yok
videodan kırpılma değilse ssin orijinal halini at. belgeler - screenshoots bekliyorum  :sampanya:

#9 - 06.05.2026 22:13
https://hizliresim.com/sokrmzm

güzel kardeşim benden ss i istemiş,
buyur kardeşim, ileti atma da sonuçlansın artık .